Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot marka bisikletler

Scudo
@edoganer

Peugeot markasinin zaten goklere cikarildigi falan yok ki:rolleyes: Bisiklet size 400 ytl ye gelmis olabilir ancak eger bianchi alsaydiniz yada benzeri bisikletlerden, ilk basta 400 verip uzerine ayni masraflari yapacaktiniz diye dusunuyorum.Ki bu sefer 700 kusur ytl gibi bir fiyatla ayni bisiklete sahip olacaktiniz.Peugeot eski bir markaydi ve o zamanlar icin iyi bisikletler uretiyordu,en azindan verdiginiz paraya degecek bir bisikletiniz oluyordu,daha iyisini isteyen zaten yine giant,scott aliyordu.Peugeot'u suandaki bisikletlerle karsilastirmak,yada suanki parca kalitesini aramak bence yanlis olmus.Fiyat kalite acisindan zamaninda ihtiyaca iyi cevap veren bisikletlerindendi.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Arkadaslar problem yasadiginiz Peugeuot'lar orjinal degil Turkiye'de yapilan bisikletler muhtemelen, tipki Bianchi gibi.

Ki yanlis hatirlamiyorsam 94-95 yilllarina kadar orjinal bir Peugeot kullandim (Fransiz). O doneme gore oldukca kaliteli parcalar vardi uzerinde, sonra calindi gerci :(

Dolayisiyla boyle bir ayrim var, orjinal ve cakma olmak uzere :D

• Beğen
Tepkiler: güray
merzifonda iken ben de almıştım 96 olabilir yada 98 yıllarında. modeli "origin" idi. süper bir süspansiyon vardı o zaman için. gök mavisi rengi... sonra satıp toplama bisiklet yaptım. merzifonda hala var ama. gittiğimde görüyorum. bisanın getirttiği peugeot tabiki. gazeteler de vermişti ama sadece etikette öyle.

ben merzifon' da yaşıyorum hiç peugeot marka bisiklet görmedim.

bende 1985 yılında bisan bisiklet aldım. sanırım peugeot patenti ile imal edilmiş hala duruyor. o zaman için üzerindeki malzemeler iyiydi.

11 Yil Önce Peugeot Origin Marka Bİsİklet Aldim. Ve Ön Arka Fren PabuÇlari Harİcİnde HİÇbİr ParÇasi DeĞİŞmedİ. Hala OrjİnallİĞİnİ Koruyo. Buna DiŞ Lastİklerde Dahİl. KeŞke Peugeot Tekrar Bİsİklet Üretse..

@abdullahabdullah

kardes aynı yıllarda bende origin aldım. ve süspansiyon konusunda çok haklısın, hatta az bile söyledin. tek kelimeyle muhteşem. hala kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi. bütün parçaları orjinal duruyo hala.

@BURAKKOC18

Benimde 8 yıllık bir Peugeot Origin bisikletim var..
110 TL'ye almıştım..Sizin söylediğiniz benim bisikletimde hiç parça değişmedi..Ama değişme vaktide geldi..
Açıkcası bugünün milyarlık bisikletlere değişmem..İlk bisikletim olması sebebiyle arada manevi bir bağ oluştu..İlk düşüşü ilk kafayı gözü yarışı onla yapıyorsun..Düştüğün zaman neremi kannattım diye bakmadan önce bisikleti kaldırıp bi arıza var mı diye bakıyosun.. İnsan nasıl kopabilir ki...
Birde Peugeot'un bugünün üretim yapmaması onları daha değerli kılıyor..

Bisikletinizin resmi var mıydı??

bendede war peugeot bisiklet bizde seneler önce gazeteden almıştık.belki bir belki 2 kere vites ayarı ytaptırdım bu sene yeni lastik aldım 45 ytl ye başka bi sorun hiç çıkartmadı ne zincir kopması ne bişey.ama arka jantı yamultmuşum yeni çıkan kalın jantlardan almayı düşünüyorum

Arkadaşlar, peki Peugeot Tourmalet yol bisikleti hakkında neler biliyorsunuz?

Bende bir tane var, önceki bisikletim. Fransız malı, cromoly kadro, sis donanımlı. Cannondale üzerine kuma olarak gelince depoma kaldırdım, öyle duruyor boynu bükük.

@Efe Yıldırım

burda aynı bni anlatmışsınız :)gerçekten şuanki fiyatı 700 ytl fakat o parayı hak etmiyordu değiştirdim gitti :D

ilk bisikletim pevgeot markaydı 5vitesli Shimano Sis donanım 20" jantlı hala evde duruyor 10 yaşındaki kız kardeşim kullanıyor arka aktarıcının rengini beğenmemiş sprey boya ile pembeye boyamış yay gergisi bozulmuş yeni aktarıcı aldım. onun dışında 8 senedir para harcamadım

İkinci bisikletim Peugeot 10 vitesli yarış bisikleti idi, 1975 yılı Aralık ayında taksitle aldığımı hatırlıyorum. Fiatı 600.-TL idi, ben o zamanlar 400.-TL aylık alıyordum. Bisikleti hala kullanıyorum. İzmir Şemikler'den Kemeraltı Havra sokağına 15 km.lik yolu yarım saatte gidiyordum. O zamanlar buharlı trenler vardı. Şemikler'den Basmane'ye kadar 14 km.lik yolu 45 dakikada gidiyorlardı. İzmir'e giderken yolda üç tekerlekli triportörleri sollayıp geçiyordum. Lastikleri çok çok ince idi, sıkı bir fren yaptığımda lastik yırtılıyordu ve yenisini almam gerekiyordu. Hala kullanıyorum. Herhangi bir şikayetim de yok.

• Beğen
Tepkiler: mask
arkadaslarımızında belittigi gibi fransız markasıdır bnce kullanma derim

Bende De Bİr Tane Peugeot Masque Var GeÇen Sene Boyadim Bu Sene Kadroyu SÖktÜm Yenİ Bİr Kadro Almayi DÜŞÜnÜyorum

Bende de peugeot mosaique var gazeteden aldık onlarca masraf yaptım yine bi 230ytl alivo yada acera arka aktarıcı ön aktarıcı fln takıcam bence çok güzel bir bisiklet çelik kadrosu ile çok zarif görünüyo

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
ben sahip olduğum peugeotu bir astsubaydan 140 ytlye almıştım 3 yıl önce.bana söylediğine göre bisiklet fransadan gelmiş,kendisi de pek kullanmamış fln,çift amortisörlü bi bisiklet ve çok ağır bendeki,yani çok amatör bişey..

Geri