fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.583
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
kesinlikle katılıyorum galiba hergün antremana gidiyorlar. konya ovası geniş ama dağlık alanları da çok fazla her tarafta bel var. konyadan çıkmak için mecburen bir belden geçiyorsunuz.@fatihgocmez, Konya coğrafyasında yokuş performansınız pek gelişmez.
Torku takımı yüksek irtifa antrenmanları yaparak o noktaya gelmiştir..
rüzgar karşıdan esiyordu bunun etkisi olabilir. boy 1,78 kg 74Grup sürüşünün etkisi 1. Profesyonel Takım etkisi 2. Bisiklet ve jant farkı 3. Rüzgar yönü ve şiddeti 4 bu faktörleri üst üste eklediğinizde ortaya o sonuç çıkar merak etmeyin. Kg-Boy olayınızı söyleyin de faktör 5 i de eklemiş olayım.
nabız ölçecek bi aletim yok malesef@fatihgocmez bence hıza takılmayın. Nabız-Vites-Kadans arasındaki ilişki daha önemli.
şimdi detaylı baktım segment oluşturulmuş benim 41 yaptığım rampa aşağı sürüşte 85 yapan var. demekki rüzgar yarı yarıya etkilemiş.Grup sürüşünün etkisi 1. Profesyonel Takım etkisi 2. Bisiklet ve jant farkı 3. Rüzgar yönü ve şiddeti 4 bu faktörleri üst üste eklediğinizde ortaya o sonuç çıkar merak etmeyin. Kg-Boy olayınızı söyleyin de faktör 5 i de eklemiş olayım.
Oh içim rahatladı sorun bende değil