Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan'da bisiklet, beslenme ve tavsiyeler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
iftarda az yedim şişirmedim kendimi az önce maraş dondurmasını gömdüm buz gibi fındıklı çok iyi geldi :)

Arkadaşlar Ramazan Ayı nasıl gidiyor? 10 günü geride bıraktık. Ne çabuk geçti hiç anlamadım sanki. Ramazan bitince hep beraber Atilla Gobel'e çay içmeye gidelim Melih ve Cihan siz de gelin :p gerçi Kocaeli uzak ama olsun :p

@Anonim Abi su gibi akıyor resmen , Allah veriyor sabrı şükürler olsun :)

hergün düzenli olarak işe bisikletle gidip geliyorum. Tüm ulaşımımı bisikletle yapyorum. bazen de turluyorum.
Elazığ'da ortalama sıcaklık bu sıralar 33-36 santigrat derecelerde... Kendi ramazan tecrübelerimi sıralayayım.

Sahur Menüm: 3 Hurma, 1 Bardak Süt ve 1 Adet Haşlanmış Yumurta. Midenin Artakalan boşluğuna da Su... :)

Saurda UZAK DURDUĞUM Yiyecek ve İçecekler: Ekmek, Hamur işi, Çay, Kafein İçeren Başka İçecekler, Şekerli Gıdalar. (Bu saydıklarım hem midenizi kazındırır hem de gün içinde susatır.)

Sonuç mu? Gün İçerisinde Açlık Nedir Bilmiyorum. Bisiklete 30-40 Km kadar yüklensem de pek susadığımı söyleyemem. Yine de çok susarsanız kafanızdan aşağı bir şişe soğuk suyu dökmeniz sizi rahatlatacaktır... :)

Bugün 2 saat kadar pedalladım. Oruç olduğumu hatırlamadım bile...

Herkese Hayırlı Ramazanlar... İyi Pedallamalar...

@E.E evet güzel gidiyor havalar da serin bazen sıcak ama bazen de serin çok şükür :)

@Atilla Gobel tamamdır inş. orada olacağım Ramazan sonrası gündüz sabah içilen ilk çayı söylemiştin, acayip bir çay oluyor o :D

Belkİ bünyem alıştığı içindir bilmiyorum ama karpuz veya çay ile sonlandırdığım sahur günleri pek susamıyorum. Tabi çayın şekersiz olmaması gerekli.

bünye susuz bisiklet sürmeye çok alıştı ramazandan sonra antreman ve yarışlarda kolaylık çekeceğimi düşünüyorum :) 14 gün kalmış ramazanın bitmesine ne çabuk geçti günler

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Melih Çolak akşam iftara 1 saat kala çıkmayı düşünüyorum hatta pideyi bile gidip bisikletle alabilirim çok güzel oluyor. :D

Bu arada evet çoğu gitti azı kaldı. Şurada 14 gün sonra tutan da bir tutmayan da bir olacak :D

16-17-18-19 şehir dışıyım "sakarya"
20 den itibaren gene istanbul :D

@Anonim her türlü gelirim :cool:

@Anonim geçen ramazana göre bu ramazan formumu korudum 14 gün daha böyle idare edicez kısa ve hızlı sürüşler yapıyorum saatleri değişiyor o anki durumuma göre dün sabah çıkmıştım sıcakta baya susatmıştı :)
oruç tutanla tutmayan bir olurmu hiç admin :) herşeşeyin bi hesabı vardır anladın sen onu :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Melih Çolak iftardan sonra karnını doyursan bile gece sürüşlerine etki ediyor perfor düşüklüğü çok belli oluyor. o yüzden gece sürüşlerinde kenimi gene zorlamıyom. hele ramazan bitsin :D

edit: bu arada bimden sakın hazır meşhur karadeniz pidesi almayın. ot gibi tadı var.
tecrübe ile sabittir :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@chnkrmz tamamdır haber ederim sana :D

@Melih Çolak akşam 17:00 veya 18:00'den önce çıkmıyorsunuz değil mi? Hiç önermiyorum ya gündüz 16:00 gibi çıktım geçen gün, hiç önermiyorum :D ayrıca tutan da bir tutmayan da bir derken, oruç tutmak anlamında söyledim yani biz de artık oruçlu olmayacağız tutmayanlar gibi :)

@chnkrmz bu arada bim'den aldığın en süper ürün nedir? :D ben pideyi fırından alıyorum ya :D

@Anonim dondurulmuş bazı ürünleri gene güzel ama karadeniz pidesi çok berbat çıktı ya :D tekrar alıp üzerine sos koyup yapmayı denicem :krsn:

@Anonim dün sabah 11 gibi çıktım ondan önceki günler parkura gidiyodum hem çekim hem antreman için ikindiden sonra çıkıyodum bünye alıştı artık susuz bi şekilde dönüyor bacaklar :D

@chnkrmz bim de satılan dost süzme peyniri tavsiye ederim pide karpuz ve peynir üçlüsü sahurda şahane gidiyor :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri