Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Adnan Şenses ve Devran çağlar dinle,, ama en kral motivasyon için Ajdar ı dinlemelisin..

Scudo
Araba kornalarını duyabileceğin bir yükseklikte istediğin tarz olur ;)

tırmanış çalışırken mutlaka dinlemelisiniz ben bittim dediğiniz yerde devreye girecek bir enerji barıdır bu parça

(link)

Mutlaka antreman sırasında dinleyecekseniz,yokuş tanımamak için direk tavsiyem :

orhan gencebay- dil yarası :D ama yokuş aşağa giderken çalın kendinizi kamyon şöförü gibi hissediyorsunuz.
şaka bir yana ben şunu öneriyorum :

Benim dinlediklerim arasında favorilerim

Rainbow - Gates Of Babylon

Led Zeppelin - Achilles Last Stand

@ReşitÇağırgan

Konnu biraz hortlamış sanki... ?

L italiano (l asciatemi cantare) tek şarkı mutluluk verici bir havası var:):)

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
Kardeş ozgurcu haklı araba kornalarını ve çevrendeki her türlü uyarı seslerini duyabileceğin bir şerkilde müziği dinle. Sorunun da cevabı, eğer seni hangi müzikler dinlerken coşmanı sağlıyorsa onları dinlemelisin.

Kardesım araba olsa neysede: )) Bisikletle muzık alakasız olur,hakımıyetine bakcan bisikletle o anı yasarken aldıgın haz yeterde artar...Yerı gelcek zıplamak istiycen rampa buldugunda ,kımı zaman yokuşlara tırmancan ,bi sag bi sol kıç atcan.D budur abi...bırak muzıgı muzık ıcındekı ritimlerde :))

yolda giderken müzik dinlemeyi şöyle yapın gençler yolun sağ tarafından gittiğimizi düşünürsek kulaklığın birini sağ tarafımıza takıyoruz sol kulak araçları vs. duyabilmemiz için açık duracak bu kadar

NOT: Çıkışlarda duman tavsiye edilir :))

uzun yolda Bülent Ortaçgil - Fikret kızılok dinlemeli... Fakat bisiklet sürerken müziğe karşıyım, her ne kadar tek kulaklık vs kullananlarda olsa sağına soluna bakmadan şuursuz şuursuz hareketler yapanlar. Grup halinde sürüşlerde diger bisikletlileri tehlikeye sokanlar hepsinde bir kulaklık bir gün kulaklıklarını iyice monte edeceğim bu gidişle. Dün akşam ufak bir turda önüme kırdı bir kulaklı diye gideceği yol boyunca önüne geçip daima yolunu kestim az kalsın kaza yapmama sebep oluyordu şuursuz insan. Dikkat ediniz dinlerken.

Bisiklet kullanır iken kulaklık ile müzik dinlemek sürüş esnasında dikkatinizi dağıtır dalarsınız. Arkanızdaki aracı sıkıştırabilirler veya onu sollayan araç sizi kornası ile ikaz eder.Duymazsınız size çarpar.Şahsen dinlemeyin derim.Kimseye karışamam fakat Önemli olan sürüş anında dışardan gelen sesleri de algılamaktır.

Grup halinde giderken gerek olmuyor müziğe muhabbet falan derken. Ama tek başına iseniz ve özellikle performans turu yapıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Tabi çok yüksek sesle değil.

sabah tura başladığım zaman fon müzikleri ağır olmamak kaydı ile.öğleye doğru yabancı veya Türkçe pop, akşama doğru biraz Tsm Thm tarzı, gece yol alırken de kesinlikle Yansımalar grubu...

Geri