Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT Kargo

bende düzgün bir yerden hesap açtırmayı düşünüyorum. Ziraatta hesap açtırmıştım hesaba 50 lira civarı yatırmıştım. 1 hafta sonra gittim baktım hesapta 10 lira var. Eğer dediğin gibi aylık ücret almıyorlarsa oradan açtırırım.

Scudo
@nazmi bilmez

Benim gibi bir sene bekleyip yok oradan kart alsam ne kadar aidatı var yok bu kart daha iyi yok şu paypal hesabını onaylatıp öyle mi alsam yok bunlar internetten mal alırmı diye düşünen arkadaş çoktu forumda Tıpkı benim gibi...Gidin Hesabınızı açtırın para kesselerdi benden keserlerdi hesabım epeydir açık epeyde para transferi yaptım Yurt İçinde..Yurtdışından'da aldığım ürün için para komisyon kesmediler...Alışverişin onaylanacağını bilseydim 75 Euroluk limitimi kullanırdım..Kargo dahil 26 Euro Çektim.

@can akıncılar

Bilgin için teşekkürler. E-devlet şifresi almaya gittiğim de bir de hesap açtıracağım :)

Merlin'de ben de surekli banka kartimi kullaniyorum.
Aslinda pek cok site Visa Debit kartlari vs. kabul ediyor.

Neyse, eger sitede Maestro kart bilgisi varsa, sorunsuz kullanabiliyorsunuz.

Bilgi çok işime yaradı teşekkürler,bu kartlar arasında boğuşanlardan biride bendim ptt kart açıklama bölümünde ''Pttkart’lar ile 3d secure uygulaması ile internet üzerinden alışveriş yapılabilmektedir.'' ibaresi var en kısa zamanda temin edeceğim umarım kredi kartı gibi sanal alışverişlerimi rahat rahat yapabilirim.

15 Eylül Akşamı Siparişi Vermiştim,17 Eylül'de Postaya Verilmiş Türkiye Postasına Sipariş Tarihinden İtibaren 6 Gün Sonra Ulaştı.(Uluslarası İmzalı Posta'da 3-4 Gün'de Ulaşır Yazıyordu Öyle'de Oldu,Bakalım Ptt Kaç Gün İçinde ULaştıracak)
17/09/14 16:30 2014-09-17 16:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi UNITED KINGDOM (THE) (Yurt Disi)
21/09/14 07:24 2014-09-21 07:24:48 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

@Giray Akdoğan

Şuan Yalnızca Merlincycles'den Denedim...Maestro KArtın Geçtiği Yerlerde Geçer Diye Düşünüyorum...

Konu açmadan önce bir araştırma yaptım bunu buldum konu açmak yerine buradan yazıyorum umarım bilgisi olan bir cevap atar. PTT kart çıkartsam ( para biriktirmek için ) aylık-yıllık hesap kullanım ücreti kesiyor mu ? öğrenci belgem yok ( Eylülde olacak kısmetse ) yaşım 20.

@nazmi bilmez
PTT'yi bilmiyorum ama 2 senedir Enpara kullanıyorum. Oldukça memnunum.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
herhangibi bir yıllık kesim ücreti alınıyor mu acaba ?

@nazmi bilmez
Hiçbir şeyden ücret almıyor (Swift hariç) ;).

• Beğen
@nazmi bilmez enparayı tavsiye edeirm uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum, garanti bankası her fatura ödemeye 1-2 tl ücret keserken havale eft ücretleri alırken enpara ile 1kuruş bile ücret ödemiyorum bu işlemler için. ayrıca hesap işletim ücretleri de yok. yatırım hesabı günlük biriktiren hesaplar falan bir çok seçeneği mevcut. biraz reklam yapmış gibi oldum ama oldukça memnunum tavsiye ederim.

• Beğen
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son bir şey, bu Enpara bildiğimiz hesap kartı değil mi ? ( Finans bankın )

Finansbank'ın evet ama internet şubesi falan farklı. Finansbank şubelerinden işlem yapamıyorsunuz. Sadece internet ve ATM.

• Beğen
Yardımlarınız için teşekkürler yarın bir tane almayı düşünüyorum.

Merhaba ilk defa internetten satış yapıcam bunun için en güvenilir yol olarak ptt kapıda ödeme gözüktü ama o da ürünün faturasını istiyormuş internette araştırırken gördüm bu doğrumu ya da başka bi alışveriş seçeneği varmıdır?

yorumunuz için çok teşekkür ederim acaba başka bi kargo şirketi varmı bu şekilde çalışan ya da satış yaparken hangi yolu izlemeliyim

Geri