Linwelin
Üye
- Tepki
- 117
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Adresin herhangi bir yerinde Alanya olmadığı için orada başına ne gelecek datıma çıkacak mı yoksa çıkmadan iadeye mi başlarlar yoksa antalya merkeze geri mi gönderirler onu da bilmiyorum. Sisteme düşmesini bekliyorum öyle boş boş.tam bende onu diyecektim manzarası da güzel. uğraşmayın PTT kargo ile gidip Alanya şubeden almak en kolayı bence.
Tavsiyeniz nedir çetin abi?@yavuzkosar MNG kargo rezaleti, Aras Kargo kargomu getirmedi, Yurtiçi kargo kargomu kaybetti bu başlıklar bize yabancı değil onun için Türkiye de özelleştirme çare değil.
kargo kısmını satacaklar zaten ama çok karlı göstermek adına eleman almayarak maliyeti düşürüp karlılığı arttırıyorlar akıllarınca ya bir takım alaveredalaverelerPTT bence özelleştirilmeli diye düşünüyorum, çalışanlar memur zihniyetli olduğu sürece işler hızlı ve özverili yürümüyor... Yada daha disiplinli bir sistem getirilsin, ekonomik kriz var deniyor millet su gibi ürün alıp sipariş geçiyorlar kargo firmaları yetişemiyor, eleman eksiğin varsa maaşı dahada yükselt al kalifiye elemanları sistemini güncel teknoloji alt yapısı ile tamamla... Bir sürü şey var söylenecek de biz nefesimiz boşa tuketmeyelim, sadece bekleyelim. En basit işte bile bu amatörlukler beni iyice bunalttı...
kuşadası ben postadayım ama kargo işi çok fena heleki yoğun dönemlerde , aliexpress vs kayıtsız gönderilerin yüzüne bakan yok yogunluktan ,postada ise extreler vs gereksiz postalar 1/2 ay geriden geliyor kayıtlıya bakmaktan onlarla ilgilenen yok sanki para yokmuş gibi adam neden alınmıyor bu bölümlere anlamış değilim ? insanlarımız işsizken ve iş gücüne çok ihtiyaç varken kurum bu kadar posta kargo tasıyorken sanki zarar ediyorcasına adam yok ortada çok manasız@Hasankaran Siz hangi merkezdesiniz bende Ptt calisaniyim Genellikle şu alışveriş çılgınlığı ve kampanyalar olduğu zaman çarşı pazar karışıyor hem iş fazla hemde personel yetersiz birde işine saygısı olmayan insanda çok ben şahsen özellikle yurtdısı bir gönderi iade yazılmış olarak görüyorsam üzerinde irtibat numarası var ise arayıp soruyorum ve birçok gönderiyi yurtdisina çıkmaktan kurtarmisimdir. Sonra gelsin Dualar teşekkürler =D