Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa önerisi

Küçük pompalar yalnızca sizi yolda kalmaktan kurtarır. Hele ki, 100 veya 110 ps gibi hava basmayı hayal etmeyin. El ile çok zor. Ya sibobu kırarsınız, yada sibop kafasını yamultursunuz. Küçük pompaların hepsi aynıdır. Markası ne olursa olsun. Amaç sizi en yakın benzinlik, ev, bisikletçiye atsın yeter👍

Scudo
GP-24D aldım hiç memnun kalmadım. Geçen pazar günü lastik patladı. 60 psi yapana kadar akla karayı seçtim. Ara demir kısa olunca bastığın zaman çok az hava veriyor. Ama hayat kurtardı.

@DenizCe sitenin güvenilirliğini araştır yine aynı mağduriyeti yaşama ben giyo 85 p modeli olani arkadas tavsiyesi üzerine aldım pompanın özelliği 120 basıyor olmasıymış ama bence buna takılma bu pompaların amacı yolda lastik patlar bir sorun olur işini görmesi yeterlidir. Eve Alıyor isen ayaklı bir göstergeli pompa tabi ki şart

@DenizCe sitenin güvenilirliğini araştır yine aynı mağduriyeti yaşama ben giyo 85 p modeli olani arkadas tavsiyesi üzerine aldım pompanın özelliği 120 basıyor olmasıymış ama bence buna takılma bu pompaların amacı yolda lastik patlar bir sorun olur işini görmesi yeterlidir. Eve Alıyor isen ayaklı bir göstergeli pompa tabi ki şart

GP-85P yi denediniz mi kaç PSI basabiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@DenizCe deneme fırsatım henüz olmadı. Bu pompada gösterge yok ama rahat 90 ps görür alüminyum ve gerçekten kaliteli malzemesi var. Bir adet Ayak pompası şart onuda araştırıyorum

@DenizCe deneme fırsatım henüz olmadı. Bu pompada gösterge yok ama rahat 90 ps görür alüminyum ve gerçekten kaliteli malzemesi var. Bir adet Ayak pompası şart onuda araştırıyorum

Dechatlon 900 modeli çok iyi. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: BilalKorukcu
@DenizCe el pompaları basınç arttıkça sizi zorlar bir yere kadar ama yinede siz bilirsiniz umarım iyi bir tavsiye çıkar karşınıza @Yldrm07 tavsiyen için teşekkür ederim bende orada almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@DenizCe el pompaları basınç arttıkça sizi zorlar bir yere kadar ama yinede siz bilirsiniz umarım iyi bir tavsiye çıkar karşınıza @Yldrm07 tavsiyen için teşekkür ederim bende orada almayı düşünüyorum.

aynen boşa araştırıyorum gibi bir tane de uygun fiyatlı ayaklı pompa bakacağım GP-85P ile birlikte. Şimdilik aşağıdaki modeli buldum. İyi mi bilen var mı
Giyo Gf/42G

@DenizCe Göstergesiz olanı var, memnunum, ama taşıyamazsınız? Giyo gp24d yi taşıyabiliyorum, ben zorlayarak 90 psi basabiliyorum..
Edit: Benim ayaklıda göstergeli...😁

vazgeçtim tek pompa almaktan 1 tane GP-85P alacağım bir de 120 PSI basabilen ayaklı 120-180 TL arası bir tavsiyeye ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Ben Topeak Race Rocket HP kullanıyorum. Çok kompakt ve sağlam. Öneririm. Bu pompayı denemek için yüksek basınç bastım ve manometrede 9 bar çıktı. Hala basabilirdim ama lastiği zorlamak istemedim. Hiç yormadan yol lastiklerini şişiriyor.

vazgeçtim tek pompa almaktan 1 tane GP-85P alacağım bir de 120 PSI basabilen ayaklı 120-180 TL arası bir tavsiyeye ihtiyacım var.
Ben Decathlon'daki Btwin 900 modelini 2-3 senedir kullanıyorum. Fiyatını hakeden bir ürün. Gerçi ben 100 TL altına almıştım şimdi 190 TL olmuş 😕
(link)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@DenizCe dechatlon 900 modelini alabilirsin. yorumlarındada alanların yüzde 80 memnun bir araştır

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
GP-85P ve GP-42G modelini aldım teşekkürler
Ben Topeak Race Rocket HP kullanıyorum. Çok kompakt ve sağlam. Öneririm.

