Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.364
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Yanıtınız için teşekkür ederim.
İstanbul'da süreceğim. Hafta içi sahil, hafta sonu Şile, Riva vb. Teknik bilgi konusunda iyi olmadığımı da göz önünde bulundurursak hidrolik disk frenden uzak durmam gerekiyor sanırım.
Elimde 700x28 Schwalbe Marathon var ama bu janta uyup uymayacağı belli değil.
Daha önce Carraro Sportive 327 51 kadro kullanıyordum ve çok memnundum. Bisikletim eskiyince sattım. 2015 modeldi. Yeni modelinin hem 48 kadrosunu hem de 52 kadrosunu kullandım. Her ikisinin de geometrisi uymadığı için satmak zorunda kaldım. Alternatif başka model yok pek (bu fiyatlarda). Bisikletsiz kalıcam sanırım Bisan modelleri var gerçi ama Bisan pek güven vermiyor.
Bence kullanım şartlarınızda HD frenden çok çekinmenize gerek yok. İki frenin aynı anda bozulma ihtimali küçük olduğu için İstanbul şartlarında servis verebilecek bir yere ulaşmak sorun olmaz.
Bence 700x28 Marathon o janta uyar. Sık kullanılan 19 mm jantlardan varsa 28 mm kesin uyar, daha kalın bir jantsa kontrol etmek lazım ama daha kalın olsa 32 mm lastikle vermezlerdi.
Bisan modellerini bulmak da kolay değil.
Bence T11 yeterince iyi. Kadro boyundan emin olmak için yakınınızdaki satıcılarda aynı kadroya sahip diğer Peugeot sport/trekking modellerinden biri bile olsa deneyip tam boydan emin olmanız önemli.