Şerif Feridun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.099
- İsim
- Şerif Feridun
- Bisiklet
- Carraro
xlc marka pompayı alıp denediniz mi memnun kaldınız mıarkadaşlar sedona el pompası kullanmıyorum normal sartlarda işimi goruyor ama daha fazla bar basan bır pompaya ıhtıyacım var evde ayak pompamm var ama turlarda fılan sedona ıstedıgım kadar basamaz sanırım yol bısıkletı kullanıyorum max 120 bar basabılecek bır pompa ıytıyacım var (suan arastırma yapıyorum hemen alamıcagım ) tercıhım mın 120 psı basan gstergelı bır pompa onerılerınızı alabılırmıyım uygun bır alet arııyorum
(link)
bu tarz bısey 144 psı basabılıyormus ve gostergelı buna benzer bırazdaha uygun bır pompa tercıhımdır saygılar
(link) bu pompa fıyat ıyı gostergede var acaba kullanan oldumu daha once
mazaya götürmeni tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar Decathlon riverside 100 pompasını satın aldım 55 liraya fakat siboba her kilitlediğimde hava kaçırmaya devam ediyor , kaçırdığı havadan daha hızlı şişirmek ise işten değil , ne yapmalıyım acaba ben mi yanlış kullanıyorum ? (Yakında büyükşehire gideceğim decathlon mağazasında çözebilirler mi ?) Şimdiden teşekkürler
Ben Topeak smartgauge D2 dijital manometre kullanıyorum. Presta ve schrader uyumlu. Tavsiye ederim.Merhabalar, ilk kez presta uç kullanıyorum ve elimdeki manometre schrader ile uyumlu. Presta manometre bulamıyorum, pompa için çevirici aldım fakat manometre için uygun değil yani hava basabiliyorum fakat psi ölçemiyorum. Sizce manometreli pompa mı almalıyım, siz prestaya uygun manometre biliyor musunuz?