Bu forum ve başlık sayesinde almaya karar verdim, uygun fiyatlı da (7.500 lira) bulunca kaçırmak istemedim ve ben de artık aranızdayım. düzenli bisiklet kullanmaya başlayalı 1.5 yıl oldu. haliyle çocukluktan itibaren kullanıyordum fakat işe gidip gelmek kadar düzenli başlayalı 1.5 yıl oldu. ergenlik zamanından itibaren bianchi snake vardı yıllarca onu kullanıp 2 sene önce salcano astro dağ bisikletini aldım, ikinci el bir üründü arkadaştan aldığım için uygun fiyatlıydı yeni bir şey alana kadar uzun bir süre onunla takıldım.
şuan bisiklet fiyatları uçtukça kararsız kalıp duruyordum. sonunda yapacak bir şey yok diyip t11 aldım bu yıllarca gezip tozmak, işe gidip gelmek için kullanacağım bir bisiklet olacak diye umuyorum.
daha sonra da bütçe ayarlayıp uzun turlar için bir model düşünüyorum. seleyi değiştirdim direkt (sele ayarı yapılmamış halindeyken fotoğraf). şimdilik eldeki boş zillerden birini taktım, yeni çantalar alınana kadar önceki bisiklette fazla olan sele altı ve gidon çantalarını taktım. dün kurulumunu yaptırdım ama o tekerlekten sürtme sesi geliyor ve 8 çiziyor. bugün başka bir yere götüreceğim. bunun dışında hiçbir sorun yok, tipi çok hoşuma gitti. rengi de kaskımla uyuyor. lastikleri bir tık ince ve kalitesiz geldi ama çok anladığım konular değil. ssadece benim önceki lastik çok iri ve sağlam görünümlüydü, tabi o da giderken vuu vuuu vuu şeklinde ses yapıp çileden çıkartırdı.
ilk kullanımdan çok keyif aldım 9 km git 9km gel bir deneyim yaşadım rampa da tırmandım. şuana kadar memnun kaldım umarım hep böyle gider.
302373 dosyayı görüntüle