Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Bisiklete keyif almak için biniyorsak; kalabalık olmayan, güvenli yollarda gezerken müzik ile alınan keyif gayet arttırılabilir.

Kudret Kurtcebe - Şöhret

(link)

Gitarına, sesine, kalemine sağlık Kudret abi.

Scudo
sağ kulaklık her zaman kulağımda olur sol kulağımda trafikte ;)

zamanınız varsa hepsini sonuna kadar dinleyin özellikle trance ları

bisiklet kullanırken tehlikeli olacağını düşündüğümden müzük dinlememeyi tercih ediyorum

bencede bisiklet kullanırken müzik tehlikeli olabilir. tek kulaklık olarakta düşünülebilir.

Need for speed oyun müziklerini tavsiye ederim hot pursuıt albümünü indirdim dinliyorum süreklı.Aklınızda olsun araba yarışı müzikleri her zaman için bisiklete tam olarak uygundur. :)

Şehir içinde trafikte falan kullanıyorsam kesinlikle müzik dinlemem çünkü çok agresif ve hızlı kullandığımdan pür dikkat yol almam lazım, ama şöyle bir göztepe sahilde yavaş yavaş giderken denizi izlemek güzel olur müzik ile...

Ya da yoğun trafik olmayan şehir dışı yollar da eddie vedder,zakk wylde falan süper gider...

Eğer şehir için de trafikte müzik dinleyebilseydimde kesinlikle tercihim Hatebreed,Lamb of God ve benzeri gruplar olurdu...

@Emre Yıldız

madem öyle; ben de gelmiş geçmiş en sağlam oyunlardan biri olan dirt 2 ve onun yeni versiyonu dirt 3'nin müziklerini önereyim o zaman :)

özellikle yola çıkmadan önce son hazırlıkları yaparken; şu şarkı tam da ihtiyaç duyulan dozda bir gaz veriyor:

starkey - new cities (feat. kiki hitomi)

özellikle kiki'nin sesinin başladığı andan itibaren bağımlılık yaratıyor :)

Genelde bende pek müzik dinlemem. Ancak bir kulağıma takılı olarak yada sırt çantamın arka torpidosuna koyarak( yani tripoda takarak koyuyorum ) disko müzikleri dinlerim. Mesela (link) , (link), (link) bu türleri tercih ederim. Ama doğayı izleyerek gitmek istersem genelde Dire Straits, Gary Moore gitarlı şeyler eğer efkarlıysam Zeki Müren, Meyhane şarkıları falan dinlerim. Ama sakın iki kulağınıza takarak dinlemeyin. Bir tane arkadaşım kaza geçirdi iki kulağına taktığı için.

Bugün bende bi aykırılık yaptım ve müzik dinleyerek kullanayım dedim. Rage Against The Machine diskografisini atarak çıktım yola. Herkese tavsiye ederim sağlam gaza getiriyor :) Favorilerimden bazıları;

Bisiklet kullanırken genel olarak chillout veindie tarzında dinliyorum.
Bir kaç örnek sanatçı vereyim;
Beirut
Flunk
Joss Stone
Death Cab For Cutie
Hooverphonic
Camel
Blonde Readhead
Belle and Sebastian
of Montreal

gibi :)

@Tamer KAMIŞLI

:in: Askeriyede son ses killing in the name of dinlerken bölük komutanı arkamdan sessizce gelmişti :D Bisiklet sürerken kulaklığı taktığımda yavaş gidememe hastalığına tutuluyorum :7:

arkadaşlar ben de şunu anlamadım; siz hangi müziği dinler severseniz onu dinlersiniz..buna dair bir öneri olabilir mi? sen hangi müziği seviyorsan onu dinle!
ayrıca özellikle sadece bisiklet için ayrılan yolda ve/veya doğayla başbaşa iken bir aracın tehditi altında değilken dinleyebilirsin, dış uyaranlara karşı bütün duyargalarımızın açık olması gereken yerlerde asla kulaklarınızı ka-pa-ma-yın!

• Beğen
Tepkiler: chari
Herhangi bir şey dinlememek lazım.Sürekli etrafından haberdar olman gerekiyor bisiklet sürerken malum.

Gerçekten de bu konu iki şekilde garip olmuş. Beğeni konusunda öneri beklemektense neden hoşlanıyorsanız o dinlenebilir. Ama tabi ki ayrı bi konu da şu ki; bisikletçilerin trafikte araçlar tarafından taciz edildiği, dikkat edilmediği bir ortamda bir konu olduğunda hemen kızıyoruz ama biraz da iğneyi kendimize batırmak lazım. Şehir içinde sesli ya da kısık sesli müzik dinlemek kendinizin ve trafiğin güvenliğini tehlikeye atar.

trafikte sürerken müzik dinlenmese iyi olur. yol sakin olduğunda dinlerim ben. performansı arttıran motive eden tüyler ürperten, yorgunluğu unutturan bazı şarkılar:30 second to mars night of the hunter
matrix soundtrack Dragula, prime audio soup
unreal tournament soundtrack
armada

Sadece Sagopa Kajmer dinliyorum... Kötü insanları tanıma senesi, ama kulaksızsız...

Geri