Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Trafikte değil ama trafiğin olmadığı alanlarda tek kulaklıkla olma şartıyla lounge ya da chill out iyi gidiyor :)

Scudo
Aslında pedallerken müzik dinlememişimdir.
Ama bu aralar düşünüyorum kulaklıklı yani mp3lü ve kameralı yeni bir bisiklet gözlüğü alsam mı yoksa ses bombası alıp gidona mı taksam ?
Karar veremedim...:)
Ya da hiç mi almasam :)

ağırlıklı olarak tekno dinliyorum arada metallıca iyi gidiyor

Rock müzik candır :) Scarface'nin efsane müziği "(link)"i dinleyin kesinlikle :)

Yakın zamana kadar ,kendimce müzik dinlenilebileceğine inandığım bazı güzergahlarda dinleyegeldim...2-3 hafta önce ,ne kadar şükretsem az diyebileceğim, bir kaç sıyrıkla ucuz atlattığım bir olay başıma geldi.Uzatmayayım, hatırladıkça zihnim duruyor : müzik, zihinle beden koordinasyonuna öyle bir durumda, neredeyse tamamen engel oluyormuş . Bu kadarına hiç ihtimal vermezdim. Yaşamayan şu yazılanlara inanmaz.

Artık müzik falan yok bisiklette...

Hiç bişey değilse, bisikletten gelen sesleri de duymak/kollamak lazım. Birçok arıza durumunu bisikletten gelen seslerle tahmin edebilirsiniz. Ama müzikle böyle bir şansınız yok. Müzik dinleseydim ruhumun duymayacağı birçok durumda ,bisikletten gelen sesten dolayı durduğum oluyor. Geçen gün arka attırıcıya çalı dolanmış ,duymasam bir anda bloke olabilirdi mesela... bunun gibi birçok örnek verilebilir...

Heybe şeklinde ön çantanın içine telefonu koyup fermuarını kapatmadan müziği açıyorum sesin tek çıkış noktası yukarı doğru olduğu için yüksek seste kulaklıksız müzik dinliyorum. bas etkisi az oluyor haliyle ama güvenliği riske atmaya hiç gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Eşyalarımı çantaya doldurup yola çıkmadan önce mutlaka telefonumu,bel çantamı ve kulaklığımı hazır durumda bulundururum.Sürerken müzik dinlemek bir tutku benim için.

Bu başlık altında bisikletteyken hangi tür müzikleri dinleyip dinlemediğimizi,en sevdiğimiz müzikleri ve sanatçıları paylaşabiliriz :harika:

Genelde tempo için elektronik müzik ve gaz vermesi açısından rock dinliyorum.

Elektronik için tavsiyelerim:
Seven Nation Army / Under Control :harika:

Rock/Metal :
Disturbed bütün şarkıları :harika:

Dosyalar

• music-rider-graphic-smaller.jpg
    music-rider-graphic-smaller.jpg
    28,7 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: umutcanv
Dikkatimin dağılacağı düşüncesiyle müzik dinlemiyorum fakat arada bir mırıldanmıyor değilim :)

• Beğen
Tepkiler: WWL ve Decsan
Internet pakedi varsa radyo fenomen clubin yoksa eskilerden death metal :)

House iyi gidiyor. Arada rock müzik de iyi gitmiyor değil. Mesela yavaş pedallıyorsun, müzik bir anda coşkulu olunca, pedallamam hızlanıyor bir adrenalin patlaması yaşıyorum o yüzden tavsiye ederim :) Yalnız trafik akan yolda sakına müzik dinlemeyin, çok emniyetli yollarda dinleyin.

Eskiden kulaklığı evden çıkarken takar, eve geldiğimde çıkarırdım. Artık eskisi kadar dinleyemiyorum çünkü trafik her geçen gün daha da tehlikeli hale geliyor. Tam müziğe konsantre olmuşken gidonu yalayarak geçen araçlar insanın asabını bozmaya yetiyor. Eğer 100+ km turlara tek başıma çıkacaksam kulaklığımı alıyorum ve şehir merkezinden uzaklaştıktan sonra dinlemeye başlıyorum. Pek tür farkı gözetmem ama gaz parçalar benim de favorim :) Genelde dinlediğim türler rock, elektronik ve pop. Bazen şehir içinde sadece çok iyi bildiğim ve rahat hissettiğim yollarda gezerken müzik dinleyesim geliyor ama ne zaman kulaklığı takıp sesi açsam kendimi 40 km hızla arabalara makas atarken buluyorum :ssrtcbya: O yüzden pek yanıma almamaya çalışıyorum kulaklığı.

Ruh haline göre değişir tabiki, uzun mesafe sürüşlerde bakına bakına giderken house müzik iyi geliyor. Sprint ve kısa mesafeli performans turlarında dub-step olabilir... İşte o ana bağlı ;)

Trafik olduğu zaman sadece sağ kulaklık ile müzik dinliyorum o da sadece kısık sesle.Hatta bir gün trafikteyken sol kulaklığım tekere kadar kaymış ve teker döngüsüne kapılıp kopmuştu.O günden beri sağ kulaklık ile dinliyorum :bsmagryr: Neyse ki 10 liralık çin malı kulaklıklardandı :)

trance,emotional trance,progressive house,house falan filan

Trafik olsun Olmasın bisiklet kullanırken müzik dinlemek dikkati dağıtıyor ve çevreyle olan bağı kopartıyor bu sebeple dinlemiyorum..

Düz arazide arabesk ve yavaş parçalar, yokuş tırmanırken illa hareketli şarkı

sürmenin akışına bırak kendini tek müzik rüzgar.

Geri