Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.803
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende ufak bir sürüş yaptım 15 K Kadar Herkese Hayırlı Ramazanlar Sağlıcaklı pedallarBugün öğle arasında, güzel havayı da fırsat bilerek 50 km sakin zone 2 sürüş yaptım. Ramazanın ilk günü olduğu için kendimi zorlamadım. Ramazanda sürmek güzel oluyor kendimi daha rahat hissediyorum. Bu vesileyle forumdaki herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Hocam mesela kalin giyinmissiniz yukarida gunes var. Terlemiyor musunuz? Ben cok rahatsiz olurum mesela.Bende ufak bir sürüş yaptım 15 K Kadar Herkese Hayırlı Ramazanlar Sağlıcaklı pedallar
Kalın mı yanlışınız var Üstte t shirt,rüzgarlık Altta tayt,şort Ayakkabı da spor Terlesem çantama koyardımHocam mesela kalin giyinmissiniz yukarida gunes var. Terlemiyor musunuz? Ben cok rahatsiz olurum mesela.
Oruçlu mu, oruçsuz mu 50km ?Bugün öğle arasında, güzel havayı da fırsat bilerek 50 km sakin zone 2 sürüş yaptım. Ramazanın ilk günü olduğu için kendimi zorlamadım. Ramazanda sürmek güzel oluyor kendimi daha rahat hissediyorum. Bu vesileyle forumdaki herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Ruzgarlik terletiyor mu hocam? Ben ruzgarligi kalin bir sey olarak gordum fotografdan.Kalın mı yanlışınız var Üstte t shirt,rüzgarlık Altta tayt,şort Ayakkabı da spor Terlesem çantama koyardım
Terletse çıkarıtım İnce,hafif ve hava kanallı İstanbul rüzgarlı sahilde sürüş yaptım,Mesela siz terlerseniz giymeyinRuzgarlik terletiyor mu hocam? Ben ruzgarligi kalin bir sey olarak gordum fotografdan.
50km sakin surus nereden baksaniz 2 saat. 1 saat sonra susuzlukluk hissetmeye baslamiyor musunuz?Bugün öğle arasında, güzel havayı da fırsat bilerek 50 km sakin zone 2 sürüş yaptım. Ramazanın ilk günü olduğu için kendimi zorlamadım. Ramazanda sürmek güzel oluyor kendimi daha rahat hissediyorum. Bu vesileyle forumdaki herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Hava 13 derece falandı. Hiç terlemedim neredeyse. Dediğim gibi yıllardır sürdüğüm için vücudum alışkın.50km sakin surus nereden baksaniz 2 saat. 1 saat sonra susuzlukluk hissetmeye baslamiyor musunuz?
Çok doğru! Sıcak susatıyor, soğuk acıktırıyor. En azından bana etkisi bu şekilde. 😄Oruçlu sürmek istiyorsanız hava ne soğuk ne de sıcak olmalı sıcaklık max 15 derece olmalı.
Çok doğru! Sıcak susatıyor, soğuk acıktırıyor. En azından bana etkisi bu şekilde. 😄
Ben son bir saate oruçlu giriyorum. Bizimkiler düğün çorbalı pideli iftar sofrası hazırlıyor, güzel yemekten önce birşey yenilmez içilmez o bakımdan.Oruç tutmuyorum tutanada saygım sonsuz fakat duyar kasan tipler ile uğraşmak gerçekten can sıkıcı.