@DenizCe Demekki iç yapısı, valfi, contası vs çok daha basit, iade edin derim..Erdoğanların bu aralar hataları çoğaldı sanki..🤔
telefonlarını açmıyorlar mail attım kendi sitelerinden almıştım
Aşağıdaki linke yazarsanız daha faydalı olur . Son 3 sayfasına bakarsanız herkesin problem yaşadığını görürsünüz. Gerçi size yardım etmeyip , laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışacaklar . 3 5 problem yaşamamış arkadaşta '' Yav olur mu çok süper firma '' falan diyecekler muhtemelen . Farkındalık yaratmak için aynı şikayetinizi bu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.
Erdoğanlar Bisiklet
YA BENDEN ÖNCE ALAN ARKADAŞIMIZA DOĞRU ÜRÜN GİTMİŞTİ. 2. kez farklı firmadan denedim yine aynısı oldu. yazayım buradan da.
Aşağıdaki linke yazarsanız daha faydalı olur . Son 3 sayfasına bakarsanız herkesin problem yaşadığını görürsünüz. Gerçi size yardım etmeyip , laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışacaklar . 3 5 problem yaşamamış arkadaşta '' Yav olur mu çok süper firma '' falan diyecekler muhtemelen . Farkındalık yaratmak için aynı şikayetinizi bu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.
Erdoğanlar Bisiklet
Nereden patladığını buldunuz mu? Jantta problem olmasın.Yok heryerine bakıyorum 3. Kez yine farkli yerden patladi
Hocam hemen karar vermeyin, çözülecek bir şeydir İç lastikler pudra kaplı olabiliyor kolay takılsın diye, beyaz toz oradandır belki. Hep aynı yerden patlıyorsa bir problem vardır. Siz ilgili başlığa fotoğraf filan atın bilgili arkadaşlar yardımcı olur.Yakin yerlerden patlıyor sürekli iğne deliği gibi değil gozle görülür buyuk delikler. Beyaz un gibi şeyler çıkıyor nedir bunlar anlamadim. Sanirim bisikleti satmam gerekecek benim basa cikabilecegim bisey değilmiş daha kalim lastikli bisey almaliyim