Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa önerisi

@DenizCe bu tip pompalar büyük el pompaları gibi olmaz ancak bu ürün neredeyse büyük el pompaları gibi iş görüyor.

90'ı hiç yorulmadan basarsınız ki içerisinden uzayan hortumu ile çok rahat ediyorsunuz. Hortumsuz pompalarla hiç uğraşmayın zaten.

Scudo
XLC Delta PU-S04 pompam az önce geldi.İlk defa ayak pompası kullandım,ilk izlenim olumlu.Fiyatı da uygun.
Bir de bu pompayı sipariş ettikten sonra mecburen evdeki pompayı kullanmam gerekti.Onu da eski dağ bisikletim için almıştım;30 liraya satılan alüminyum pompalardan,büyük alışveriş sitelerinde denk gelmişsinizdir.İdare edecek kadar şişireyim dedim,bir yandan elle yokluyorum.Yarım saat terleye terleye uğraşıyorum,sonra ağzı bir kayıyor şişirdiğimden fazlası iniyor.İnat yaptım yöntemini buldum.Psi değerini tam bilmiyorum fakat 90 falan oldu sanırım.Bir iki kere daha basıp bırakayım dedim.Dedim ama sonra gecenin on ikisinde gümm diye bir ses.Afedersiniz altıma yaptım.Lastik patladı sandım bir anda her şeyi atıp uzaklaştım o panikle.Meğersem pompa patlamış.Gücü yetmedi garibin.Bu da böyle bir anımdır.Herkese nasip olmaz:D

Belki daha sonradan da burayı okuyup pompa seçecekler için şunu söylemek istiyorum ince lastiklerime hava basarken kullandığım pompadan çok memnunum ancak dağ lastiklerimi taktığımda bas allah bas dolmuyor hava onun için daha önce bi arkadaşımda gördüğüm çift yönlü hem çekerken hem iterken hava basan pompaları araştırmanızı öneririm.

@DenizCe bu tip pompalar büyük el pompaları gibi olmaz ancak bu ürün neredeyse büyük el pompaları gibi iş görüyor.

90'ı hiç yorulmadan basarsınız ki içerisinden uzayan hortumu ile çok rahat ediyorsunuz. Hortumsuz pompalarla hiç uğraşmayın zaten.

İnternetter 85P modeli aldım KARTAL BIKE 87SE modelini göndermiş. İade etmeli miyim sizce ?

@DenizCe

Bisikletçinin ilk kuralı "Kartal Bike" ve türevlerini görünce topuklamaktir.

Kuralını ihlal etmişsiniz ve dolandırılmissiniz. Keşke bu mağazadan almadan önce sorsaydiniz ya da forumda aratsaydiniz ne kadar sorunlu bir mağaza olduklarını gorurdunuz.

Size gönderdikleri pompa daha alt seviye ve daha ucuz.

Bence iade edin, o dolandırıcılar gönderdi diye kabul edip sineye çekmeyin sakın.

Ne hortummuş arkadaş :komik: Son üç mesajın içerisinde hortum ön planda :koptum: Şaka bir yana, ilk lastik şişirme deneyimimi geçtiğimiz Pazar yaptım ve @amasseia arkadaşın dediği gibi pompada hortum olmasının ciddi avantajları olduğunu düşünüyorum. Benim kullandığım pompanın hortumu olmadığından ve lastikler yüksek basınç (120PSI kullanıyorum) gerektiğinden biraz zorlamam gerekti (elle kontrol ettiğimde ve sağlam lastikle kıyasladığımda tahminen 90-100PSI basabildiğimi düşünüyorum). Bu sırada iç lastiği sibop kısmından yırtma veya sibobu kırma/eğme ihtimalinin olduğunu gördüm. Yani özellikle yol bisikleti kullanıyorsanız, "başı hortuma gelecek" şekilde bir pompayı bende öneririm. Benim şu an kullandığım Giyo'nun birkaç ay önce 30 TL'ye satılan bir modeli yani pahalı, göstergeli bir şey değil. İki farklı sibop içinde uygun (başlığı söküp içindeki zımbırtıyı ters çevirmek yeterli oluyor). Ben pek iş görmez sanıyordum ama yanılmışım; f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim.

