Sivasli Pele
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Yunis Yurttaş
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhabalar,
T11 standart gidon boğazı ölçüsünü bilen arkadaş yazabilir mi ? Bulamadım internette ..
İyi forumlar
Hemen hemen aynı ölçülerdeyiz. 46 cm sana uyacaktir. Bir büyük kadro seni rahatsız ederMerhaba kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Boyum 171cm, iç bacak 77cm. En küçük kadrosu 46cm bana uyar mı?
Üstündeki lastiklerden memnunum ama uygun fiyatlı yeni bir lastik alacak olsam, bisikleti biraz daha gravele yaklaştırarak Chaoyang Gravel GP 700x38 alırım.T11 için memnun kaldığınız lastik marka/model varsa öğrenebilir miyim? Üzerindeki lastiklerle patlak vs olmadan ilk yılı devirdik. Teşekkürler.
Merhaba tekrar başladım daha az ciksamda geçen seneki kazadan sonra İç Lastik arıyorum. Yama yaptığım 25 32 olan Lastik basınç kaybediyor. Ne almak lazım bu olur mu ? (link)
Bir de bunu buldum
(link)
Boy bakımından 53.5 olur ama iç bacak bakımından 49.5 daha iyi olabilir gibi görünüyor. Herhangi bir satıcıda başka model de olsa Peugeot ya da Bianchi trekking bisikletlerinden deneyerek emin olabilirsiniz.iyi günler herkese. okula gidip gelmek ve hafta sonlari kullanmak için bisiklet ararken peogeot t11 x2 modelini gordum ve çok begendim. 2.ele butçem yetiyor ancak onceden hic 2.el bisiklet almadim. dikkkat etmem gerekenleri soyleyebilir misiniz? boyum 186 iç bacak boyum 82. hangi kadro bana uygun olur? birde ankarada bu modeli satmak isteyen arkadaslarla fiyatta anlasabilirsek hemen alabilirim bisikletini. yardimci olan olmayan herkese cok tesekkurler
Amirim Mosso nun yeni modellerine de bakmanızı tavsiye ederim.iyi günler herkese. okula gidip gelmek ve hafta sonlari kullanmak için bisiklet ararken peogeot t11 x2 modelini gordum ve çok begendim. 2.ele butçem yetiyor ancak onceden hic 2.el bisiklet almadim. dikkkat etmem gerekenleri soyleyebilir misiniz? boyum 186 iç bacak boyum 82. hangi kadro bana uygun olur? birde ankarada bu modeli satmak isteyen arkadaslarla fiyatta anlasabilirsek hemen alabilirim bisikletini. yardimci olan olmayan herkese cok tesekkurler
Yeni modeller ikinci ele düşmemiştir, düşse de fiyatları çok düşmemiştir.Amirim Mosso nun yeni modellerine de bakmanızı tavsiye ederim.
ikinize de çok teşekkür ederim. t11 ve t11 x2 arasında ankarada hangisi daha avantajlı olur. x2 deoreli olduğu için benim gönlüm ondan yanaYeni modeller ikinci ele düşmemiştir, düşse de fiyatları çok düşmemiştir.
Eski Deoreli eski modellerden o zaman sizin bulduğunuz. Daha yeni modeldeki yeni Alivio 3100 ile eski modellerdeki 591-592 Deore'ler birbirine denk sayılır.ikinize de çok teşekkür ederim. t11 ve t11 x2 arasında ankarada hangisi daha avantajlı olur. x2 deoreli olduğu için benim gönlüm ondan yana
İyi günlerde kullanın. 1 seneyi aşkın kullanıyorum, oldukça memnunum. Kadro açıları, kadro geometrisi çok güzel.322766 dosyayı görüntüle
herkese merhabalar. t11x2 ile aranızdayım artık.
Aynen öyle ben her gün aktif kullanıyorum, bende çok memnunum. Çift aynakol olduğu için bana vites yetmiyor onun dışında bir problemi sıkıntısı yok. Dediğiniz gibi kadro açıları ve geometrisi çok iyi. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, iyi sürüşler...İyi günlerde kullanın. 1 seneyi aşkın kullanıyorum, oldukça memnunum. Kadro açıları, kadro geometrisi çok güzel.