bayırniyazi
Aktif Üye
- Tepki
- 148
- İsim
- ...
hocam benim boyum 173 cm ilk defa yol alıcam ve bu bisikletin 2021 model siyah olanını düşünüyorum herhalde m boy uyar bana. Kaç kg bu bisiklet acaba bunu mu alsam yoksa van rysel 105 seti mi alsam bilemedim
İstanbulda Marmara Forum avm de M beden son bir adet Van Rysel var. ama satışı elden teslimmiş. 105 set bir yol bisikleti düşünsem kaçırmazdım1,70m boy, 75cm bacak içiyle 50 cm kadro bana tam olmuyor. 100mm olan gidon boğazını 90 ya da 80mm ile değiştirmeyi düşünüyorum.
İlk aldığımda tartmıştım. Boş ağırlığı 9,1 kg. Kadro hafif değil. Maşanın da şaft borusu metal. Yani kadroset ağır biraz. Van Rysel'i nerede bulup alacaksınız bilmiyorum ama o tercih edilebilir. Daha hafif.
hocam van ruSelamlar benim boyum 1.68 ben 50 kadro kullanıyorum, Peugeot'da sadece 3 beden var 50-53-56 onu üzerine binmeden anlamanız biraz zor, bisiklet 9.5kg, tahminimce Van Rysel ile aynı ayardadır fiyat olarak hangisi uygun geliyor ise onu tercih edin, eğer Van Ryselde ara kadrolar var ise mesela 51 veya 52 o sizin için daha iyi olabilir
haftasonu gideceğim inşallah satılmazİstanbulda Marmara Forum avm de M beden son bir adet Van Rysel var. ama satışı elden teslimmiş. 105 set bir yol bisikleti düşünsem kaçırmazdım
İstanbulda Marmara Forum avm de M beden son bir adet Van Rysel var. ama satışı elden teslimmiş. 105 set bir yol bisikleti düşünsem kaçırmazdım
Ben bu mağazaya sık gidiyorum ve bu bisiklet haftalardır orada. Çalışanlarla konuşmuştum, bir nedenden dolayı satılmıyordu sanırım. Hatırlayamadım şimdi. Kozmetik kusurları da var.hocam van ru
haftasonu gideceğim inşallah satılmaz
hayırlısı. Van rysel ın bence sadeliğinde ayrı bir çekicilik var. tüm kabloların dışarıda olmasında ayrı bir Cafe racer havası var. ben olsam koyu kahverengi deri görünümlü sele ve gidon bandıyla kombinlerdim
bir de aluminyum olmasına rağmen 8.8 kg olması m kadroda bence çok başarılı
neyse Peugeot r13 de çok güzel bir bisiklet. konu başlığından çok uzaklaşmayalım 😂😂😂😂
İngiltere de r8000 ultegra setlisi de satılıyor .R13 sahibi olarak bir van rysel ile takas yapmayı isterdim kesinlikle çok şık bir alet
Kitapçıkda bunula ilgili birşey yazdığını sanmıyorum...Merhaba r13 Kullanıcı dostlar. Yarin 3 aylık bakim yaptıracağım. Bu bakımda neler var acaba bilgisi olan varmi? Kitapçıkda bilgi baktim ama göremedim.
53-56 var diye biliyorum.o da seattube olcusu.53 kadroda 56 cm toptube var.2020 Peugeot R13'te 52cm kadro seçeneği var mıydı? İkinci el bir ilan buldum sahibi 52cm kadro yazmış.
Ben de böyle biliyordum ama satıcı bayağı emin konuşuyor. 2020 modelin 52 54 şeklinde üretildiğini söyledi. Ben mi yanlış biliyorum acaba?53-56 var diye biliyorum.o da seattube olcusu.53 kadroda 56 cm toptube var.
Ben de bugün zor bela bisikletçim ile bir adet kalan peugeot R13 2021 modelini aldım. Cuma günü elime geçecek. tek tereddütüm deneyememek oldu. 56cm kadro aldım. Bacak iç boyum 84cm, boyum 183 umarım beni üzmez.
2 sene şehir bisikleti kullandıktan sonra ilk kez yol bisikleti aldım. Piyasayı baya bir araştırdım. Piyasada çoğu f/p bisikletlerin stokları tükenmiş. Carraro 062 2021 ile Peugeot R13 arasında kaldım. 062 aero olması beni biraz kendinden uzaklaştırdı. Sele borusu çok kaba duruyor.