Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

house dance pop trance karışımı, bu saydığım türlerden baya iyi müzikler var, örnek vermek gerekirse

@fishman
peter sagan ın mtb sürdüğü video geldi hemen aklıma :harika: arıyordum bu şarkıyı iyi oldu

Scudo
Benzer konular vardı... Olsun buraya da yazalım. Şu andaki ruh halimle;

1.Yaşru-Deko Küy
2.Yaşru-Yol Verin Dağlarım

Kesinlikle performans odaklı sürüşlerde vazgeçilmezim Orhan GENCEBAY
rahat, doğal keyfi zamanlarda Nesrin SİPAHİ
şehir içinde istanbulda olduğum zamanlarda Zeki Müren
Uzun turlara çıktığım zaman da vizontele filmini mp3 e çevirdim radyo tiyatrosu gibi dinliyorum.

• Beğen
Tepkiler: kafkas
Rüzgarın sesi adlı müziği dinlemek isterdim. Bisiklet kullanırken tüm duyular maximum derecede açık olmalı.
ha hiç mi tehlike yok, o zaman The Cure...

Genelde helloween, stratovarius, blind guardian, judas priest vb. dinlerim.
Arada daft punk dinlerim.

:krnz: Bu adamlara hayran olmamak elde değil

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Trafikte müziğe dikkat etmeli, kendi ritmimizi dinlemeyi tercih etmeli :)

Tabikide BARIŞ MANÇO dinlerim..

hem rahatlatır, yavas yavas da gıdılır bisiklette yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
red alert 2 ve 3 soundtrackleri :D
bi bakmışsın ortalama hız 30km :D yersen :hihi: :D

Bugün iş çıkışı eve gidiyorum, önümde bi bisikletli temposu benden düşük, doğal olarak geçmek istedim, az bi kenara çekilse rahat geçicem, ilk başta nazikçe zili çaldım, sonra zili deli etmeme rağmen yol vermedi, yanından geçerken baktım kulakiçi kulaklık var kulağında dünya umrunda değil, elimle işaret yaptım kulaklığını çıkar diye oralı bile olmadı, arkadan freni patlamış kamyon da gelebilirdi. Kimsenin bisikleti ciddiye almadığı trafikte tüm dikkatinizi vermeniz gerekirken bir de kulaklık takıp müzik dinlemek bence resmen intihar girişimi.

Trafik olan şehir içi ve şehirler arası yollarda kulaklıkları takıp müzik dinlemek mutlaka tehlikeli. Ama daha uygun zamanlarda, ıssız yerlerde, molalarda ben aşağıdaki parçayı ve parçaları dinliyorum.

Yeni işe gidiş müziğim ::

Arkasından da bi Mercy ::

Öteki haftaya artık hayırlısı, bakalım yeni ne bulucaz.

açıyorum master of puppets soloya girerken hız çoşuyo :D

Geri