Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Türk Sanat Müziği bilhassa İncesaz&Dilek Türkan

Scudo
Şu sıralar

Radiohead ; daydreaming,burn the witch
Tame impala ; let it happen (albüm yıkılıyor)
Slipknot ; snuff
Josh garrels ;farther along
Rhye ; open
Portishead;roads
Foo fighters ; hero
Foals ;what went down (bütün albüm bomba şiddetle tavsiye ederim)

Büyük ihtimal 700 km turumda bunlar yanımda olacaklar . Tabiki gitarımıda getireceğim .

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@samet akkaya
Apple Music 'te bu parçaların listesi...

(link)

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: selket
Dupstep, future bass, electro house mix, trap mix; uzun oldukları için sıradaki müziği keşke koymasaydım diyerek içinize kurt düşmüyor :D

@İltergüvenc
anna rf yi bilen birinin cıkması sasırttı :D

• Beğen
Tepkiler: abidin89
@Number Pİ bu sarkiyi veya muzigi cokca duyuyodum ama kim oldugunu bilmiyordum gercekten mukembel tesekkur ederiz

• Beğen
Tepkiler: Number Pİ
şuan Rob Bailey & hastlestandart dinliyorum hız yaparken çok iyi gidiyo:)

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
@ANTRE aslanım; yahu senin bu adamlar bağırıp böğürüp duruyor sürekli :) Biraz daha insancıl müzikler dinlesen, sanki daha iyi olur gibime geliyor. (İstanbul'u fetheden Dünya'ya hükmeden Osmanlı ecdadımızın torunları neler dinliyor. Allah sonumuzu hayreylesin. Amin!)

• Beğen
Tepkiler: ANTERE
:D haklısın da iyi gaz veriyo bana mehter takımıda yeni marşlar çıkarsın canm (AMİN:))

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@samet akkaya

Yok hocam sizin listeyi ben apple music'e kaydetmiştim. Ben dinleyeceğim lakin paylaşım linki şuan çalışmıyor. Gayet güzel parçalar var listenizde.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Skillet grubu ruh halim çok kötü bile olsa beni mutlu ve enerjik yapıyor . Tavsiye ederim .

Yabancı müzik dinlemek daha iyi oluyor, şarkıya katılamıyorum, dikkatim dağılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Fizy var bende , Metro fm dance hits 2016 listesi baya gaz veriyor . Birde indila'nın S.o.s
şarkısı herkese tavsiyem.
Onun dışına ruh haline göre Türkçe top 100 listesinide dinleyebiliyorum.

sadece cumartesi günleri işe giderken müzik dinlerim. ona da dört şarkı yetiyor zaten.
by the way-rhcp
trip fair ground-barış manço
pay the man-offspring
another one bites the dust-queen

Araç ve yaya trafiğinden uzak şekilde sürebileceğim bir yer olursa her ihtimale karşı kulaklık kullanmadan dinlerim. Genelde bu mekanlar doğayla iç içe olduğundan klasik müzik dinlemek çok hoş oluyor. En son Beethoven'ın D major konçertosunu ve triple konçertosunu dinlemiştim.:)

Geri