Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT Kargo

Herkese sabırlar diliyorum...benim de ürünüm İzmir e bir günde gelmesine karşın 13 gün oradan oraya aktarıldı. Çalışan insanlarda hata bulmuyorum; ellerindeki sisteme göre iş yapmaya çalışıyorlar. Sıkıntılarımı 444 e anlatmaya çalıştım, nafile...sonunda sosyal medya ve cimer çözümmüş. Tw yaptığım etiketli şikayet üzerine hemen arandım. Yine kendilerine varış yerlerine ayrımlarda bir hatanız var, sisteminizi tekrar kontrol edin diyerek kök soruna inmelerini tavsiye ettim. Yoksa buna benzer daha çok şikayetler alırlar. Yüzyılı aşan bir kurumumuz, yazık oluyor :(((
Saygı ve Sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Scudo
Uzun uğraşlar (4-5 telefon görümesi, 4 defa 2 farklı PTT merkezi ziyareti) sonucu ürünlerimi teslim almayı başardım. Alanya'ya gitmemiş ama Antalya merkezde biraz dolaştırdılar. Sağlık olsun. PTT yolu gözleyen herkese kolay gelsin!

Az önce şubeden (yurtiçi kargo) arandım. Adres yetersiz olduğu için dağıtıma çıkaramamışlar...
Adreste ne yazıyor dedim...

Okudu...
Cadde, sokak, apartman ve kapı no herşey var...

Ama orada yazan adrese yorum katarsan, tabi adres yetersiz dersin...

adres şöyle;
"Ali Nihat Tarlan Cad. Bostan sokak no:XX ... .. Bostancı - Kadıköy- İstanbul"

"cad." ve "Bostan sokağı" birleştirip, caddebostana götürürsen kargoyu, tabi adres yetersiz dersin...
yıllardır aynı adresi aynı şekilde yazıyorum, ilk kez böyle bi sorunla karşılaştım...

bakalım getirebilecekler mi...

Ben adres bilgi girişi yaparken kesinlikle kısaltma kullanmıyorum, örneğin; Alparslan cad., Alparslan apt. yerine Alparslan caddesi, Alparslan apartmanı vs vs diye giriyorum, herkese tavsiye ederim. Ülkemiz koşullarında kalifiyeli eleman bulmak artık çok zor oldu. İnsanlar basit iletişim konularında bile garip ikilemlere düşüyorlar, iletişim gerçekten çok önemli ve temel bir konu...

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt TURAN
@yavuzkosar Bu tip durumlarda benim korkumda gönderinin üzerine çıktı alınıp yapıştırılan adresin çıktıda eksik çıkması. Alt satırların yetersiz kalması. Bu durum beni daha çok korkutuyor. :komik: :komik:
Mecburen kısaltma kullanıyorum.

• Hahaha
Tepkiler: yavuzkosar
(link) bu sistem tam kullanima acilinca olay netlesecek

Bugün tekrar pttkargoya gittim. illa biz getircez diyolar, dedim ben alışık değilim bak hiç getirmediniz daha önce, hep geldim aldım. yok İllaa biz getircez, ne olur biz getirelim falan dediler. Dedim bak bünyeniz alışık değil, dokunur. Yok dediler biz getircez. Ayin 9undan beri kargo sizde, diğeri zaten ülkeyi turluyo. Yok dediler biz çok iyi bakıyoruz kargonuza, arada hava almaya falan çıkarıyoruz, biz getirelim.

iyi dedim çıktım, sinirlerim bu kadar kahkahayı kaldırmadı bi yerden sonra. yine kargosuz eve döndüm.

ptb'den çıkarıldı ne demek? (kargo yurtdışı değil)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Hayatımda bir kere PTT kargo kullandım o da bu hafta.

Konya>İstanbul birkaç kitap, şubeden şubeye 3 günde sorunsuz geldi. Belki ben istisnayım bilmiyorum.

@taha____x şubeden şubeye 3 gün çok iyi sayılmaz diğer kargolara göre o bir yana, şubeden eve gelmesi günler sürüyo zaten şubeden şubeye bazen inanılmaz hızlı olabiliyo şansına 😂

@taha____x şubeden şubeye 3 gün çok iyi sayılmaz diğer kargolara göre o bir yana, şubeden eve gelmesi günler sürüyo zaten şubeden şubeye bazen inanılmaz hızlı olabiliyo şansına 😂
Şubeden eve niye çağırıyorsunuz zorunuz mu var. PTT kargo işte. Ucuz etin yahnisi.

@trainspotting35 okudum abi okudum 🤣 videoyu izlerken ayrı yorumları okurken ayrı güldüm. neyse ki geçti o aşama sıkıntı yok şuanda.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
ptb'den çıkarıldı ne demek? (kargo yurtdışı değil)
Posta teslim bodrosundan çıkarıldı demek anlamı Zaman zaman Hatalı sevk yapıldığında sevk edilen hatalı ilden çıkarılır kargo sistemdese PTB den çıkarıldı yazar.

Posta teslim bodrosundan çıkarıldı demek anlamı Zaman zaman Hatalı sevk yapıldığında sevk edilen hatalı ilden çıkarılır kargo sistemdese PTB den çıkarıldı yazar.
abi pttde calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam. izninle birsey sormak istiyorum. icinde bisiklet olan bir kolim var da. kutunun icine kopuk falan konulmadi bisiklet disinda bos yani. ama ustune kirilabilir cikartmasi koymuslar. kutunun ustune birseyler koyarlar mi tasirken, ya da atip tutarlar mi kutuyu? yoksa kirilabilir olunca ekstra dikkat ediyorlar mi?

abi pttde calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam. izninle birsey sormak istiyorum. icinde bisiklet olan bir kolim var da. kutunun icine kopuk falan konulmadi bisiklet disinda bos yani. ama ustune kirilabilir cikartmasi koymuslar. kutunun ustune birseyler koyarlar mi tasirken, ya da atip tutarlar mi kutuyu? yoksa kirilabilir olunca ekstra dikkat ediyorlar mi?
Valla Kutay sen böyle diye diye (sakınılan göze çomak batarmış misali ) kıracan şu bisikleti :D

@qtay Akışına bırakıyorlar 😂😂 Kırılabilir banti varsa yine dikkat ederler ama üzerine illaki birseyler konur.

@taha____x tüp kuyruğu gibi sıra var. Boş olduğu saati denk getirmek alim sezileri gerektiriyor

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Geri