4350 TL gibi bir fiyat olması muhtemel... Stok henüz yok, Mart ayına kadar sınırlı sayıda Yetkili satıcılarına verecekler..
2020 Mayıs ayında İzmir Karşıyaka'da @sedabisiklet ten 3100 TL'ye aldım. Kilo vermek ve form tutmak için şehir bisikleti almak üzere araştırma yapmadan gitmiştim. Bülent Ağabeyin tavsiyeleri ile aldım. İlgisi, bilgisi ve tecrübesi ile çok yardımcı oldu. O gün için kredi kartı ödeme koşulları da cazipti ve 6 eşit takside böldüler. Kendisine teşekkür ederim. Segmenti, stil tasarımı, ergonomisi, mat siyah renk ve kontrast desenleri, kaliteli bileşenleri ile gönlümü fethetti. İyi ki almışım. 150 km sonrası ilk bakımı da ücretsiz yaptılar. Hafif ve akıcı özelliği ile tam bir @spinning bisikleti. Hızlanması iyi, frenleme güzel... Daha önce @SalcanoCitySport kullanmıştım. @PeugeotT11 fiyat-kalite-fayda dengesi son derece iyi bir bisiklet. 2020 yılında ancak 2 ay kadar haftada 2 ya da 3 gün kullandım. Maalesef fazla kullanma imkanım olmadı. Bu yıl son bir haftadır Karşıyaka-Sasalı bisiklet yolunda hergün kullanmaya başladım. Günde 20-25 km yapıyorum. Tekrar başlangıç için fena sayılmaz. 188 cm boy ve 120 kg cüsseye 535 mm kadro uygun geldi. @kadansbisiklet ten Fatih Kardeşimizin tavsiyesi ile seleyi @smptrkmedium ile değiştirdim. Selenin ince ayarları ile bayağı bir uğraştı ama deydi. Sağolsun, ondan ve ekibinden çok şey öğreneceğim. Üzerindeki orijinal @SeleRoyalAvio sele çok ince ve nispeten sert geldi... Ayrıca gidonlu @ProLT ile yükselttik. 60 derecelik açı vücuduma göre bir ergonomi sağladı... Sabit alüminyum maşa segmentine uygun olmakla birlikte, yolun titreşimlerini hissettiriyor. Bundan şikayetçi değilim. Elçikleri değiştirdiğimde bunun biraz sönümleneceğini düşünüyorum. Elciklerin hem kalite hem de kullanım olarak uygun olmadığını birkaç yorumda da okudum ve kullanarak gördüm. Kabloların çarpması problemini yaşamadım fakat ayak gerçekten açıp kaparken çok ses yapıyor. Düzgün birşey bulursam değiştireceğim. Çift suluk yeri var ve her ikisine de @Zefal in plastik tutacaklarını yine @ZefalArtica 750 ml'lik yeni tip termal suluklarıyla @AktifPedalİzmir de Halil Kardeşim monte etti. Değiştirme mekanizması engel olmadı. Pompa taşıma/sabitleme aparatını suluğun altına taktık. 750 ml lik mataralar titiz montaj ile yerine oturdu. Halil işinin uzmanı ve çok severek yapıyor. T11 öğrendiğim kadarı ile bayilerde Mart ayı başında stoğa girecek. Sınırlı sayıda sevk edileceği için satın almak isteyenlerin, takip etmesinde yarar var. 4350 TL gibi bir fiyat ile satışa sunulacağı bekleniliyor. Bu fiyat ile @SpecializedSirrus a yaklaştı. Tercih sizin... Roman gibi oldu farkındayım
umarım faydası olur paylaşımın... Son halinin fotoğrafını daha sonra yükleyeceğim.