Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
(link)

Hava hafif kapalıysa güneş batmak üzereyse aklında o varsa boş boş bakıp sadece pedal çevirmekse sadece bu... klibi de muhakkak izlemenizi tavsiye ederim

bisiklete binerken kulaklıkla müzik dinlemeyi güvenli bulmuyorum , çevremizdeki sesleri algılayamayabiliriz bu da tehlikeleri anlamamızda engel bir durum diye düşünüyorum.

@ERKAN ÇAVUŞ
trafikteyken tek kulakta bisiklet yolundayken ikisinide takıyorum dikatlice gözlemde yapınca sorun olmaz diye düşünüyorum

New best dance musıc 2013 dinliyorum 47 dakikasürer diğer serileride tavsiye ederim, zamanın nasıl geçtiği belli bile olmuyor..

Ferry Ultra feat Ashley Slater - Why Did You Do It (Larse Remix)

Racing de 68 km ile giderken daha da pedala abanasınız geliyor :cool:

Şiddetle tavsiye ederim pedalsever dostlarıma :)

Ferry Ultra feat Ashley Slater - Why Did You Do It (Larse Remix)

Racing de 68 km ile giderken daha da pedala abanasınız geliyor :cool:

Şiddetle tavsiye ederim pedalsever dostlarıma :)

Burada sizleri biskletteyken gaza getiren :D veya çıkamadığınız yokuşu O dinlediğinz müzikle çıkıyorsanız burada paylaşalım herkes yararlansın.

(Not eski bir konu vardı hortlamasın diye bunu açtım zaten eskisi 36sy'ya ulaşmıştı :D)

Ben biri iki tane vereyim ;

Bunlar gibi :) Ama cidden işe yarıyor ya insana baya bi can geliyor :D

@ahmetcan44

Müzik dinlemeyi çok severim ama bisiklette bende dinlemiyorum güvenlik her şeyden önce gelir. Helede İstanbul gibi bir yerde intihar gibi bir şey .

Ya tamam müzik dinlemeyin diyorsunuzda gayet müsait yerlerde var. Ama kalkıpta trafıgın ortasında dinlersen arkadan yaslarlar kendini hastahanede bulursun :D Sadece arabalara dikkat etmeklede olmuyor artık 500 600 liraya bile motor satıyorlar. Ehliyet almayan bebeler motor alıyor aman dikkat

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

We oen it i unutmuşum :utan:

@Emre GÜLEN

Sadece sağ kulağıma takıyorum trafikte pek sıkıntı yapmıyor...

skrillex rockn roll
skrillex right in
skrillex kyoto
sikrillex first of year

@ahmetcan44

Beats kulaklık ile dinlemiyoruz herhalde. :)
Ben sadece sağ kulağıma takarım sol ile arkayı dinlerim güvenliği elden bırakmam.

@Anonim

"sikrillex first of year" :confused: :eek: :islik: Burada aşırı "YANLIŞ" yazım hatası yapmışsınız :D :D :D

Geri