Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

bisiklete binerken müzik dinliyor musunuz yoksa dinlemiyor musunuz neden? :)

Scudo
@kılınçumo
demin kulaklığım koptu bisiklet yüzünden :D bisikleti eve çıkarırken mp3 fren teline takılıydı kulağımdan çıkarınca janta dolanmış

çevredeki sesleri duymakta fayda var.. dinlemiyorum.
ama söylüyorum, daha keyifli =)

İçimden söylüyorum veya mırıldanıyorum :)

ben iki kulaklığıdıda takıyorum ama sesini sonuna kadar açmıyorum arabaları falan dinlemekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: genckanat
şehirde rahatsızlık veren, keyfi kaçıran o kadar ses varken müzik kurtarıcı oluyor,ancak kulaklık varken gözün her yerde olmalı.

teorik olarak dinlemek yasak, trafik kuralları gereği. ancak ben dinliyorum. konsantrasyonumu arttırıyor.

çengelli kulaklık favorimdir.
yüksek sesle dinleyemiyorum zaten. dinlediğim seviyede, çevre seslerini kısmen duyabiliyorum.
çoğunlukla yalnız dolaştığım için müzik dinlemezsem çok fazla canım sıkılıyor.
sanıyorum çoğumuz için geçerli bir durum. her zaman aklı yitik bir arkadaş bulmak mümkün olmuyor maalesef :)

Bisiklete her bindiğimde keyfim şöyle güzel müzikleri dinlemeyi hep arzuluyor. Genelde gürültülü (rock/metal) müzikleri dinliyorum; amma ne kadar arzulasam da, olmaz, bisiklette yasak :) Yasalarda yasak olmasını kastetmiyorum, kendi kendime getirdiğim bir yasak. Karşıma aniden çıkan şeyler veya yanımda beliren şeyler ürkmeme sebep oluyor; müzik dinlerken bu daha fazla oluyor. Belki de bana özgü bir bozukluk, bilmem :) İşte bu sebeple, dinlemem :)

Evettt , Fakat 1,5 ay önce kulaklık takmak için uğraşırken düşüp bileğimi kırdım :) dikkat li olmak lazım...

Bisiklete binerken kulaklıkla müzik dinlenmesi çok da önerilecek bir şey değil ama çevresel sesleri duymaya mani olmayacak seste müzik dinlemekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum veya sağ kulaklık takıp sol kulaklığı takmamak da ekstra bir çözüm olabilir. Ben nadiren de olsa dinliyorum tek kulaklık takarak. Çevremdeki tüm sesleri ve araçları da duyuyorum, sıkıntı yaşamadım..

Sağ kulağıma kulaklığı takıp sesi çok fazla açmadan dinliyorum. Yalnız kafa üstü kulaklık kullanarak bisiklet süren çok insan gördüm, çevreyi duymadan nasıl rahat ediyorlar anlamak güç. :)

Öncelikle herkese selamlar.Bisiklet sürerken şehir içinde değilde,genellikle uzun turlarda daha eğlenceli olması acısından insana söyle bir enerji,destek verebilecek şarkılar arıyorum önerilerinizi bekliyorum :D

bir daha konu açmadan önce araştırma yaparsan konu kalabalığı olmaz
yinede bir müzik.
not : müzik bisiklette dinlenmemelidir trafiğin olmadığı yerlerde belki bunun yüzünden çok fazla kaza oluyor

Bisikleti şehir içinde ve trafikte kullanıyorsan müzik dinlememelisin etrafı dinlemen daha iyi olur.Trafik çok fazla araç ve motor var.

İki kulağında birden kulaklık takılı olmasın da ne dinlersen dinle :)
Ama illa ki öneri istersen Chris Rea, Dire Straits ve özellikle de Joe Satriani öneririm.

Geri