Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Puanlama sistemi

Scudo
Sayım moderatör kardeşim;
Uzun bir süredir bisiklet forum kullanıcısıyım son zamanlarda foruma girme şansım olmamıştı ,dün girdiğimde bi baktım yeni üye konumundayım ve yazdığım çoğu msj silinmiş ek olarak gönderdiğim mesajlar da gitmiş görünüyo ama tekrar baktığımda yoktu.
Sorunun nereden kaynaklandığını bilmek isterim.
 
Sayın Moderatörler mesajları dikkate almıyo mu acaba?
 
@42FY

Merhaba

Ben mesajınızı forumda gezinirken gördüm. Sizi cevapsız bırakmamak adına bilebildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım.

Sizin kontrol panelinize baktım, ama hiç bir aksaklık göremedim. Siz 22-02-2009 tarihinde üye olmuşsunuz. Şu ana kadarda 24 adet mesajınız gözüküyor. Ama kayboldu , eksildi dediğiniz mesajlarınız görülmüyor, büyük ihtimalle bir kaç ay öncesi forumda mesaj kayıpları olduğu zamana denk gelip, sizin yazdığınız mesajlarda o sırada azalmış olabilir.
Bir ara benimde bir çok mesajım kaybolmuş, bende şaşırmıştım. Sistemde ki bir aksaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum.
İnanın elimde olsa benim yıldızlardan size vereyim diyeceğim, ama sistemde hiç bir yöneticinin böyle yıldız alıp verme gibi bir üstünlüğü yok.
Paylaşımlarınız arttıkça eski durumunuza yükselirsiniz. Ben kendi adıma bu sorundan dolayı, sizden bizi affetmenizi rica edeyim. Elden gelen bir şey yoık.

Sevgi ve selamlarımla.
 
Ender Bey yanlış anlaşıldım galiba:(
Yeni konu açarken dikkat çekmesini istediğim için bu başlığı kullandım yoksa yıldızlarım gitmiş bana ne:)
Beni cavapsız bırakmamak adına yazdığınız mesajdan ötürü çok teşekkür ederim.
sevgi ve selamlarımla...
 
Bende hiç kırmızı yok ancak anlamadığım bir şekilde puanlarım gitmiş. 141010 civarındaydı şimdi baktım 8448 olmuş.
Gerçi puan o kadar da önemli değil ancak inceleyince dikkatimi çekti.
 
mesajlardan çok azı kırmızı, diğerlerinin hepsi yeşil.
bence sistemde sorun var sitedeki.
bugüne kadar forumdan bir çok kişiye sorunsuz ürün sattım.
yöneticilerin dikkatine.
ilgilenirlerse sevinirim neden böyle olduğunu.
http://i420.photobucket.com/albums/pp281/redondo01/puan.jpg
 
Puanlama gücü çok yüksek olan bir arkadaş eksi puan verirse puanınız onun puan verme gücü kadr düşer diya biliyorum ben. Size Murat Reis(Admin) yani puanlama gücü çok yüksek olan bir üye oy verince böyle olması muhtemel.
 
işin ilginci o konuda herkes bana teşekkür ederken ,Murat reis kırmızı puan vermiş
 
@fulham
Demekki Murat abinin hoşuna gitmeyen birşey olmuş. (-) puan vermek normal birşey niye verildiği sorulmamalı; hiç kimse işler yolunda giderken durduk yere (-) puan vermez.
 
  • Beğen
Tepkiler: sadana
@fulham

Eksi puan vermek yönünden Admin doğru yapmış gibi duruyor. Bir firmadan reklam almış, o firma bu reklamı ilgi çekici olsun diye böyle yapmış. Neticede o reklam ile, o firma bu forum üyelerine bir sürü bisiklet sattı. Özel mesaj ile daha üsluplu bir şekilde rica etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
 
ben mi firmadan reklam almışım?
bu yanlış.
 
Tüm mesajları okursan, konu bütünlüğü içinde mesajı anlaman mümkün olur. Yani sen demişsin ki ben niye eksideyim, sonra Adminin sana eksi puan verdiği ortaya çıkmış, eksi puan sebebini okuyunca Salcanonun reklamından kaynaklandığı ortada, bu demek oluyorki foruma bir reklam alınmış, sen bundan bir şekilde rahatsız olmuşsun ve bunu ÖM yerine hoş olmayan bir biçimde iletmişsin, adminde sna eksi puan vermiş. İki kelimede anlatılacak şey için bir sürü yazı yazdım :)
 
Adı geçen reklam, artık forumda olmadığına göre, konuyu daha fazla uzatmanın manası da yok zannediyorum arkadaşlar.

