Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT Kargo

Ben çalıştığım kuruma laf ettirmem arkadaş 🤣🤣 Şaka bir yana Kurum içerisinde covid 19 vakası giderek artmakta sadece benim çalıştığım ana merkezde 20 küsür kişi karantina ve hastalik şüphesi nedeniyle karantina altına zaten az personel ile çok iş yaptırma mantığı burdada var PTT AŞ Olduktan sonra zaten iyice ota sardı Kurum içinde memur sayısı oldukca az çoğunluğu taşören firma personeli oluşturuyor ve ağır iş yükü kısmıyla ilgilenen taşörenler azınlıkta olan memurlar ve idari hizmet sözleşmeli çakma memur arkadaşlarda genellikle işin büro ve idari kısımlarında (Yatış bolumleri) belli bir kısmı dağıtıcı olarak çalışıyor onlarda nerden bulaştık dercesine bezmiş durumda, birde gelelim 11.11 kara cuma dedikleri olaya yakinda patlar işler hepten tıkanır Sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Scudo
Ben çalıştığım kuruma laf ettirmem arkadaş 🤣🤣 Şaka bir yana Kurum içerisinde covid 19 vakası giderek artmakta sadece benim çalıştığım ana merkezde 20 küsür kişi karantina ve hastalik şüphesi nedeniyle karantina altına zaten az personel ile çok iş yaptırma mantığı burdada var PTT AŞ Olduktan sonra zaten iyice ota sardı Kurum içinde memur sayısı oldukca az çoğunluğu taşören firma personeli oluşturuyor ve ağır iş yükü kısmıyla ilgilenen taşörenler azınlıkta olan memurlar ve idari hizmet sözleşmeli çakma memur arkadaşlarda genellikle işin büro ve idari kısımlarında (Yatış bolumleri) belli bir kısmı dağıtıcı olarak çalışıyor onlarda nerden bulaştık dercesine bezmiş durumda, birde gelelim 11.11 kara cuma dedikleri olaya yakinda patlar işler hepten tıkanır Sağlıcakla kalın
Ptt çalışanlar için lanet bir yer olmaya devam ediyor. İnatla personel almıyorlar. Telefonlara bile bakamıyorlar , yetişemiyorlar diye duymuştum.
Alın eleman yahu , işssiz gençleri alın. Part time üniversite öğrencisi çalıştırın.

@MAERKEK Almazlar Ptt kit oldu Aş statüsüne geçti iç piyasayla sözde rekabet etmeye çalışıyorlar ve müşteri çekmek icin 10 liralık malı 3 tl firmalarla anlaşıyorlar vatandaş yollasa o koliye en az 50 ₺ öder bahane müşterinin binlerce kargo vermesi örnek verim 1 tır tutuluyor 5 bin ₺ tasinacak mal 1200 adet araca sığan 3 ₺ toplu kabul yapılıyor kazanilan para 3 bin 600 ₺ şimdi kar bunun neresinde senin elinde yeterli araç yok personel yok alma kardeşim o zaman geçen sene rezil olduk yavv adam gelmiş pasaportumu verin uçağım kaçacak diyor kaç kişi dava açtı okadar kargon çuvalı içinde bulamiyoruz da lavga dövüş neler neler NEYSE DURUM ORTADA İŞİMDEN OLMIM ŞİMDİ DURDUK YERE DOĞRU SÖYLEYENİ KİMSE SEVMEZ Pek 🤣🤣

@ERTUNGA hocam haklısınız genelleme yapmak çok doğru değil ama denetlemeleri sık olmayan devlet kurumlarındaki çoğu çalışan rahatlığa alıştığı için işini aksatıyor. -Genelleme yapmamak için çoğu dedim- Ptt sistemi değiştiyse bilmiyorum devlete bağlı diye öyle dedim ayrıca pandemiyle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum önceden de aynıydı. Telefonlara zaten cevap verilmiyor. Bazen açıp cevap vermiyolar.
Mesela bir kargo firmasını dağıtımı aksattığı için genel merkezi arayıp durumu bildirdiğimde kargomu ertesi gün getiriyorlar. Ptt de bunu yaptığımda beni şubeye bağlıyor, şube de şu anda operatörlerimiz meşgul diyerek beklemeye bile alınmadan kapanıyor veya şikayet dilekçesi oluşturup çalışanı uyarıyolar (uyarı çalışana ulaşana kadar kargom uzun süre teslim alınmadığı için iade yapılıyor).

