Öncelikle, konuyu baştan sona okumadığımı belirtmek isterim. Benim de birkaç sorunum var. İlk olarak Ptt küçük mektup şeklinde ki ufak ürünleri ama bana göre değerlileri kapıya bırakıp gidiyor
Yoldan geçen biri alsa, ya da apartmanda ki ufaklıklar alıp açıp oynasa şimdi kime kızılır
Kızılmaz tabi ufaklıklara ama en azından zile basıp bıraksalar çok daha iyi. İkinci olarak da aldığım ürünün süresi bitecek ama ürün hala yok
ve ptt takip de hiçbir bilgi de yok, işin garibi benim aldığım hiç bir ürünü şuana kadar ptt'den takip etmedim çünkü bana getirdikleri günden bir gün önce her satırı dolduruyorlar ertesi sabah geliyor
Bakmaya gerek duymuyorum bence bu da bir eksiklik.
@Ertan M. Eğer adres doğru ve telefon numaranız var ise, size ulaşırlar. Şahsen ben bir kaç günlüğüne şehir dışındaydım, ürün aldığımı neredeyse unutmuşum beni aradılar, dediler böyle böyle alt komşuya bırakın sonra alt komşuda yokmuş öbürüne bırakın dedim, çalışan sağolsun işimi gördü.
Aklıma şimdi geldi arkadaşlar bu yazdığımı mutlaka okuyun, geçen sene 10. yada 11. ayda birkaç ürün almıştım onlar geldi, yanında başka bir ürün de geldi
Neyse açtım bakım telefon kabı allah allah ben almadım ki. Meğerse 2556 sokak değil 2555 sokak ta oturan bir kişiye ait. Postacı çoktan gitti ara ki bulasın. Ürünün üstünde telefon numarası var ben aradım bir adam açtı dedim böyle böyle durum var, o adam da unutmuş
Şimdi hatırladım bırakabileceğim bir yer var mı? evet dedi mahalledeki markete bırakıver dedi olay bitti.
Şimdi ben alsam kullansam kimin haberi olacak ruhu duyacak
Benim ürün de gelmedi aklımdan böyle bir şey olmuşmudur diye de geçmiyor değil.