Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT Kargo

Scudo
Anaa biz haftasonu olunca dogalgazı almıyoz bak bundan sonra arastırırım iki kez fırca yedim ev ahalisinden iyi oldu ogrendiğim :)

Kimlik istiyorlar,daha sonra 1 kağıda ismini soy ismini yazıp imza istiyorlar kargonu alıp gidiyorsun.Kağıt onlarda kalıyor.Böyle işliyor sistem

Ben bütün yurtdışı siparişlerimi çalıştığım işyerine veriyorum. Ben o an orda yoksam, dükkanda kim varsa o teslim alıyor kargomu. Gelen görevli sadece imza alıp gidiyor.

Nişantaşı'nda çalışıyorum. Geçen hafta bi yurtdışı siparişim, artık tam da ümidi kestiğim sırada, Cumartesi günü saat 13:00'te teslim edildi. Belli olmaz bu işler.

Adrese teslim istediğim zaman, benim adıma olan kargoları genelde başkası alıyor. Denildiği gibi sadece ad soyad ve imza ile oluyor. @Javerno 'nun dediği gibi şube teslimlerde de öyledir diye tahmin ediyorum.

Merhaba. Yurtdışından yaptığım alışveriş yapmıştım iki hafta önce. Geçenlerde giriş yapmış ülkeye. Sorum şu; daha önceden sorun yaşadığım için sürekli takip ediyorum gidişatı. En son üsküdara sevketmişler ama üç farklı saatte sevk edildi yazmışlar. Birinde 21: küsür, diğerinde 9:küsür. Şimdi de 11 dolaylarında. Kontrol ettiğimde en son tarih yazıyor, üçü birlikte yazmıyor .Bir kargo kaç kez girip çıkabilir o binaya anlamadım. Uyduruyorlar mı yoksa yaptıkları her sayımda, kontrolde zamanı güncelliyorlar mı ?

Merlinde hayla böyle bir şey geçerli midir ? :)

Mtb icin slick lastik baktimda, condinantel den guzel bi lastik buldum. (umarim dogru yazmisimdir neyse) ama kargo parasi olarak 21 tl istiyor @can akıncılar sen bisey odedin mi acaba

Merlinden daha ptt kart geçmiyor son denemelerimde haberiniz olsun ön ödeme kartı enpara alın ücretsiz onun ile alısveris yapın

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
14 şubatta aldğıım bisiklet ayakkabısı hala gelmedi ama 15 gün önce aldığım balata sele kelepçesi km sayacı tutucu gibi basit bikaç şey dün ulaştı, ptt nin bilerek bazı kargoları depoda beklettiğini duydum bu doğrumu? öyleyse şikayet falan edilebiliyor mu ? aynı şey daha önce de başıma geldi pahalı olanlar geç basit şeyler abuk geliyo.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@melih20 Hocam kesinlikle doğru. Bak ben aliexpressten arka ışık almıştım.
Ayın 15 inde gümrükte gözüken alet bana diğer ayın 15 inde geldi. Ondan sonra gelen mallar bile elime ulaştı ancak o parça 1 ay sonra geldi :D

Aliexpressten 31 aralik 2016 da verdigim siparis 20 şubat 2017 de geldi. ve gonderici 2 gun sonra kargoya vermesine ragmen. Ptt kesinlikle su an is yavaslatmis durumda. guvenlik ve 30€ kisitlamasi nedeniyle gonderiler cok gec teslim ediliyor.

Evet bekletiyor ancak ptt mi bekletiyor yoksa belli ülkelerden veya belli şirketlerden gelen ürünler mi bekliyor onu bilmiyorum.

Çoğu ürün çinden çıkıyor ama atıyorum önce malezyaya gidiyor sonra Türkiye'ye gidiyor. Transit ülkesine göre çok değişebiliyor. Mesela uçakla Türkiye'ye gelmiş ama gümrüğe girmesi 6 gün sürüyor bir başka kargo ise 1 günde gümrükten geçiyor. Belki de gümrüğe sunulan malların işlemini gerçekleştiren şirkete göre süre değişiyordur veya malına geldiği havaalanı veya limana göre değişiyordur.

Aliexpressten bir sürü şey sipariş ettim, bazen sonradan sipariş ettiğim mal önce geldi...

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
benimde merlinden aldığım ayakkabılar hollandadan yola çıktı. merlinin verdiği takip sitesinde 18 inde türk gümrüğünde olduğu bilgisini geçmesine rağmen ptt 23 ün'de gümrükten kabul edildiğini gösterdi. hollandaya atarlandılar diye bizim yatacak ya şunlara bak hele :koptum:

Konya adına söylemem gerekirse İSTANBUL PİM bekletiyor takipli aldığım kargo ist pim de 1 hafta bekledi konya da geldikten ertesi gün elimde oldu. ist pime gelme şartı mı var anlamıyorum ürünün atıyorum 3-4 büyük şehirde de olması lazım bu istanbul'da ki pim den:)

benim ayakkabının kutusunda dolar falan yok ki bırak geçsin :) hakkaten yok mu bunun bi çaresi bekletmeleri doğru değil

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
kesinlikle PTT bekletiyor, gidin yakınınızdaki kargo şubesinden teslim alın. ben çok yaptım adamlar beni tanıdı herhalde nasıl olsa geliyor deyip hiç getirmez oldular :) En son wiggle dan aldığım ayakkabı gelmemişti . wiggle ikincisini göndermeyi teklif etti içim el vermediğinden gittim baktım rafta kuzu gibi yatıyor. hatta adam bulamadı rafı bak şu benim dedim benden iyi biliyosun falan yaptı utanmadan.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Geri