Ceyhun Özkan
sür
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Ceyhun Özkan
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@vatanamillete o bassa bile siz basamazsınız, dolayısıyla sonuç değişmiyor. ben elle 80 basabildim, oysa çok güçsüz biri değilim. zaten eliniz acıyor pompa gitmiyor bir yerden sonra. terden ölüyorsunuz vs..100-110 arası olmalı kilonuza göre havanız..80 az gelir...akmaz bisikletiniz..
Mi nin çok güzel 150 psi a kadar basan şarjlı pompası var , taşınabilir sayılır bence bu psi da taşınabilir pompa var mıdır bilmiyorum . Geçen indirimde idi 190tl ye aldım memnunumMerhaba arkadaşlar, MTB kadrosunda taşıyabileceğim kadar küçük, hafif ama oldukça etkili bir pompa lazım. Bütçem 250-300₺ kadar. SKS ile ilgili güzel yorumlar okumuştum daha önce ama kullanan ya da tecrübesi olanların fikrini ve önerisini almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Ben yol bisikletimle bu pompayı kullanıyorum 100 psi rahat basıyor. Rahat kullanım için dechatlondan pompa hortumu aldım.O halde el pompasını bisikletin üzerine yük etmenin, gereksiz masrafın bir anlamı yok. Uzun yol için ayaklı pompayı sırt çantasında falan taşınmak gerekli anladığım kadarıyla...
Muadilleri var ama garanti vs. şartları taşıyan muadili yok. Bende kullanıyorum hatta sırt çantamda da taşıyorum, tavsiye ederim. Kutu içindeki kesesine kendisiyle beraber levye, yama, allen takımı vs alıyor. Bu şekildeki kesenin ağırlığı yarım kilodan biraz daha fazla. Tek şarj ile 6-7 lastiği 0'dan şişiriyor.Mi nin çok güzel 150 psi a kadar basan şarjlı pompası var , taşınabilir sayılır bence bu psi da taşınabilir pompa var mıdır bilmiyorum . Geçen indirimde idi 190tl ye aldım memnunum
Ben yol bisikletimle bu pompayı kullanıyorum 100 psi rahat basıyor. Rahat kullanım için dechatlondan pompa hortumu aldım.
(link)
@Cem Coşkun aynı pompadan bende de var rahat 120 basıyor yol bisikletine. Gerçi ben 110 kiloyum 😁
Decathlondan bisiklwt için ufak pompa aldım eskiden yaninda bağlanti aparatı veriliyordu simdi vermediler ne uydurabilirim fikri olan yazabilirmi
GP 85 şuan 57 TL tavsiye eder misiniz lastiklerim 23 lük@vatanamillete Psi ne kadar yüksekse o kadar yüksek basınçlı hava vurabilir. Yol bisikletleri için yüksek basınç ve dolayisiyla yüksek basınçlı pompa gerekir.
Seçenekler arasinda Giyo 41s yüksek basınçli hava basabileceginden size daha uygun olacaktır.
Ancak benim de size önerim Giyo gp-85p olacaktır. Hem içinden çıkan uzayan hortumu var hem de 120 psi hava basabikiyor. Link:
(link)
Ben yol bisikletimle bu pompayı kullanıyorum 100 psi rahat basıyor. Rahat kullanım için dechatlondan pompa hortumu aldım.
(link)
@Cem Coşkun aynı pompadan bende de var rahat 120 basıyor yol bisikletine. Gerçi ben 110 kiloyum 😁
@Adem Tırpancı linkteki ürün isteklerinizi karşılayacaktır.Merhaba arkadaşlar, MTB kadrosunda taşıyabileceğim kadar küçük, hafif ama oldukça etkili bir pompa lazım. Bütçem 250-300₺ kadar. SKS ile ilgili güzel yorumlar okumuştum daha önce ama kullanan ya da tecrübesi olanların fikrini ve önerisini almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.