@fulham

Zaten konu sahibi için de önemi kalmamış.

Anlayışınız için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: suzunkopru
@fulham

Sevgili fulham arkadaşım.

Bu eksi puanı kendi kontrol panelinde gördüğüne göre, hangi konudan dolayı eksi aldığını da biraz araştırsan anlayacaksın ve bu yeni konu da da ısrarcılığı bırakıp, foruma güzel paylaşımlarla devam edip gideceksin.

Ben senin eksi puan aldığın konuyu senin yukarda attığın kontrol panelin vasıtasıyla biraz araştıma yapıp çok kolay bir şekilde buldum. Bunu senin verdiğin yukardaki bilgiler ile foruma yeni giren bir üye bile bulabilir.

Bu forumu kuran, hazırlayan ve bizlerin kullanımına sunan, adminimiz Murat Kılıç beydir. Ve bu forum onun inanın bir çocuğu gibidir.
Nasıl aileler anne ve babalar çocuklarını her yönden gelecek tehlikelerden korumak için azami çaba sarfederlerse, Murat bey de, kendi forumunu korumak için çaba sarf eder.

Sizin burada (Kusura bakmayın bu konu şu anda forumun geri dönüşüm kutusundaymış Haşim kardeşim uyardı. İhtiyarlık işte)

Açtığınız konu bir başkası için belki hiç bir şey ifade etmez, hatta bu güm sesine kızanlar size teşekkür bile ederler, ama Murat bey, yönetim için bu konu, antipatik bir konudur.

Siz de bu yukarda anlattıklarımı düşünerek, bu açtığınız konudan dolayı eksi puan almanızı, belki anlayacaksınız.

Bu konunuzda, güm sesi yapan, bir bannere kızgınlığınızı dile getirmişsiniz. Bu güm sesi banner bu forumun ayakta kalması, için o dönemde reklam verip karşılığında da, forumun ayakta kalması için maddi güç sağlıyordu.

Bu hepimizin zevkle kullandığı forum, sanıldığı gibi nette bir com adresi alıp bedavaya açık kalmıyor. Bu forumun ayakta kalabilmesi için, günlük harcanan miktarı bilseniz, inanın o güm sesi değil, o zaman dan dan sesi olsun da, forumumuz ayakta kalsın dersiniz.

Benim bu yazımdan sonra, bu konuda da, artık çok ısrarcı olmayıp, konuyu kapayın ve forumun güzel yönlerini görmeye başlayın.

Size eksi puan veren Murat Kılıç bey, yaptığınız güzel paylaşımlara göre, size artı puan vermesini de bilen, düşünemiyeceğiniz kadar iyi bir arkadaşımızdır.

Siz güzel paylaşımlara başlayın, ilk artı puan benden olsun. :)

Bu yazdıklarımı iyice bir inceleyin ve sonunda hakikaten haklısınız diyeceksiniz.

İyi forumlar. ;)

Sevgi ve selamlarımla.
 
Birine + rep vermek istediğimde karşıma bu ibare çıkıyor. Ve +rep vermeden öncede kimseye +rep vermediğim halde. Sadece teşekkür butonunu kullanıyorum gün içerisinde. Acaba ondan mı oluyor. Peki bu benim gün içindeki yetkim ne kadar ?

http://i44.tinypic.com/epj029.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: Piskiletci
gün içerisinde teşekkür butonunu kullanırsanız + puan veremezsiniz. Teşekkür butonuna bastıktan sonra 24 saat geçmesi gerekiyor +puan için. Farklı kişiler olmak koşulu ile sanırım istediğin kadar + verebilirsin. Aynı kişiye ise 2 yada 3 kez üst üste verebilirsin. Aynı konuda birden fazla + veremezsin.
bunlar benim gözlemlerim. kesin miktarları bilemiyorum. Sınırları zorlamadım yani:)
İyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: sadana
Bu https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/post_thanks.gif ve https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif bu butonu gün içerisinde kullanırsan bir daha https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif bu butonu kullanamasssın, https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif bu butonu tekrar kullanabilmen için, Bu buton https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/post_thanks.gif ve https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif bu butunu kullandıkdan sonra 24 saat geçmesi lazım. Umarım anlamışsındır Hasan :)
 
Geri