@fulham
Sevgili fulham arkadaşım.
Bu eksi puanı kendi kontrol panelinde gördüğüne göre, hangi konudan dolayı eksi aldığını da biraz araştırsan anlayacaksın ve bu yeni konu da da ısrarcılığı bırakıp, foruma güzel paylaşımlarla devam edip gideceksin.
Ben senin eksi puan aldığın konuyu senin yukarda attığın kontrol panelin vasıtasıyla biraz araştıma yapıp çok kolay bir şekilde buldum. Bunu senin verdiğin yukardaki bilgiler ile foruma yeni giren bir üye bile bulabilir.
Bu forumu kuran, hazırlayan ve bizlerin kullanımına sunan, adminimiz Murat Kılıç beydir. Ve bu forum onun inanın bir çocuğu gibidir.
Nasıl aileler anne ve babalar çocuklarını her yönden gelecek tehlikelerden korumak için azami çaba sarfederlerse, Murat bey de, kendi forumunu korumak için çaba sarf eder.
Sizin burada (Kusura bakmayın bu konu şu anda forumun geri dönüşüm kutusundaymış Haşim kardeşim uyardı. İhtiyarlık işte)
Açtığınız konu bir başkası için belki hiç bir şey ifade etmez, hatta bu güm sesine kızanlar size teşekkür bile ederler, ama Murat bey, yönetim için bu konu, antipatik bir konudur.
Siz de bu yukarda anlattıklarımı düşünerek, bu açtığınız konudan dolayı eksi puan almanızı, belki anlayacaksınız.
Bu konunuzda, güm sesi yapan, bir bannere kızgınlığınızı dile getirmişsiniz. Bu güm sesi banner bu forumun ayakta kalması, için o dönemde reklam verip karşılığında da, forumun ayakta kalması için maddi güç sağlıyordu.
Bu hepimizin zevkle kullandığı forum, sanıldığı gibi nette bir com adresi alıp bedavaya açık kalmıyor. Bu forumun ayakta kalabilmesi için, günlük harcanan miktarı bilseniz, inanın o güm sesi değil, o zaman dan dan sesi olsun da, forumumuz ayakta kalsın dersiniz.
Benim bu yazımdan sonra, bu konuda da, artık çok ısrarcı olmayıp, konuyu kapayın ve forumun güzel yönlerini görmeye başlayın.
Size eksi puan veren Murat Kılıç bey, yaptığınız güzel paylaşımlara göre, size artı puan vermesini de bilen, düşünemiyeceğiniz kadar iyi bir arkadaşımızdır.
Siz güzel paylaşımlara başlayın, ilk artı puan benden olsun.
Bu yazdıklarımı iyice bir inceleyin ve sonunda hakikaten haklısınız diyeceksiniz.
İyi forumlar.
Sevgi ve selamlarımla.