Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedal önerisi

Scudo
Keşke dükkanın ismini yerini de yazsaydınız.
Giresun sanayisinde bir tornacı, İstanbul gibi büyük şehir olmayınca gerek görmedim açıkçası. Yerin ismini hatırlamıyorum ama buralarda ihtiyacı olan olursa götürebilirim. Bana yazması yeterli
Konunun başını bilmiyorum ama usta adını alan kişinin aklına gelecek ilk yöntemdir bu.😅
Olabilir tabii ben pek hakim değilim sanayicilere :D. Ya aslında ilk anda demiştim aslında doldurulur delinir ama uğraştırıcı, yapmazlar vs. demiştim kendimce ve ihtimali elemiştim. Tamir için araştırınca da hep helicoil ile yapılan çözümlerle karşılaştım, ondan dolayı aslında beklemiyordum yapmasını :)

@Y. B. Tekin Ustada inç kılavuz (pedal milinin dişi 9/16" 20 TPI) varmış, şanslıymışsın. Bu tip durumlar için genişletme kılavuzu var bende. Deliğin vida dişlerini tezgah matkabında yok ettikten sonra, 5/8" 24TPI kılavuzla diş açıp, fotodaki burç'u içeriye monte ediyorum.

1_org.jpg

@Y. B. Tekin Ustada inç kılavuz (pedal milinin dişi 9/16" 20 TPI) varmış, şanslıymışsın. Bu tip durumlar için genişletme kılavuzu var bende. Deliğin vida dişlerini tezgah matkabında yok ettikten sonra, 5/8" 24TPI kılavuzla diş açıp, fotodaki burç'u içeriye monte ediyorum.

1_org.jpg
Evet ben de tornacı yapmasa öyle yapacaktım, o da iyi bir yöntem ya

Geri