Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Türkiye'de Satışta

@Özcan.Peugeot zaten yurt dışında üretim yapmakta. Yabancı sitesine girerseniz farklı modelleri görebilirsiniz.

Scudo
Peugeot markasını Accell Bisiklet gibi bir firma olan Cycle Europe getiriyormuş. Sitede biraz bakınmayla görebilirsiniz. Yani çok büyük ihtimalle daha önce belirttiğim gibi Accell Bianchi gibi bir durum.

@ardabaranburcak
Bana da öyle gelmişti ama bisikletçi yalan söyleyecek bir tip değil. Hatta karbonlar yetişmeyeceği için bayiliği seneye başlatacağım dedi.

İzmirli meraklı arkadaşlar gidip bir teftiş yapabilseler ne güzel olurdu.

Evet izmir'de bayisi Gaziemir civarlarında var önünden sürekli geçiyorum ama gidip incelemedim fakat farklı markaların da bisikletleri var sanırım bayide :naslyany:

Karbon kadrolu modeller hoşuma gitti, alıcı gözle incelemeye başladım. Kadronun bazı yerlerine R01 yazısı koyulduğunu gördüm. Birden hatırladım, önceki arkadaşlar da bahsetmişti, bir sorun vardı.

Bu Türkiye'de GTR980 adıyla satılan ama kadronun her yerinde R01 yazan model: (link)
Peugeot resmi sitesinde R01 için bambaşka bir kadro gösteriliyor: (link)
Japonya Peugeot bisiklet sitesi ise hepten uçmuş, R01 olarak şunu gösteriyor: (link)

Demek ki muhtemelen her ülkede bir firma seçip kafalarına göre Peugeot markası altında satış izni vermişler. Aynen Accel ve Ümit firmalarının yaptığı gibi. :agla:

İzmir'deki bayiye az önce tekrar sordum. Fransız firma gelip İzmir'de fabrika kurdu ve imalat yapıyor dedi.
Ben de gidip resmi sitesinden firmaya mail attım. Durum nedir, şu kadro bununla aynı değil ama isimleri aynı. Türkiye'de satılanlar yoksa OEM Çin kadrosu mu, diye sordum. Fabrika kurmuş bile olsalar, Türkiye'de karbon kompozit bisiklet imalatı başlasa tüm camianın haberi olurdu. Olmaz mıydı?

Markaya güvenip OEM kadro almaya hiç niyetim yok. Alacak olsam, şimdiye kadar Salçano 001, Bianchi Gavia veya Mosso Reborn alırdım Çin kadrosu.

Mesajıma cevap gelirse paylaşacağım.

@Özcan.

Tam bir fikri takip örneği. Sizi tebrik ediyorum.
Bu arada japon kadro en iyisi görünüyor, tl karşılığı 23772 tl. ama bizdeki kadroda ikinciliğe oynar. Bu arada bende (aslı varsa tabi) bir tüyo aldım. Piyasaya sunulacak karbon kadrolar M10 standardına göre üretiliyormuş, böylede bir şey varmış. Birilerinin konu hakkında bizleri aydınlatmasını umuyorum.

(link)

gtr 980 ismi verilen modeli dün Bakırköy Metin Bisiklet'in showroom'un da gördüm. Tabi içeri girip kurcalamadım ama görsellik açısından fotoğraflarından daha güzel bir tasarımı var diyebilirim.

@Yagizz2
Birincisi, accell ve ümitin kendi fabrikasında üretip markayı bastığı ürünlerden bahsediyorum. İthal ettiği modellerden değil.
İkincisi, vasat kelimesi ortalama demektir. Hatalı bir tabir olduğunu düşünmüyorum.
Üçüncüsü, lütfen konu dışına çıkma

gtr 980 çin üretimi gibi görünüyor.
(link) linkteki kadroyla gtr 980 tıpa tıp aynı

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
@Myst3ry Şaşırmam çünkü Türkiye'de satışa sunulacak Peugeot bisikletler Türkiye'de üretiliyor benim bildiğim kadarıyla. Yukarda bir abimiz de bahsetmiş.

@Myst3ry çok büyük ihtimalle Çin malı çıkacak ama bu kadro değil. İki kadronun görüntülerini üst üste koyarak karşılaştırdım.
Boruların birleşim yerleri ve genel geometri bariz farklı. Merak edip baktım, Salcano'nun yeni XRS001 kadrosu da uymadı.
Bakalım Peugeot merkezden bana cevap gelmeden (gelir mi o da bir muamma) biz orijinalini bulabilecek miyiz? :ssrtcbya:

@Özcan.

Valla benimde şüphelerim derinleşti. Pejonun aliespreste kilo ile satılan şekilli şüküllü çin işi kadroları satma ihtimali yüksek.

@Özcan.
(link)
kadro bu fabrikten çıkmış olabilir. Yalnız merdiven altı tesisi gibi durmuyor. Bir yorum patlat bakalım.

(link)

buda karbon frame in üretim süreci. Eğer tesis buysa ben tatmin oldum. (Ayşe özgünün danone reklamı gibi oldu ama olsun.)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mehmetsunu

Firmanın P980 kadroya benzeyen bir tek modeli var, o da aynısı değil. Bence bunlardan tedarik edilmemiş.

İşbu fabrik Çin'in en büyük market bisikleti üreticisiymiş. Sanki her malzemeye burnumuzu sokalım deyip karbon ve taytenyum işine de girmişler. Ne bileyim, içime sinmedi.

@Özcan.

@Özcan. Fikri takip yapalım, uğur dündar gibi meselenin üzerine gidelim, araştırmacı bisikletçi kimliğilen olayı çözelim, bir şaraloks holmes gibi meselenin peşini bırakmayalım. Sana güveniyorum bisikletdaşım.

Bu fiyata alınabilecek en iyi bisiklet bence ,kadro iyi çıkar ise tabiki:)Yakından gördüm güzel duruyordu .Etiketi vardı .Ülkemizde üretilmiyor sanırım.

LySPGi
BUGÜN GAZİANTEP CANSUNAR BAYİSİNDEN PEUGEOT GTR 940 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİM İLK YARIŞ BİSİKLETİM OLACAK

Alıp kullanan arkadaşlar var mı? Özellikle gtr 950 almayı düşünüyorum ve bayiler de bir hayli yayıldı. Tecrübelenen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

Ben pazartesi gtr 940 aldim.3200 tlye sıfir.bisikletten inemiyorum şahane şiddetle tavsiye ediyorum.alın borusu ben burdayım diyor.peugeot fotoğraflara takilmayin.fotoları ceken biraz daha ekmek yemesi lazim.yetersiz kalmiş bisikleti anlatmaya kadrodaki kıvrimlar hiç gösterilmemiş.

Geri