Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Puanlama sistemi

Arkadaşar önce kendinize puan toplamak için mi konu açıyoruz yoksa bilgi paylaşmak için mi? diye bir soru sorun. Amacınız bu forumdakileri bilgilendirmek olsun. Mesela "bakın ben bir oyun buldum" diye konu açmak hem gereksiz hemde kalabalığa neden olur. Açacağınız konu güncel ve ilgi çekici olmalıdır aksi takdirde forumun kalitesi düşer. Ben bu hafta içinde 5 e yakın konu açmya karar verdim hepsinide sonuna kadar yazdım, gönder seçeneğine basarken bir daha düşündüm, aca bu konu gerekli mi? Gerekli olmadığına karar verdim. Ama foruma emek vererek konu açan arkadaşlarımıza teşekkür etmeyi unutmayalım. Bu hem onları motive eder hemde daha iyi paylaşım yapmalarına neden olur. Saygılarla...
 
Scudo
Puanlama Gücü: 0
Puanı: -1480


neden benim böyle olmuş?
uzun süre foruma giremedim
sebebi bu mu?
yoksa ben yokken birisi hesabımla girip kötü bişeyler mi yaptı?

işin kötüsü satışta ürünlerim var. adam diyecekki bu adam - puanlı. güvenilmez.
 
kontrol paneline bak, orda sana en son verilen olumlu/olumsuz yorumlar ve teşekkürler yazıyor, hepsine bakabilirsin
 
@fulham

Önce açıklama, teşekkürü Haşim'e gönderirken yanlışla size gitti. Bir yanlış anlaşılma olmasın.

Diğer taraftan, kontrol panelinizdeki teşekkürler ve puanlardan simgesi kırmızı olanlar size gelen eksi puanlardır. Yanında da hangi mesajınıza kim tarafından hangi sebeple verildiği yazar. Oradan bakabilirsiniz.
 
50 tane msaj var orada.
44 tanesi yeşil. 6 tanesi kırmızı.
anlamadım gitti.
 
@fulham

Zaten son 50 görünür sadece.

Kırmızı olanların başlık kısmına tıklayarak hangi mesajınıza eksi verilmiş öğrenebilirsiniz.
 
Sorun ne idi, sana (-) puan verenlerin elbet bir sebebi vardır. Böyle puan istenmez, puan; yaptığın iyi şeylerle diğer kullanıcılara faydalı olan bilgiler sunmanla kazanılır.
 
@halil önen

En azından Türkçe konusunda pek de haksız sayılmazlarmış hani :rolleyes:
 
@halil önen

Bu mesaj üzerine tekrar eksi puan verilmesini hak etmişsiniz desem yeridir. Madem puan almak sizin için bu kadar önemli, yukarıda bahsettiğiniz eksikliklerinizi önce tamamlayın. Yalnızca forum için değil, gerçek hayatta da. Önemli olan insanların gözünde puan kaybetmemeniz.
 
@halil önen
Yöneticiler puanını yükseltmez. Eğer çok beğenilen bir şey yaparsan sana + puan verirler aksi durmunda - puan verirler. İyi bir forum dostu olursan forumu dikkatli kullanırsan puan isteme gibi bir derdin omayacak buna emin ol!;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Geri