hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.689
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ptt müşteri hizmetlerini gün içinde 2 kere farklı saatlerde aradım.Eğer ürünü teslim aldığında ödeyecekse alıcı taraf, sizin pttbankada hesap açmanız gerekiyor ayrıca fatura kesmenizi istiyor ptt. 200 liraya ayfon almaya kalkan uyanıklar yüzünden böyle bir kural kondu. Bakın satana kabahat bulmuyorum. 200 liraya ayfon almaya kalkan uyanıklar. Eğer sadece kargo ücretini karşı taraf ödeyecekse, kargo formunda ücreti alıcıdan tahsil kutucuğunu işaretlemeniz yeterli.
Bu durumu ilk farkkettiğimde, işte aradığım şey budur dedim. Elimde kullanmadığım ikinci el eşyaları bu şekilde satışa çıkartabilirdim. Böylece alıcınında kafasında soru olmadan iki tarafta kazanarak güvenli ve memnuniyet bazlı bir alışveriş olurdu. Anladığım kadarıyla zamanında böyle iken yine bizim insanımız bunu kendi çıkarı için kullanmış ve sistem online satış sitelerinden bir farkı kalmamış. Ya da millet elindeki ikinci eli satıp ürün devirimi olmasın ki bizde sürekli yeni ürün satalım, sattıralım vergiyi kilitleyelim anlayışı mevcut. Osman bey zamanından gelen bu vergilendirme çılgınlığı maşallah özelliğini kaybetmemiş...!!!Ödeme şartlı gönderi için vergi levhası olması gerekir çünkü bu ticarete girer
Şubeye ulaşma imkanınız olursa oradaki görevli müdüre rica edin belki yardımcı olabilirler, semt semt dolaşması bana mantıklı gelmedi bir problem olmalı, benim aldığım yurt dışı ürünler genelde Başakşehir KİM merkezden bulunduğum bölgeye gelir ve adresime bağlı postane dağıtımını yapardı, Sizin kargoda farklı bir durum olmuş olmalı, 2. bir seçenekte genel merkezi arayıp paket üzerinde bir yaptırım denemeniz.Selam arkadaşlar ptt kargo yurt dışı ürünümü önce Başakşehir sonra tuzla ordan Maltepe Maltepe’den kartal gezdiriyor, gidip alabiliyor muyuz tabi kesin yerini de bilmiyorum çünkü günde 2 kere güncelleme ile semt değiştiriyor.
samsundayım, 8 gündür ellerinde tutuyorlar iki kargomu. artık politikaları olmuş geç getirmek. yapacak birşey yok sanırım.242977 dosyayı görüntüle
21 gündür kaegom melikgazi şubede dün gidip kendim isteyince takip noda sonu YP olan siparişleri burdan göremiyorum dedi danışmadaki arkadaş, başına böyle bi şey gelen var mı hiç
TeşekkürlerMelikgazi bir Ptt Şubesi ise, onun bağlı olduğu bir Ptt Merkezi vardır. Ptt Merkezi'ninde bağlı olduğu Kayseri Başmüdürlüğü'dür. İşini danışma dediğin yerdeki çalışan çözemediyse, ilgili birimin müdürüne çıkabilirsin. Orada hangi yetkili varsa (Şef,Amir,Müdür) onunla görüşmelisin.
yeni gördüm sizi evde bulamamışlar bu arada bir kez, ondan tekrar dağıtıma çıkarmıyor olabilirler. hatta çine geri bile gitmiş olabilir.242977 dosyayı görüntüle
21 gündür kaegom melikgazi şubede dün gidip kendim isteyince takip noda sonu YP olan siparişleri burdan göremiyorum dedi danışmadaki arkadaş, başına böyle bi şey gelen var mı hiç