Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

@Decsan Müziğe kaptırıp giden kişi için riskli fakat arka planda ses olsun diye ve yalniz hissetmemek için gerekli buluyorum :)

Scudo
Şunu belirtmeden edemiycem, hiphop bi müzik türü değil bir kaç olayın genel ismi, bi nevi kültür. Futbol sporun bi alt dalı olduğu gibi, rap de hip hop'ın bi alt dalı.

Ben trafikte şarkı dinlemiyorum ses seviyesi 40'ın altında olmayan araçlar sağolsun :D sakin yerlerde ise genelde çoğunluk rock, nu metal

ben de dinlemem... söylerim ama genelde. ve niyeyse hep türk sanat musıkisi söylemek geliyor içimden. bugün gene turun ortalarında "ben gamlı hazan" eseri dolaşıverdi dilime :(

Arkamdaki araclarin sesini dinliyorum.Kamyon mu,transit mi,modifiyeli zuppe mi artik kulaklarimla ayirdedebilir hale geldi bu kulaklar.Oyle olmali da zaten cunku ben hatali olmasam dahi baskasinin hatasini da kollamak zorundayim cunku bisiklette kaporta benim.

Ttnet uygulamasını indirip, spor menüsünü açarsanız tam bisikletlik şarkılar.

1.40 tan sonra, %20 eğim oluyor sana arkadan rüzgarlı Hollanda yolları :koptum:

sizlere sağlambir liste (link) ve (link) dinlerken dikkat edin uçmayın :)

buraya kulak verin pişman olmazsınız !
(link)

Bisiklet kullanirken guvenlik gereği (yol ve çevresinde kullandigimdan) muzik dinlemiyorum açıkçası

garage house, two step garage hatta. Gaza getiren her türlü ritime okeyim :D
Spotify kullan arkadaşlar için playlist verebilirim.
En son keşfim;

Lemmy adamım bu şarkı senin için...

Gidon çantasına ses bombasını yerleştiriyorum hem dikkatimde dağılmlyor böylece.Giderken genelde 70s Anadolu rock parçaları tercih ediyorum.
Kardaşlar - Deniz üstü köpürür
Zafer Dilek - Köroğlu
gibi.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@sspl playlist alabilirmiyim :harika:

@sspl Teşekkürler. Takipteyim, birkaç parça listemde varmış. :harika:

Geri