@DenizCe iç lastiginiz bayat olabilir. Patlaklar delik değil de çizgi gibiyse büyük ihtimal iç lastikleriniz değişim istiyor.
@DenizCe jant iç yüzeyi için elektrik bandı daha iyi sonuç veriyor.
Max psi 120psi yazıyor ama bu pompa ile sonuna kadar bassam patlarmı bilen yazarsa sevinirim 700x23Lastiğinizin üzerinde max psi yazıyor. Onun üzerine çıkmamanız gerekiyor sanırım. Bilen arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar tabi.
Neden sonuna kadar basmak istiyorsunuz? Lastik üzerinde yazan max. basınç değerinde zaten lastik taş gibi oluyor.Max psi 120psi yazıyor ama bu pompa ile sonuna kadar bassam patlarmı bilen yazarsa sevinirim 700x23
Hayır nekadar bassamda yumuşak oluyor arkadaşın bisikletin tekerlere baktım bildiğiniz elle sıkılmıyor benimki gibi.. Korkudan bende decathlon el pompası ile şişiriyorum..Neden sonuna kadar basmak istiyorsunuz? Lastik üzerinde yazan max. basınç değerinde zaten lastik taş gibi oluyor.
Edit: Zaten pompanın kapasitesi 8 barmış. Lastiklerinizin max. kapasitesi de o civardadır. Basmadan kontrol edin bence.
Presta valflerde pompa ağzını valfe doğru bastırıp kilitlemek gerekiyor. Yoksa hava kaçırıyor. Bu şekilde yaptınız değil mi? Eğer doğru kullandığınızı düşünüyorsanız ve buna rağmen lastik yumuşaksa Decathlon'a ulaşın derim. 8 bar basınçta lastik sert olmalı.Hayır nekadar bassamda yumuşak oluyor arkadaşın bisikletin tekerlere baktım bildiğiniz elle sıkılmıyor benimki gibi.. Korkudan bende decathlon el pompası ile şişiriyorum..
Mandalı kaldırıyorum tam oturuyor eminim ama benim sorum büyük pompa ile patlama riski varmı 8barda onu merak ediyorum çünkü daha 70pside zorlanıyor..Presta valflerde pompa ağzını valfe doğru bastırıp kilitlemek gerekiyor. Yoksa hava kaçırıyor. Bu şekilde yaptınız değil mi? Eğer doğru kullandığınızı düşünüyorsanız ve buna rağmen lastik yumuşaksa Decathlon'a ulaşın derim. 8 bar basınçta lastik sert olmalı.
Ayaklı pompanın 70 psi'da zorlanması anormal. En ucuz el pompaları bile 80-85 psi basıyor. Diğer yandan sonuna kadar bassanız da max. 8 bar basabilirsiniz Btwin 500 pompa ile. Çoğu 700x23 lastik için güvenli basınç bu. Kendi lastiğinizin üzerinde max. değerini kontrol etmelisiniz.Mandalı kaldırıyorum tam oturuyor eminim ama benim sorum büyük pompa ile patlama riski varmı 8barda onu merak ediyorum çünkü daha 70pside zorlanıyor..
70 kg iseniz çok fazla, neden yüksek psi da ısrarcısınız anlam veremiyorum..Yüksek basınç sadece lastiğe değil yarattığı vibrasyonla kadroya bile zarar verip ömrünü kısaltır...arka 110 ön 100 bastım. Çok teşekkürler.