Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

@Erhan B.

nasıl olsa saatte 15-20 km üstüne çıkıyorsun her türlü, çevredekiler duymaz bile. kulaklıkla dinleyip araba çarpmasından iyidir.

Scudo
Ben konserlerden parçalar dinliyorum :)
Mesela Metallica Cyanide
Metallica Master Of Puppets
Korn Earache My Eye
Korn Blind
ü

Bunlar bisiklet sürerken çok hoşuma gidiyor, bir de gece geç saatlerde sürdüğüm için genelde trafik konusunda sıkıntım olmuyor :)

bisiklet tepesinde iken hele hele trafikte iseniz kulaklıkla müzik dinlemeyin-dinlettirmeyin

maazallah, kulaklık ile son müziğinizi dinliyor olabilirsiniz!!!

müziksiz yapamayanlardansanız eğer SES BOMBASI gibi küçük bir hoparlör monte edin bisikletinize...

http://mcdn01.gittigidiyor.net/3114/LAPTOP-TELEFON-MP3-MP4-MINI-KAPSUL-SES-BOMBASI__31142287_0.jpg

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
evet müzik sadece tavşanlı etabında orada 30 km boyunca araç göremezsiniz,
paso rampalar 10-13 arası ,
sadece avenged sevenfold 'un bu parçası beni fişekler 13 eğimde ,,

Kudret bey, ne rampası bu müzik adama Eiger kuzey duvarını tırmandırır. Oysa ki ne tatlı tatlı başlamıştı :) (Güzel ritmi var. harbi tırmandırır)

jerk - sucked in benzeri parçalar,
fakat sadece yeşilköy sahilde müzik dinleyebiliyorum.
bitek orda ölüm tehlikesi yok çünkü. gerçi arada polis ve çöp kamyonu dalabiliyor ama henüz çarpmadılar.

dupstep veya strillex tarzı başlıca müzikler insanı gaza getirmede
Flux Pavilion - I Can't Stop (link) ama renkler ve zevkler tartışılamaz...
zaten dinlediğim zamanda kısık dinlemeye özen gösteririm mağlum türkiyedeyiz...:)

en güzeli de
slow bir şarkıda 15-20 ile giderken
şarkı biter ve arkasından skrillex in en gaza getiren şarkılarından biri çıkar ve pedala yapışıp 50 basarsınya işte o keyfi hiçbir şeye değişmem
2.ise
o gaza getiren şarkı çalmaya başladığı anda
yanından bir yol bisikleti geçer ve o gazla yol u kovalamaya başlarsın ve onu geçtiğin anki mutluluk

Benim icin müzik dinlemenin en zevkli oldugu anlardan biridir. Trance ile daha da vazgecilmez oluyor tabi. :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Madem muzik konusu var. Bugun denk geldigim bir sarkiyi sizle paylasayim. Bisiklet ustunde guzel gider.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Bir de bisikletine müzik sistemi kuranlar var, geçen pazar sahilde giderken tesadüfen müzik sesi gelen bir bisikletli gördüm. daha uzun video da var ama onu eklemiyim şimdi :D

Sonlara doğru sesi açın çok ses geliyordu müzik sistemi olan bisikletten herkes de meraklı bakışlarla bakıyordu, rüzgar olduğundan mikrofonu kapamışım müzik sesi fazla gelmedi :nota:

@NEVRES KME

Bisikletçi için en uygun müzik dinleme yöntemidir.

Ben de öyle yapıyorum.

klipleri slow motion olan müzikler de çok güzel oluyo bisiklet sürerken
bisiklet üstündeyken gördüğüm manzaraları slow motion gibi izliyorum

@K. Benli

Sayın Benli,

Bisiklet sürerken tlf ile konuşulmasını da tehlikeli buluyorum. Bu yüzden müzik dinlemek ancak bisiklet yolunda (şartlarımız gereği zor) ya da trafik olmayan yerlerde daha rahat ve keyifli olabilir düşüncesindeyim. Etraftaki sesleri algılamak zor olacağından tehlikede artıyor bu durumda.
Bisiklete binmek özgürlük hissini tavan yaptırırken hele birde mırıldanmaya ya da daha yüksek volum ile söylemeye başlandıysa tadından geçilmez oluyor :)

@NEVRES KME

Aynı şeyi bende yapıyorum birde arada arkama bakıyorum bisikletli geliyor mu diye aman rezil olmayalım :D

Bisikletle efor harcarken ritmik müzik, eforsuz akarken de hafif klasik müzik iyi gider bence. Kulaklık tehlikeli olduğundan, yapmıyorum ancak. :)

Öte yandan doğa ve müzik... ne bileyim birbirine yakışmıyorlar. Biri meyve sepeti, diğeri işlenmiş gıda sepeti (çikolata vb.) gibi. İkisi de çok lezzetli ama yine de birbirine yakışmıyor. Doğada, doğayı dinlemeyi tercih ederim.

Yine de bazen yaya ve araç trafiğinin olmadığı, yokuşsuz/eforsuz doğal güzelliklerden geçerken Pachelbel, Vivaldi veya Andreas Vollenweider aramıyor değilim.

cep telefon tutacak aparat aldım, cep telefonumdaki klasik müzikleri dinliyorum(vivaldi...vs)
araba sürerkende çok severim klasik müzik dinlemeyi.
ama bisiklette iken müzik sesi duyulmuyor bazen.

yutubdan indirdiğim yabancı dil dersi programlarını dinliyorum
çok faydalı geldi.
her gün işe gelip giderken galiba bir yabancı dili tam anlamı ile öğrenicem

Geri