Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa önerisi

@DenizCe Demekki iç yapısı, valfi, contası vs çok daha basit, iade edin derim..Erdoğanların bu aralar hataları çoğaldı sanki..🤔

Scudo
telefonlarını açmıyorlar mail attım kendi sitelerinden almıştım :(

Aşağıdaki linke yazarsanız daha faydalı olur . Son 3 sayfasına bakarsanız herkesin problem yaşadığını görürsünüz. Gerçi size yardım etmeyip , laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışacaklar . 3 5 problem yaşamamış arkadaşta '' Yav olur mu çok süper firma '' falan diyecekler muhtemelen . Farkındalık yaratmak için aynı şikayetinizi bu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.

Erdoğanlar Bisiklet

Aşağıdaki linke yazarsanız daha faydalı olur . Son 3 sayfasına bakarsanız herkesin problem yaşadığını görürsünüz. Gerçi size yardım etmeyip , laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışacaklar . 3 5 problem yaşamamış arkadaşta '' Yav olur mu çok süper firma '' falan diyecekler muhtemelen . Farkındalık yaratmak için aynı şikayetinizi bu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.

Erdoğanlar Bisiklet

YA BENDEN ÖNCE ALAN ARKADAŞIMIZA DOĞRU ÜRÜN GİTMİŞTİ. 2. kez farklı firmadan denedim yine aynısı oldu. yazayım buradan da.

YA BENDEN ÖNCE ALAN ARKADAŞIMIZA DOĞRU ÜRÜN GİTMİŞTİ. 2. kez farklı firmadan denedim yine aynısı oldu. yazayım buradan da.

Hocam bunu detaylıca anlattım orda benim de dolaylı yoldan şikayetim oldu . Başınıza gelecekleri kısaca izah ettim yukarda. Bol sabırlar diliyorum. Firma ayrı bir yerden , ürün alıp sorun çıkmadığını beyan eden arkadaşlar ayrı yerden sizin sabrınızı sınayacaklar.

@DenizCe Yani ben aldım doğru ürün geldi. Sizinde hiç şansınız yok galiba bu internet alışverişinden yana 🤔

@DenizCe Merak etmeyin, bir şekilde ulaşın, yazın, arayın...Kesin çözülür diye düşünüyorum...

Ulaştım indirim yapalım yardımcı olalım dediler ama hortumlu tek ürün var Cube Race Bisiklet Pompası (40416) ürün hakkında bilgim yok çok pahalı ama soracağım indirimi yine de. Bilginiz var mı? Diğer hortumlu model XLC nin mini pompası çok uğraştıracak minik olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@DenizCe 160 tl bence çok, ama başka sitelerde araştırıp indirimle uygun oluyorsa kararı kendiniz verin, çok kaliteliyse değebilir. Aslında mini pompa çok önemli zira yolda tek güvenceniz o patlayınca..
Sitelerden kullanıcı yorumlarına da bakarsınız zaten...

Erdoğanlar Bisiklet
Screenshot_20200825-164132.png

Sizi çözmekte zorlandım...Aleyhtemi, lehtemi düşünceniz?

Bugun ilk defa lastigim patladı bugüne kadar pompam olmadığı için hep 60 psi da gelmiştim ayakli pompa buldum 110 psi yaptim 1 km sonra patladi lastik. Neden olabilir 90 mi yapmalıyım lastik max 115 psi

@DenizCe Bisikletiniz yol mu? Yolsa 90 uygun, şehirse 60, Mtb de daha az...Ne olursa olsun çok ağır değilseniz 100 ü geçmeyin.110 çok..Lastik zırhlı değilse rastlantısal patlar..Zırhlı lastikte ağırdır, falan filan...🙂

Tamir ettim tekrar patladi :) 90 yapacagim tesekkurler

@DenizCe Zaten biliyorsunuz belki ama hatırlatayım yinede, tamir ederken batan şeyin dış lastikte kalmadığından emin olun, yine batar..

Yok heryerine bakıyorum 3. Kez yine farkli yerden patladi

• Üzgün
Tepkiler: HakanAydn
Yakin yerlerden patlıyor sürekli iğne deliği gibi değil gozle görülür buyuk delikler. Beyaz un gibi şeyler çıkıyor nedir bunlar anlamadim. Sanirim bisikleti satmam gerekecek benim basa cikabilecegim bisey değilmiş daha kalim lastikli bisey almaliyim

Yakin yerlerden patlıyor sürekli iğne deliği gibi değil gozle görülür buyuk delikler. Beyaz un gibi şeyler çıkıyor nedir bunlar anlamadim. Sanirim bisikleti satmam gerekecek benim basa cikabilecegim bisey değilmiş daha kalim lastikli bisey almaliyim
Hocam hemen karar vermeyin, çözülecek bir şeydir :) İç lastikler pudra kaplı olabiliyor kolay takılsın diye, beyaz toz oradandır belki. Hep aynı yerden patlıyorsa bir problem vardır. Siz ilgili başlığa fotoğraf filan atın bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Alırsınız birçift zırhlı lastik, sorun biter..bisikletiniz nedir?

Fit bike 1.0 bisiklete binmeden patliyor
Lastiğin patlayan yerlerine baktim kenarlari zaten jant değişecek sanirim
Lastik hakkında sorular ve cevaplar
Sorumu buraya sordum lastik bu kez direk yarıldı tam ters bir bölgeden. Sisirirken yarildi

Son düzenleme:
@DenizCe Bisikletçiye götürün, halleder..Uğraşmayın bence..O bulur, çözer..

Geri