Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

Bende de Rubena stop thorn var 700x35 benim MTB lastiği küçücük dikenle patlarken bu lastik banamısın demiyor açıkçası değişmeyi düşünmüyorum ben.

Scudo
abilerim simdi benim yasim 16 ya sitede aile izni gerekiyor tarzi birsey yaziyor bunu etkinlik gunu velimin oraya gelmesi ile mi halledecegim yoksa baska birsey mi yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim

parkurun videosuna baktım da, geçişe hiç de müsait değil, toplu çıkışta geride kaldık mı rahmet okuyalım işe. :D zaten kaza olayından tırsıyorum, hiç kasmam muhtemelen.

@bianchircx229 ben de marathon plus'ın patlama konusunda hutchinson python'a nazaran daha başarılı olacağını düşünüyorum. ancak parkur gördüğüm kadarıyla taşlı segmentler içeriyor, dağ lastiği çok daha uygun olacaktır.

@hashus1099 hiç çekinme bulduğun boşluklara dal geç :D
@bianchircx229 benim lastiklerde çok yumuşak en ufak şeyde patlıyordu en sonunda gittim slime koydum o gün bu gündür patlamadı. yani en azından patladıysada ben bilmiyom :D

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@chnkrmz En güzeli valla slime olayına girişecek kadar patlak sıkıntım olmadı bir kere koca lastiğe 5mm lik diken batıp patlatınca anladımki değişmek lazım hemen değiştim :)

Herkese etkinlikte başarılar, iyi eğlenceler dilerim. İstanbul'lu arkadaşlara sorum var. Maltepe İDO iskelesinden, 8:30 ve 9:50'de kayıtlı yarışmacılara ücretsiz sefer düzenleniyor. Otobüsle Ümraniye'de indikten sonra, bisikletlerimizle adı geçen iskeleye ulaşmamız ne kadar sürer?

bu yarış zevkli geçeceğe benziyor çünkü yollar çamurlandı :D

2 haftalık yağmurda belgradda yer yer birikintiler ve bol çamurlar vardı. zevkli olan kısmı o çamurun içinden yardırarak geçmek :D

Katılacak herkese başarılar. Çok değişik ve eğlenceli bir yarış gibi olacak :) Aman gemiye binerken denize uçmayın da.

Arkadaş bisikleti okadar hazırladım konterjan dolmuş işe bak..

@Yasın 27

Sonra çocuk demiş ne kadar zor bir yarış parkuru Türkiye şampiyonları gelecek diyo ilk hedefim ilk 150 seneye artık şampiyon olurum napalım

Kayıtlı sporcu listesinde 297 kişi yazıyor kontenjan 300 değilmi idi.

Sporcu listeside 297 kişi gözüküyor,kontenjan kapanmış gözüküyor maddi manevi hazırlık Yaptım nasıl kayıt olabilirim

@KronCHE dostum redbulla ulaş.son 3 kişi prof olabilir o yüzden koymamışlardır listeye

Yarın konuşacağım inşallah emeğimin karşılığını alırım

• Beğen
Tepkiler: Yasın 27
Geri