Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Scudo
Hepimiiiz razsagalııız, Çine gitmek hakkımıız :p

Acaba Çine'de bir BF buluşması-turu mu düzenlesek :D

@iksis

Garip bir mektupta temelinde arkadaşlarım var, ama bu yıl Çin hakkında daha fazla bilgi

edinmek istedi

Yazmışsın :) google translate böyle diyor en azından:)

@Razsagal
Hayır, bisikletinden utanma da şöyle yap: Makara geçerken gelen eleştirileri sitemsiz gülücüklerle karşıla genç arkadaş..

• Beğen
Tepkiler: akutant
SEVGILI ARKADAŞLAR !!! Ben konuyu açan kişi "Razsagal" nickli kişiyim. Ancak UZUNCA BİR SÜRE! Hesaplarım bloke olduğu için en sonunda farklı bir isimle foruma üye olmayı akıl ettim!

Çinde yaşadıklarım (9 ay boyunca) beni depresyona ve birtakım panikatak, anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklara itti. Uzunca bir süre kendime gelemez iken şu anda kendimi daha iyi hissediyor ve sizlere yaşadıklarımı kısa bir özet şeklinde anlatmak istiyorum...

Çin'e giderken bana "geleceğim" diyen bir takım arkadaşlar beni ektiği için ne yazık ki Çin'e kendi başıma gitmek zorunda kaldım. Zor şartlarda havalanına kadar bisiklet sürdükten sonra bisikletimi havaalanının otoparkına kilitleyip öncesinden almış olduğum bilet ile Çin'e uçtum.

Daha sonrasında oradan bisiklet kiralayıp gerçekten fotoğraflar çekilip sizlere gerçekten de çine bisiklet sürmüş gibi muamele yapacaktım. Ancak;
Bulduğum bir bisiklet kiralama dükkanından kiraladığım güzel bir MTB ile, Çin'in köylük meşhur doğa güzellikleri olan arazilerinde bisiklet sürmeye başladım. Bir yandan kendi kendimi selfie çekiyordum bir yandan tripoduma telefonumu yerleştirip uzaktan kendimi fotoğraf çekiyordum. Herneyse bu güzel sizlere şaka yapma fikrim kursağımda kaldı ve girdiğim ormandan tam 7.5 ay boyunca çıkamadım. Nasıl diyeceksiniz, biliyorum buna inanması güç ancak sonradan öğrendiğim üzere "balta girmemiş orman" tabir edilen amazon ormanlarına doğru sürdüğümün ben de farkında değildim. Gelelim benim için hayatımdan geçen en korkunç 7.5 aya. Sizleri sıkıpta uzun uzun yazılar okumanızı istemiyorum. Sadece kısaca özet geçeceğim lütfen sıkılmayın;

Aşağıdaki şemada vereceğim bölgelere dalıp tam 7 ay boyunca çıkamadım. Kurtarıldıktan 1 ay kadarda kendime gelemedim. Yılan yedim, yanımda teçhizatım vardı. Ancak emin olamadım zehirlimi yenirmi? Ağaçlardaki kurtları yedim, temiz olduklarını bildiğim için karınca yedim. Durmayan yağmurlar yağdı..kendime su kaseleri yaptım kargı kamışlarından. Çok büyük çiyanlar vardı. Ormanda ilerlemesi güçtü, açık bir arazide 2 saatte gidebileceğiniz yolu böylesine engebeli bir ormanda ancak günlerce yürüyerek gidebiliyordunuz. Yürümek çok güç olduğu için tahmini 2. haftada yürümekten vazgeçtim. Kendime bir alan yaptım ve ateş yaktım. Ateşi hep besledim, akşam yiyeceğim yemekleri gündüz topladım, böcekler solucanlar ve küçük değişik enteresan ne varsa.

İnanmayacaksınız ama tam birkaç ay sonra o ormanda bir balta buldum. Ve o baltayı beni kurtardıklarına "hani balta girmemişti" demek için, yaşadığım alana zulaladım. Halüsülasyonlar duydum, gördüm. Sanki heran bir insan sesi geliyormuş gibi. Her ağacın arkasında bir insan kamufle olmuş gibi.

Zaman kavramım gitti. En sonunda beni orman yürüyüşü yapmaya gelen bir rehber ve beraberindeki gezginler kurtardı. İçlerinde bir de türk vardı ve bütün bu olanları ona aynen anlattım. İsim vermek istemiyorum ancak çokta tanıdığınız bir gazetecinin akrabasıymış kendisi. Ambulans helikopterle bana refakat ederek hastaneye kadar yanımda geldi ve anlattıklarıma o da inanamadı. Ve gazeteci dediğim kişi ile 1 saat kadar bir söyleşi gerçekleştirdim. Çok yakın zamanda televizyonda izlemenizi umuyorum. İnşallah birtakım programlara davet edilirsem de bunları canlı canlı anlatmak istiyorum. Sevgiler arkadaşlar sağalacakla kalın. Çin'e gitmeyin.

Geçmiş olsun. Umarım ilerde gülerek anlatabileceğiniz bir anınız olmuştur.
7 ay hiç kısa bir zaman değil.neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.
Gerçekten büyük bir başarı orda hayatta kalmak ;)

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@akutant geçmiş olsun komik bir o kadar da heyecanlı bir macera geçirmişsiniz.

@akutant Foruma üye olurken 26 yaşındaymışsınız, çinde geçen 7.5 aydan sonra bir anda yaşınızda büyümüş:D keşke çinden önce, kuzey koreye gidip Kim yonga savaş çıkarmayın deseydiniz.

Geri