Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa önerisi

Maalesef 70 km ötede ucuza falan satıp mtb bakacagim artik

Scudo
@DenizCe Mtb hantaldır, dağa toprağa az girecekseniz uymayacak size...Olaki satarsanız şehir bisikleti tavsiye ederim..Ben olsam satmazdım ama..İyi bir başlangıç bisikleti..
Dış lastiğin takarken yarılması ilginç..🤔
Takarken zarar veriyor olabilir misiniz?

Hiç bilmiyorum ilk defa yapıyorum takıyorum 80 e kadar bisey yok 90 psi da fisliyor :) belki şehir bakarım hafta sonu minibüse sigarsa il merkezine götüreceğim ordan da bisikletlere bakarım tamir ettirip satarım

• Hahaha
Tepkiler: HakanAydn
Bir bisikletci ile gorustum 90 psi da lastik silerken patliyor arka lastik 110 psi dedim 60 psi geçmeyin patlar dedi lastigi de söyledim ama böyle dedi. Bu arada topeak ninja pompa ile değiştirdi erdoganlar bisiklet hem indirim hem hediye gönderdiler tesekkurler

Xaomi elektronik pompası var kulanan varmı 270 lira gibi fiyatı var

@KOMA Ben kullanıyorum. Hatta yanımda bile taşıyorum. Sele altı çantaya sığıyor. 270 TL gayet uygun fiyat.

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@DenizCe iç lastiginiz bayat olabilir. Patlaklar delik değil de çizgi gibiyse büyük ihtimal iç lastikleriniz değişim istiyor.

@DenizCe iç lastiginiz bayat olabilir. Patlaklar delik değil de çizgi gibiyse büyük ihtimal iç lastikleriniz değişim istiyor.

Arka lastikte sorun yok ama on lastik dediğiniz gibi. Yeni ic lastik alacagim, almışken zirhli lastik alacagim 700x28. Takmadan önce eski ic lastiklerin bir katından jantlara yapistirsam sikinti olurmu

Bu deacthlondan aldığım göstergeli büyük pompa ile sonuna kadar bassam 700x23 lastiğe patlarmı arkadaşlar ? Arkadaşım nasıl basıyorsa demiyor ama taş gibi lastikleri..

@DenizCe jant iç yüzeyi için elektrik bandı daha iyi sonuç veriyor.

Hepinize çok teşekkür ederim bant yetmedi ama ona rağmen oldu. artık patlamıyor tel delikleri açık olan bölgelere doğru yapıştırmıştım sorun kalktı en yakın zamanda çift ya da 4 kat bant geçsem sorun olur mu :) arka 110 ön 100 bastım. Çok teşekkürler.

u9Vl1q.jpg

Bu pompayı aldım ama 700x23 lastiği patlatırmı arkadaşlar basarken korkarak basıyorum bunla ?

Lastiğinizin üzerinde max psi yazıyor. Onun üzerine çıkmamanız gerekiyor sanırım. Bilen arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar tabi.

Lastiğinizin üzerinde max psi yazıyor. Onun üzerine çıkmamanız gerekiyor sanırım. Bilen arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar tabi.
Max psi 120psi yazıyor ama bu pompa ile sonuna kadar bassam patlarmı bilen yazarsa sevinirim 700x23

Max psi 120psi yazıyor ama bu pompa ile sonuna kadar bassam patlarmı bilen yazarsa sevinirim 700x23
Neden sonuna kadar basmak istiyorsunuz? Lastik üzerinde yazan max. basınç değerinde zaten lastik taş gibi oluyor.

Edit: Zaten pompanın kapasitesi 8 barmış. Lastiklerinizin max. kapasitesi de o civardadır. Basmadan kontrol edin bence.

Neden sonuna kadar basmak istiyorsunuz? Lastik üzerinde yazan max. basınç değerinde zaten lastik taş gibi oluyor.

Edit: Zaten pompanın kapasitesi 8 barmış. Lastiklerinizin max. kapasitesi de o civardadır. Basmadan kontrol edin bence.
Hayır nekadar bassamda yumuşak oluyor arkadaşın bisikletin tekerlere baktım bildiğiniz elle sıkılmıyor benimki gibi.. Korkudan bende decathlon el pompası ile şişiriyorum..

Hayır nekadar bassamda yumuşak oluyor arkadaşın bisikletin tekerlere baktım bildiğiniz elle sıkılmıyor benimki gibi.. Korkudan bende decathlon el pompası ile şişiriyorum..
Presta valflerde pompa ağzını valfe doğru bastırıp kilitlemek gerekiyor. Yoksa hava kaçırıyor. Bu şekilde yaptınız değil mi? Eğer doğru kullandığınızı düşünüyorsanız ve buna rağmen lastik yumuşaksa Decathlon'a ulaşın derim. 8 bar basınçta lastik sert olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Presta valflerde pompa ağzını valfe doğru bastırıp kilitlemek gerekiyor. Yoksa hava kaçırıyor. Bu şekilde yaptınız değil mi? Eğer doğru kullandığınızı düşünüyorsanız ve buna rağmen lastik yumuşaksa Decathlon'a ulaşın derim. 8 bar basınçta lastik sert olmalı.
Mandalı kaldırıyorum tam oturuyor eminim ama benim sorum büyük pompa ile patlama riski varmı 8barda onu merak ediyorum çünkü daha 70pside zorlanıyor..

Mandalı kaldırıyorum tam oturuyor eminim ama benim sorum büyük pompa ile patlama riski varmı 8barda onu merak ediyorum çünkü daha 70pside zorlanıyor..
Ayaklı pompanın 70 psi'da zorlanması anormal. En ucuz el pompaları bile 80-85 psi basıyor. Diğer yandan sonuna kadar bassanız da max. 8 bar basabilirsiniz Btwin 500 pompa ile. Çoğu 700x23 lastik için güvenli basınç bu. Kendi lastiğinizin üzerinde max. değerini kontrol etmelisiniz.

arka 110 ön 100 bastım. Çok teşekkürler.
70 kg iseniz çok fazla, neden yüksek psi da ısrarcısınız anlam veremiyorum..Yüksek basınç sadece lastiğe değil yarattığı vibrasyonla kadroya bile zarar verip ömrünü kısaltır...

Geri