Arkadaşlar size tavsiyem bu dönemde bütün kargolarınızı şubeden teslim yoluyla almanız.En hızlı alabileceğiniz yöntem bu.Genel olarak devlet memuru sıfatıyla yavaş çalışırlar, korona virüs sebebiyle dingonun ahırına çevirdiler.

Ptt çalışanlar için lanet bir yer olmaya devam ediyor. İnatla personel almıyorlar. Telefonlara bile bakamıyorlar , yetişemiyorlar diye duymuştum.
Alın eleman yahu , işssiz gençleri alın. Part time üniversite öğrencisi çalıştırın.

Valla ben bu sabah gittim, kadın arkasındaki arkadaşıyla muhabbet etmekten gelen müşterinin yüzüne bile bakmadığı gibi çalan telefona da bakmıyor. İş yoğunluğu değil ama nasılsa maaş yatıyor, bıktım gelenden gidenden tribindeydi. Herkes aynı değildir illa ki ama geneli böyle.

Arkadaşlar size tavsiyem bu dönemde bütün kargolarınızı şubeden teslim yoluyla almanız.En hızlı alabileceğiniz yöntem bu.Genel olarak devlet memuru sıfatıyla yavaş çalışırlar, korona virüs sebebiyle dingonun ahırına çevirdiler.
@TheLastMohican Bu nasıl bir bakış açısıdır sevgili Furkan biraz daha dikkatli eleştirel ve yapıcı cümleler sarf edebilirsin devletin memurlarına hoş olmaya kelimeler sarf etmemeliyiz her hangi bir kanuni yaptırımla karşılaşmamak için internette yazdığımız her şey parmak izimiz gibidir bizi takip eder unutmayalım devlet bizim senden ricam lütfen yazarken biraz daha ölçüp tartman sevgilerimle

Valla ben bu sabah gittim, kadın arkasındaki arkadaşıyla muhabbet etmekten gelen müşterinin yüzüne bile bakmadığı gibi çalan telefona da bakmıyor. İş yoğunluğu değil ama nasılsa maaş yatıyor, bıktım gelenden gidenden tribindeydi. Herkes aynı değildir illa ki ama geneli böyle.
Kendince yönetimi prostesto ediyor.

Kendince yönetimi prostesto ediyor.

Aynen öyle. Dün akşam Kayseriye geldi bu sabah gittim vermedi, öğlene doğru gittim, ayrılmadı henüz dediler, kocaman kutu beni alın bulurum dedim(daha önce yaptım bir kaç kez) yok dedi. Zaten yarım saatten tatil başlıyo dedi ikna edemedim. Boşu boşuna 1,5 gün bekleyecek orda. Resmen iş yapmamak için orda oturuyorlar ve milleti zora koşuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve TafLan
Bugün Kargom gelmişti. Gitti ptt dağıtım merkezine 10 dk içinde aldım çıktım.

@ERTUNGA Yanlışa yanlış demek neden sakıncalı tek ben böyle düşünmüyorum?Gönül isterki işlerini diğer özel kargo çalışanları gibi düzgün yapsınlar ama çoğunluğu yapmıyor.Ülkemin insanları hakkında böyle şeyler söylemek banada üzüntü veriyor.

• Beğen
Tepkiler: qtay
Dün Antalya'ya ulaşan kargom torba kaydı yapılırken nedense ilçe alanya olarak girilmiş. Normalde 3-4 gün dağıtım merkezinde beklediğimiz durumlar olurken üstelik sokağa çıkma yasağının olduğu bir pazar günü işleme girmiş ve bir pazartesi sabahı saat 9'dan önce ürün adresinde hiçbir şekilde olmasa da Alanya'ya doğru yola çıkmış. Buraya kadar olan kısmı tüm saçmalıklarına rağmen kabul ettim. İlgilenen bayan diyor ki, şimdi eve gidin sistemde henüz Alanya'ya transferi düşmemiş. O düştüğü zaman buraya gelin, adres değişikliği talebi için dilekçe verin. Herşeyi doğru olan, sadece hatayı PTT çalışanlarının yapmış olduğu gönderim ile ilgili sağa sola sabah akşam ben koşturuyorum. Neden şimdi dilekçeyi almıyorsunuz dyorum, henüz alanya'ya varmamış ondan diyor. Gerçekten delirmemek elde değil. Memleketin her kurumu gibi burası da leş gibi çürümüş.