Ben Decathlon'daki Btwin 900 modelini 2-3 senedir kullanıyorum. Fiyatını hakeden bir ürün. Gerçi ben 100 TL altına almıştım şimdi 190 TL olmuş 😕
(link)

kargo ücreti ile baya pahalıya gelecekti beğendim o modeli de ama giyoyu seçmek zorunda kaldım.
Strava ile akıllı saat kullanıyor musunuz? Samsung Galaxy active 2 modeli 1200 e düşmüş. Siz olsanız hangi marka modeli seçerdiniz? 1500 TL e kadar

Bir de Zincirim ön aktarıcıya değiyor tourneyin indeks farkı nedeni ile olur dedi yetkili servis ne değiştirirsem düzelecek biliyor musunuz ne demek bu indeks farkı?

Bir de Zincirim ön aktarıcıya değiyor tourneyin indeks farkı nedeni ile olur dedi yetkili servis ne değiştirirsem düzelecek biliyor musunuz ne demek bu indeks farkı?
Indexing tel gerginliğini değiştirerek ayarlanıyor. Bu ayar vites değiştirdiğinizde attırıcının ne kadar konum değiştirdiğini ayarlar. Daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama uygun başlığa geçsek daha iyi olur sanırım. Kapsamlı bir konu.

Ben Topeak Race Rocket HP kullanıyorum. Çok kompakt ve sağlam. Öneririm.
Bunu ben de kullanıyorum. Gerçekten parasının hakkını veren çok kaliteli bir pompa. Yol bisikletleri için biçilmiş kaftan.
Ayaklı pompa olarak da Topeak Joe blow sprint kullanıyorum.
Yol bisikleti kullananın en önemli ekipmanı pompadır.Pompaya verdiğiniz paraya acımayın derim.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
go ücreti ile baya pahalıya gelecekti beğendim o modeli de ama giyoyu seçmek zorunda kaldım.
Strava ile akıllı saat kullanıyor musunuz? Samsung Galaxy active 2 modeli 1200 e düşmüş. Siz olsanız hangi marka modeli seçerdiniz? 1500 TL e kadar

Bir de Zincirim ön aktarıcıya değiyor tourneyin indeks farkı ned
Indexing tel gerginliğini değiştirerek ayarlanıyor. Bu ayar vites değiştirdiğinizde attırıcının ne kadar konum değiştirdiğini ayarlar. Daha ayrıntılı bilgi verebilirim ama uygun başlığa geçsek daha iyi olur sanırım. Kapsamlı bir konu.

Ön vites ayarı
bu bölümde sormuştum ama pek uğranılmıyor sanırım konuya.

@DenizCe dechatlon 900 modelini alabilirsin. yorumlarındada alanların yüzde 80 memnun bir araştır

Ya inanmak istemiyorum Erdoğanlardan aldım 85p modelini bu seferde 86p modeli geldi :) iade etmeli miyim yine ya?

• Hahaha
Tepkiler: Xalil8
@DenizCe Fark ne bilemiyorum ama 85 ten büyükse iade sebebi olabilir..Onun dışında bu boyutlardaki pompalarda zaten basınç anlamında yeterlilik sizin kol gücü ve elinizin acı limitinde..

@DenizCe Fark ne bilemiyorum ama 85 ten büyükse iade sebebi olabilir..Onun dışında bu boyutlardaki pompalarda zaten basınç anlamında yeterlilik sizin kol gücü ve elinizin acı limitinde..

açıklamasında 85 120 psi 86 80 psi olarak geçiyor

Geri