Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT Kargo

yeni gördüm sizi evde bulamamışlar bu arada bir kez, ondan tekrar dağıtıma çıkarmıyor olabilirler. hatta çine geri bile gitmiş olabilir.

Eve kargo gelse haberim oluyo, kafalarına göre yazmışlar evde bulunamadı diye

• Üzgün
Tepkiler: qtay
Scudo
21 inde yerel kargoya devredildi hala ortada yok

Benim yasadigim yerde de PTT dagitim merkezinde en az 7 gun bekliyor kargolar
Sanirim ptt kargoyu kullanmayin demeye getiriyorlar....

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Cuma günü Ankara'dan verilen kargo hala Ankara'da. Nasıl bu kadar geciktirebiliyorlar nasıl saçma sapan iş yapabiliyorlar helal olsun valla.

Cuma günü Ankara'dan verilen kargo hala Ankara'da. Nasıl bu kadar geciktirebiliyorlar nasıl saçma sapan iş yapabiliyorlar helal olsun valla.
kargo verildi bilgisini ptt den mi almıştınız yoksa satıl aldığınız müesseseden mi?

Bunların nedeni basit. Devlet memuru olmaları. Kaybedecekleri bir şey yok o yüzden işlerini yayıla yayıla yapıyolar. Genelleme doğru olur mu bilmiyorum ama deneyim edindiğim şehirlerdeki şubelerinin hepsi aynıydı. Denize sepetle salsa akıntıyla daha hızlı gelecek bi kargo 1 hafta sadece şubede bekliyor, yol hariç

Bunların nedeni basit. Devlet memuru olmaları. Kaybedecekleri bir şey yok o yüzden işlerini yayıla yayıla yapıyolar. Genelleme doğru olur mu bilmiyorum ama deneyim edindiğim şehirlerdeki şubelerinin hepsi aynıydı. Denize sepetle salsa akıntıyla daha hızlı gelecek bi kargo 1 hafta sadece şubede bekliyor, yol hariç
ben de aynı şekilde düşünüyorum tabii ki işini özenerek yapanlar da var çoğu sizin de dediğiniz gibi
isyan etmekte çok haklıymışsınız

• Beğen
Tepkiler: karamanyusufahmet
21'inde gelen kargo halen elime ulaşmadı :) bekliyorum bakalım.

• Üzgün
Tepkiler: ErkinS.
@karamanyusufahmet dediklerinize katılmakla birlikte birazda bölgeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Kargo firmalarının şehirlerarası taşımacılığı iyi ama acenteleri berbat. Beni şansıma bulunduğum bölgede aras hariç hepsi çok iyi. Özellikle PTT. Bu yüzden bişey alırken varsa PTT seçiyorum. Sizin bulunduğunuz bölge merkezi değilse kargonun çıkışı uzun sürebilir. PTT şubelerinin sanırım sadece merkezdekileri cumartesi belli bir saate kadar çalışıyor diğerleri çalışmıyor. Cuma çıkış yapamadıysa pazartesi çıkması gerekirdi. Merkez şubelerde günde iki kere çıkış yapılıyor, ilçelerde 1 daha uzak yerleşim yerlerinde haftada bir kaç kez. Bir sorun varsa şubeyle görüşün isterseniz, kaybetmesinler :)

Genelde 1 günde getiriyorlardı.
İki hafta önce bi siparişim 3-4 gün şubede bekledi en son gittim kendim aldım.
Ordaki görevliye bu sefer niye geciktiğini sorduğumda dağıtıcıların karantinada olduğunu sadece 3-4 dağıtıcı kaldığını, onlarında yetiştiremediğini söyledi.
Söylediği gerçekten doğru mu bilmiyorum.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve ErkinS.
Genelde 1 günde getiriyorlardı.
İki hafta önce bi siparişim 3-4 şubede bekledi en son gittim kendim aldım.
Ordaki görevliye bu sefer niye geciktiğini sorduğumda dağıtıcıların karantinada olduğunu sadece 3-4 dağıtıcı kaldığını, onlarında yetiştiremediğini söyledi.
Söylediği gerçekten doğru mu bilmiyorum.
söylediği şey doğru olabilir sonuçta ülkedeki vaka verileri de yalan :/

@karamanyusufahmet dediklerinize katılmakla birlikte birazda bölgeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Kargo firmalarının şehirlerarası taşımacılığı iyi ama acenteleri berbat. Beni şansıma bulunduğum bölgede aras hariç hepsi çok iyi. Özellikle PTT. Bu yüzden bişey alırken varsa PTT seçiyorum. Sizin bulunduğunuz bölge merkezi değilse kargonun çıkışı uzun sürebilir. PTT şubelerinin sanırım sadece merkezdekileri cumartesi belli bir saate kadar çalışıyor diğerleri çalışmıyor. Cuma çıkış yapamadıysa pazartesi çıkması gerekirdi. Merkez şubelerde günde iki kere çıkış yapılıyor, ilçelerde 1 daha uzak yerleşim yerlerinde haftada bir kaç kez. Bir sorun varsa şubeyle görüşün isterseniz, kaybetmesinler :)

Şubeden şubeye değişiyor demek ki. Benim bulunduğum ilçede şubesi olmasına rağmen hiç o şubeye kargo gelmiyor 1 yıldır. İlçe şubesinde de aynı durum söz konusuydu ama en azından şubeden kendim alabiliyodum şimdi merkez şubeye gitmek zorunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve ErkinS.
Benim en memnun olduğum kargo. Ciddiyim. Ankaradan gönderdiğim paket ertesi gün urlada. Dahası dağıtım işini taşeronu yapıyor. Memur değil dağıtımcılar.

Evde olmama rağmen hala teslim edilemedi gözüküyor komedi ya bu arada küçükçekmece de ikamet ediyorum bahsedilen merkez 25 dk mesafe araba ile.
:) Screenshot_20201027_184913.jpg

@karamanyusufahmet Ahmet bey memurlar hakkın da ki genellemeniz bence doğru olmaz ptt memurları ile de genellemeniz de doğru olamaz çünki hali hazır da çalışan ptt memurlarının ki kargo ile ilgili bölümde çalışanların yarıdan fazlası şirket elemanı konuyu toplarsam eskisi gibi değil hiç bir şey klişeler den kurtulalım derim bir de kamu kurumların da pandemi den dolayı esnek mesai var bu da verimli çalışmayı engelliyor ister istemez teşekkür ederim

Son düzenleme:
PTT ile ilgili asıl sıkıntı önümüzdeki iki ayda yaşanacak. Geçen sene 11 11 de coşturmuştuk 😂 geçen sene vergi gelmiş ama yine de alışveriş yapılmıştı şimdi ürünlerde ürün fiyatları kadar kargo ücreti var, bu sene nasıl olur bilemiyorum. Ben tercih etmiyorum, Türkiye ile aynı fiyata geliyor çoğu ürün.

Geçen çarşamba günü Marmaristen yola çıkan kargom hala Aydında dağıtıma çıkamadı. Keşke bisikletle gidip kendim alsaydım. Hem daha çabuk olurdu hem gezi.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geri