Dün Antalya'ya ulaşan kargom torba kaydı yapılırken nedense ilçe alanya olarak girilmiş. Normalde 3-4 gün dağıtım merkezinde beklediğimiz durumlar olurken üstelik sokağa çıkma yasağının olduğu bir pazar günü işleme girmiş ve bir pazartesi sabahı saat 9'dan önce ürün adresinde hiçbir şekilde olmasa da Alanya'ya doğru yola çıkmış. Buraya kadar olan kısmı tüm saçmalıklarına rağmen kabul ettim. İlgilenen bayan diyor ki, şimdi eve gidin sistemde henüz Alanya'ya transferi düşmemiş. O düştüğü zaman buraya gelin, adres değişikliği talebi için dilekçe verin. Herşeyi doğru olan, sadece hatayı PTT çalışanlarının yapmış olduğu gönderim ile ilgili sağa sola sabah akşam ben koşturuyorum. Neden şimdi dilekçeyi almıyorsunuz dyorum, henüz alanya'ya varmamış ondan diyor. Gerçekten delirmemek elde değil. Memleketin her kurumu gibi burası da leş gibi çürümüş.

vakıfbankta yaşadığım olay;

bankomat kartımın istanbul-tuzla şubesine gönderildiği bildirildi. Tuzla şubesini telefonla arayarak, farklı bir şehirde yaşadığım ve çalıştığım için gidip oradan alamadığımı, şu an bulunduğum yerdeki bir şubeye yönlendirme imkanlarının olup olmadığını sordum.
gelen cevap buraya gelip dilekçe verirseniz yönlendirebiliriz.
yahu oraya kadar gidersem kartımı alırım zaten, gidip ne diye dilekçe verip başka şubeye yönlendirip, diğer şubeden alayım...

@Bıyıkov Alanya şubesinde yanlış geldiğini görüp Antalya'ya geri göndereceklerdir tahminimce. Tabii ki kimse ürününün oradan oraya gitmesine katlanamaz, üstelik bu çok beklediğimiz bir eşya ise.

PTT büyük bir şirket ve gün içerisinde işlediği kargoların sayısının fazlalığından dolayı bu tür karışıklıklar doğal. İlgilenen çalışan olayına sözüm yok. Demek ki işini lağıyığla yapmayan birisine denk geldiniz veya gerçekten de onun sisteminde öyle gösteriyordu(?)

Powermetrenizin başına bir şey gelmeden elinize ulaşmasını dilerim, hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Eve gelmesini bile beklemeyecekj kadar güvenmediğimiz bir kurumdan ürünümüzü gidip oradan bile teslim alamamak, ürünün sebepsiz yere başka bir ilçeye gönderilmesi sinir bozucu. Korkum ürünün saçma bir şekilde Alanya'da dağıtıma çıkarılmaya çalışılıp, adres bulunamadı denerek yurtdışına iade edilmesi. Yoksa 2 gün sonra alsam da olur 5 gün de. Yurtdışı iade tekrar sipariş para iadesi vs süreçleriyle uğraşmak ve ilave zaman kaybetmek istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@Bıyıkov öyle zone2 yok interval yok yokuş yok direnç antrenmanı yapmaya benzemez Ptt kargoyu beklemek . Ben beklerken 2 kilo verdim :) Sabır diliyorum.

Ben de Ali Express'ten aldığım kışlık takımı, gümrükten çıkalı 10 gün olmasına rağmen 5 km uzaklıkta gelsin diye bekliyorum. Ayrıca geçen pazartesi günü Gaziantep'ten kargolanan ürün en son İzmir yerine Sakarya ya gitmişti. O da İzmir'e yeni ulaştı. Kapısında içeri girilecek kurum değil ama Ali den gelenler de sadece buradan dağıtılıyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geri