Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

paylasilan cogu sarki muzik listemde mevcut cogu kisi ayni sarkilarla gaza gelip daha seri asiliyor demek ki pedallara.
bunlarda benden

Knife Party - Bonfire
Skrillex & Damian _Jr. Gong_ Marley - Make It Bun Dem
SKRILLEX - Bangarang
Krewella - Killin' It
Delta Heavy - Hold Me
Borgore - Saturday Night
Bonobo - 'Kiara'

Scudo
Bu müzik :D

Şaka bir yana şu müziği dinleyip çıkınca daha bi kadanslı çeviriyorum :) Multivan Merida Biking Team'in Dünya şampiyonasının 2. ayağının videosunda vardı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
@Cagkan Dur

Krewella , Skrillex +1 :in:

Her zaman müzik dinlemem
Ben biraz yalnızım galiba :D Herkes yabancı takılıyo :)
Gripin - Karışmasın Kimseler(canlı, 7dk) Bi çalsa, hele akşam üstü... Hüzünlenir, duygulu bir sürüş yaşar, bas gitara ve bateriye bazen eşlik ederim.
Taylor Swift - Back to December
O nasıl bir akustik gitar efektidir.

Bunları dinleyipte gaza gelmiyeni pıçaklıyorlarmış :D

@murataslan

Paylasırken dıkkat etmemısım o kadar güzel görünüyor klip :D :D Sarkısı ıcın paylastıgım ıcın kotu bı nıyet yok , zaten videoda oyle abartılacak bisey yok :)

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Farklı bir tarza geçiş yapmanız gerekmiyor aslında size en çok hangi şarkılar keyif ve güç veriyorsa listenize onları ekleyin ancak şu ayrıntıya çok dikkat edin sizi alıp götürecek türden olmasın bir anlık konsantrasyon eksikliği ciddi kaza riskleri doğurabilir

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Trafiğin olmadığı ve uzun süre tırmanışın olduğu yerlerde açıyorum ben de genelde. Özellikle Metallica'nın eski bassçısı Jason Newsted'in yeni çıkardığı EP'si ve albümünü tamamen dinliyorum :) Trash metal sevip de Metallica, Megadeth vb.den sıkılanlar için iyi bi alternatif bence

Ve bir de tabii

Müziklere baktımda bir benim sanırım sadece durgun müzeik dinlemek isteyen. Genelde düşük tempoyla izlediğim güzergahın(dağ-taş-dere-tepe) keyfini çıkara çıkara gittiğim için o ortamlara uygun olduğunu düşündüğüm sakinleştirici, insanları uzaklara daldıran, düşündüren müzikler dinlerim her zaman. :)
ama bu müzeikleride alıyorum kolaeksiyonuma birazdan:in:

Geri