Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Puanlama sistemi

@hu_handan

Size lafım yok zaten. Forumu sürekli takip eden biri olarak yapıyorum bu gözlemi :) Yazılanları ve paylaşımları bir incelerseniz durumu sizde daha iyi göreceksinizidir. Zaten önemli birşeyde değil. Sadece dikkatini çeken birşeyi yazmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
Scudo
@wagnar

ben bana lafınız olmadığını biliyorum çünkü kimin bana neiçin puan attığını idrak edebiliyorum sürekli gözlem yapabilenler varsa yorumlarla*puanlama arasında nispetsizlik olan birey ve konuların varlığını farkedecektir ama bunu sadece bayanlara indirgemek yanlış olur.Çünkü bu sadece bayanlara has bi eğilim değil.

@McQueen

bizikletforum.com yöneticilerine

sitenizde sniper nickle kayıtlı olan sayın hüzeyin türkyılmaz .... tarihinde forum hakkında genel konular başlığı altında açtığım puanlama hakkında!konuma yazdığım #1 nolu yorumumuma sebeb bildirmeden eksi (-) rap atmıştır. gereğini bilgilerinize arz ederim...

ekler
1 adet (-)eksi rap
ad/soyad/nick/imza
tarih

bir dilekçe aşağı yukarı böyle oluyor.....:):):):)

gelelim sebebsiz yere (-) rap verme konusuna... imza kısmında Mor Butona Tıklamaktan kaçınmayın.... yazısı var bende tıklamaktan kaçınmadım....:):) bilgidede eksiklik var şöle yazılmalı bence!!!mor butona tıklayın beğendim kısmını işaretleyin... fikrini göndere tıklayın. ben birazdan şu tepeden atlıcam sizde atlayın...:):) yazılırsa o zaman (-)eksi değil (+)artı rap atarım ben...:):):):)

not1:sebeb bildirdim di....:):):):)
şaka bi yana çok güldüm.....:):):)

Benim geldiğim her forumda sadece modlar s.mod admin - rep atıyordu...Bir user i değersiz olarak görüyorsanız buranın forumluğu bitmiş demektir zaten....

imza kısmında Mor Butona Tıklamaktan kaçınmayın....Bende tıklamaktan kaçınmadım (-) sebebini yazdım,puan bence çok önemsiz,

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve sniper
user dan kastınız üyemi bilemiyorum ama bunun değersiz görmeyle ne ilgisi var sadece size izah etmeye çalışıyor arkadaşlar.Zaten girişiniz yeni biraz daha forumu takip edin yukarda yazdığınızın yanlış olduğunu anlayacaksınız.Size karşı bir tepki yok sadece puanlamanın çok abartılmasına ve itibar için tek kıstas olarak puanlamanın baz alınmasına tepkiler.

• Beğen
Tepkiler: sniper
NAzar etmeyin ne olur, konu üret seninde olur.

Puanlardan faydalanmak için bol bol konu açın, şansınız yükselir ve kişilerle iyi ilişkilerde bulunun, puanlaması yüksek olan kişilerle sık sık yazışın.

Faydalı yazılar yazın, genelin ihtiyacı olan konuları, bilgileri tespit edin ve paylaşın. Faydasını görürsünüz.

Ve de,

puan almak için yazmayın sadece, işinizi düzgün yaparsanız puanlar zaten gelecektir.

felsefi boyutu bu da puanlamanın.

şimdi bu yazıyı yazdım ya, faydalı ya, bana kaç kişi +puan verecek :D

RAkamlara takmayın kafanızı. Önemli olan dostluk kazanmaktır bu forumda. Bisikletseverleri bir araya getirmek, keyifli işleri paylaşmaktır amacım.

@McQueen

Beğenmiyorsan girmezsin foruma kardeşim:boese157: :boese157: .Bu üyeleri , yöneticileri bu kadar aşağılamaya hakkın yok.Biz üyelerden de yöneticilerden de gayet memnunuz

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve sniper
@mehmet_svm

aynen katılıyorum bende kaçınmadım tıklamaktan:)

Oy oy...Puan alınca n'oluyor anlamıyorum ki. Başımız göğe mi eriyor? Okulda sınavlardan yüksek puan almak için bu kadar kasıyor muydu acep burada puan almaya çalışanlar? Puan ne sizin birikiminizin ne de kişiliğinizin aynasıdır. Yalnız şu forumdaki mesajlarınızı beğenenlerce oluşan bir kriterdir. Bir nevi motivasyon sağlıyor, hepsi bu. Ama son derece münferit bir durum: size kimin neden puan verdiği son derece kişisel bir olgu. Kusura bakmayın; ama son derece çocukça buluyorum puan alma sevdasını.

Sevgiler...

FAzla uzatmaya gerek yok bence.

Forumun amacı, kuralları herşeyi belli, yeni üyelerin okuması gerekir bunları. Dostluğu sağlamalı. Kimse puan için sana değer vermez merak etmeyiniz. Bisiklet için sevgin varsa, trafik kurallarına uyum halindeysen, kaskın varsa, paylaşım sağlıyorsan, neşeli vakit geçirmek istiyorsan, tecrübeli yarışçı arkadaşlardan faydalanmak istiyorsan burası senin yerin. Bisiklet severlerin yeri.

Önceden dediğim gibi rakamlara takılmayın yoksa dışarda kalırsınız bu güzel atmosferin.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
bu arada bazıları mesajımı üstüne alınmış bazılarıda dürüstçe olduğunu söylemiş
bence puanlama kaldırılmalı çoğu insan sırf tepki almamak için özgür düşüncelerini ifade edemiyor bunu hisediyorum ve çoğu başlıkta görüyorum:)

Amatör ruhu, puana kurban etmeyelim.. Zira, puan sisteminin profesyonelce bir getirisi yoktur. ;)

@castelloterminator

tepki görmemek için düşüncelerini ifade edemeyen bireylerin varlığının puanlamayla bir ilgisi yok bence.Puan olmasydıda yine gruptan dışlanma bilinciyle fikirlerini sunamazlardı.İnsanların pek çoğu dışlanma olasılığından korkar ki grubun çoğunluğunun hareketlerine ve onayına göre geliştirir kabiliyetlerini.Zaten özgür düşüncesini dile getiremeyen bireyin puan için yada başka bir şeyiçin bunu dile getirmemesi çokta büyük kayıp değil.Ayrıca bazıları diye gruplandırma yapmanız yorumunuzun desteklenmesinden rahatsız olduğuna dair bir ibare içeriyor.Bu arada özgür fikirle-muhalefet olmak arasındada ince bir çizgi olduğunu gözardı etmemeliyiz....

Bazıları diyince kötü birşey gelir arkasından genelde o yüzden sabıkalı bir kelime galiba:) tabiki kötülemek için deil

@McQueen

burdaki hiçkimse değersiz değildir, sende değersiz değilsin ama değerini düşüyorusun..
rep için ağlama !! rep istenmez ! rep hakedilir, ok ?

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
puanlama hakkında yeterince bilgi edindiğini düşünüyor, konunun gidişatının çok da hoş olmadığını vurguluyor ve konuyu kapatıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi ve Emre Ede
Geri