@Muhibbi ayni dertten bende muzdaribim. internetten dijital bi manometre aldim, hatta saticisina da sordum ince sibop (presta) icin uygunmu diye, olumlu donus yapti ama nedense guvenemiyorum. Bakalim bugun gelecek kargom, eger uyarsa sana haber veririm, eger uymazsa benimde kaliteli bir basinc olcer pompa almam gerekecek maalesef. hatta kafamda crank brothers sterling SG modeli var alternatif olarak

@DenizCe

Bisikletçinin ilk kuralı "Kartal Bike" ve türevlerini görünce topuklamaktir.

Kuralını ihlal etmişsiniz ve dolandırılmissiniz. Keşke bu mağazadan almadan önce sorsaydiniz ya da forumda aratsaydiniz ne kadar sorunlu bir mağaza olduklarını gorurdunuz.

Size gönderdikleri pompa daha alt seviye ve daha ucuz.

Bence iade edin, o dolandırıcılar gönderdi diye kabul edip sineye çekmeyin sakın.

Iade ettim bekliyorum bakalım ne olacak
Uzun zamandır Tüketici Hekam Heyetine uğramadım illa ki gerekiyor işte arada bir :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
@Voltaire Benim bisikletçim, aynı zamanda bir bisiklet tutkunu, yüksek kondisyonlu bir sporcu. Dura aceli bir bisikleti var, kullandığı pompa ise bildiğimiz 30 liralık Sedona pompa. Kendisi Topeak gibi markaları sattığı halde sedona pompanın çok yeterli olduğunu söylüyor.

genel anlamda bisikletçi arkadaşların ilk tercihi GİYO Markası galiba yada bana mi öyle geliyor

Bulabiliyorsanız Sigma Delta jet pompayı şiddetle tavsiye derim.

(link)

@Voltaire eee hortum şart, hortumsuz şurdan şuraya gitmem 😁

@ErzincanLee fiyat/performans oranı en yüksek marklardan olduğu için tercih ediyoruz, üzmez yani.

@amasseia peki bi bu bahse konu olan model ps göstergelimidir giyo 85 p modeli

@ErzincanLee psi göstergeli değil, bu pompanın özelliği 120 psi basabildigini belirtmesi.

Belirli bir deneyimden sonra göstergeye pek gerek kalmıyor, ne kadar basabildigini yüksek doğrulukla tahmin edebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@amasseia inşallah sipariş verdik bakalım @DenizCe erdoganlar bisikletten siparis verdim bakalım havale ile 55 tl geldi. şişirme olayınada zamanla alışırız herhalde =D

@amasseia inşallah sipariş verdik bakalım @DenizCe erdoganlar bisikletten siparis verdim bakalım havale ile 55 tl geldi. şişirme olayınada zamanla alışırız herhalde =D

Gördüm o linki oradan alacağım ben de ama önce iade işlemini bitirmem gerek.

Bir de bu arada şu modeli gördüm arkadaşlar bu nasıldır?
Giyo GM-64P Pompa

@BilalKorukcu olumlu veya olumsuz bir geri dönüş bekliyorum hocam ben de henüz bir şey almadım. Manometreli pompa almaktan çekiniyorum çünkü manometresi genelde çabuk bozuluyor diyorlar. Bir de genelde büyük oluyor o pompalar, yani yanımda taşıyamazsam yolda kalma tehlikesi oluyor. Bilmiyorum ne yapsam.

@Muhibbi maalesef araba sibopa uygun olarak geldi ve ince siboplarda kullanilamadigi icin geri gonderdim. Hatta bugun decathlondan manometreli buyuk ayakli pompa aldim hic degilse evde lastiklerimin basincini kontrol edebileyim diye. Igne sibop icin tasinabilir bi basinc olcer ben bulamadim, bulduklarimda cok pahaliydi

• Beğen
Tepkiler: Muhibbi
@Muhibbi giyo pompalar bu konuda emsallerine göre iyi gibi pek fazla şikayet görmedim
@amasseia pompanın ağız kısmı hava basarken değiştirilmiyor dimi kendi otomatik olarak tutuyor. açmaya gerek yok pompa geldi gayet saglam bir malzeme yapisi var almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim IMG_20200819_191945.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Muhibbi
@Muhibbi giyo pompalar bu konuda emsallerine göre iyi gibi pek fazla şikayet görmedim
@amasseia pompanın ağız kısmı hava basarken değiştirilmiyor dimi kendi otomatik olarak tutuyor. açmaya gerek yok pompa geldi gayet saglam bir malzeme yapisi var almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim 237903 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun bir de şunu buldum ama aynısının göstergelisi mi ?
Giyo GP-871E Göstergeli Hortumlu Pompa 120 PSI Alüminyum Mavi/Siyah
(link)

Geri