Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Joe Satriani - bisiklette en iyi o gider :) Resmen "enerji müziği" :)

Ama lütfen iki kulağınıza birden kulaklık takmayınız! Çok tehlikeli bir harekettir!

Scudo
zevkinize göre herşeyi dinleyebilirsiniz yalnız düşük bir seste dinleyin ki çevrenizde o an olan bitenleri fark edebilesiniz motor gürültüsü ani fren sesleri birinin size bir sebeb yüzünden seslenmesi gibi

yanıtlarınız ve uyarılarınız için teşekkürler.Ben foruma yeni başladığım için görmemişim konuyu kusura bakmayın

Hiç Dinlenmemelidir Normalde Fakat Bende Dinliyorum Rock Müzik İyi Gaza Getirir Bkz:Rammstein:Du hast,Keine Lust,İch Will,Sonne Gibi Dinlemeni Tavsiye Ederim. :)

Ben genelde telefondan açıyorum müziği atıyorum cebe çalsın dursun :).

bence soru bisiklete binerken müzik dinlenir mi dinlenmez mi

grup önereceksek de queen megadeth , sakin bahar akşamlarında scorpions gider

Kadro çantasının üstündeki telefon gözüne telefonu ters koyup müzik sistemi edasında çalıstırırken.
Listemde
Yabancı
A perfect circle,Tool,Apocalyptica,NİRVANA,SEETHER,Breed 77,Bullet for my valentine,Metallica,Megadeth,Hellyeah,Chrome divison,Katatonia,Korn,Lacuna Coil,PAPA ROACH,Placebo,MUSE
Türkiye'den
Ankh of gloria,Kurban,Murder king,Soul Sacrifice,Can gox,Cemali,90 lar pop,Demir demirkan,
ilk aklıma gelen bunlar bu arkadaşlardan seçmelerle yaptığım listeyle o yollar nasıl bitiyor.Hangi ara ulaşıyorum,gideceğim yere anlamıyorum :)

Ben dinliyorum :)ama etraftaki sesleri duyacak şekilde açıyorum :) ayrı bir zevk veriyor müzik dinlerken bisiklet sürmek. :)

türkiyede bisiklet kullanmak zaten yarı ölü olarak sokaklarda dolaşmak manasına geldiği için dinlemiyorum, avrupada 2-3 defa kullanma fırsatım oldu şehir içi bisiklet yollarında, orada dinledim, müthiş bir keyif.

Dış mekan seslerini duyacak kadar müzik dinliyorum. Ama genelde dinlememeye özen gösteriyorum

Hiç dinlemedim ama deneyeceğim. Tek kulağıma takacağım ve kısık sesle. :)

valla bangır bangır metal rock allah ne verdiyse dinliyorum fena gaz yapıyor bi bakmışım km saatine 50km olmuş buraya ne zmn geldim diyorum sonra :) tabi bu dediğim şehir içinde diil şehir dışına çıktığım zamanlarda oluyo merkezde muzik dinlemek bisiklet sürerken çok büyük risk trafikte dikkat etmek lazım

Tek kulaklıkla dinlemeyi denedim, hiçbir halta benzemiyor. Kaliteli bir kulakiçi kulaklıkla, uygun seste dinleyemedikten sonra boşa gidiyor. Konsantrasyonu çabuk dağılan biriyim, o yüzden kesinlikle dinlemiyorum.

güvenli yollarda bazen. Ama genelde dinlemem. ama şehirler arasında da kulakta bişey olmadan çekilir mi? :) Babamla Istanbul-Denizli gidiyoz. Babam araba kiralamisti, annemle kardeslerimi onden otobusle gondermistik, saatlerce 2 kişiyiz, yollar kaymak, manzara fena, araba sessiz, radyo acik, biz de sohbetli radyolu gidiyoz, eminim hayatimda bir yolculuktan o keyfi almamisimdir. bir de yol bitmese...
Bisikletle gitsem o yolu, ya muzik ya da radyo olmadan saatlerce yol cekilir mi bilmiyorum. Belki de daha keyifli olur :)

Dinliyorum ama kulaklığın sadece birinin takılı olmasında fayda var.

İşte 300-500-300-500 listem :)

Meg & Dia - Monster (DotEXE Dubstep Remix)

Two Crazy feat. Zaira - Quiero Bailar (Edit)

Key One & T1mo BreeZ - Frontline

Muttonheads ft. Eden Martin - Snow White

Greysound - Don`t stop (Dj Neka Remix)

Angel Lamar Ft. Mt Elliot - Cure Your Disease (Radio Edit)

DJ Antoine - This Time (Remady Remix)

DJ Smash pres. Fast Food - Волна

Kazasız sürüşler keyifli dinlemeler herkese...

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Otobüs, araba ya da yaya olarak giderken müzikçalarımı hiç yanımdan ayırmam ama bisiklet sürerken asla. Kimsenin bisiklet sürerken müzik dinlemesini tavsiye etmem. Ha çok uzun yollarda ya da turla giderken belki tek kulağa takılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Davin Agius
Trafik kazalarında dünyada hatırı sayılır bir yere sahip ülkemizde asıl arabada müzik dinlenmemesi lazım bence.

Kimse üstüne alınmasın ama bisikletin donanımını yemin yutmuş yok kadro yok maşa efendim aynakol yok efendim ultegra falan birçok arkadaşım 2 güne bir kaza yapıyor.

Bisiklet sürmek bisikletin üstünde gitmek değildir sadece biraz yetenek de lazım kanımca..

Trafikte illa derecelendirme yapacaksak mühim olan duyu kulaktan çok gözlerdir birazda pratik zeka ve öngörü..

Diabolic feat. Immortal Technique - Frontlines

Keny Arkana - Capitale de la Rupture

Bomboş ve uzun geniş bir yolda birkaç defa kulaklık takmadan telefondan müzik dinledim.
Bunun dışında sıkılmaya başladığımda sık sık kendi kendime mırıldanıyorum, eğlenceli oluyor.

Kulaklık ile dinlemiyorum. Fakat şehirler arası tur yaparken dinlemeyi düşünüyorum.

Kendi adıma konuşayım asfaltta performans amaçlı bisiklet kullanan biri olarak motive eden bir müzik en az doğru lastik seçimi kadar önemlidir diyebilirim :)

Dediklerim yanlış anlaşılmasın kişisel bir tercihtir müzik dinlemek. Mtb ile dağ bayırda gezerken bende dinlemem mesela..

Geri