Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

@aksoyyavuz ben katılmıcam çok yarışmak istiyorsan fedarasyonun yarışlarına girersin fullface kaskınla :) başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış seninkide o hesap :) 99 ve sonrası gençler çok heyecanlı oluyor sakin biraz

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
ilk yarışım bide o heyecanla adrenalinim bi açılırsa off :D

@chnkrmz heyecan yapma 300 kişi start alacakmış en arkadan alırsan startı önden kaçanları yakalaman zor olacak bu yüzden startta olabildiğince maksimum hızı verip önden kaçmaya bak nabızı fazla yükseltme kararınca yüklen pedala yoksa nabız fırlarsa düşürmeye çalışana kadar adamlar kaçar :) ve strartta düşme sakın çok kargaşa oluyor ankaradaki üni yarışında start sonrası birbirine bi girdiler curcuna oldu orası :D

Deve bağırtanı çıkıp geldim antreman olsun diye ama karşıdan esen rüzgar bide çıkmadan önce yediğim biber dolmaları canımı okudu :) neyse ki kendi rekorumu geçtim öncesinde MTB yapılan hızlar konusu için düz yolda deneme yapmasam daha iyi olabilirdi süre :)

(link)
(link)

@Yasın 27 Eğimi %5 miş 3,5 km sürüyor :) ben zevk olsun diye boş arazinin orada bağırdım deve bağırır mı bilemem :D

• Beğen
Tepkiler: Yasın 27
@Melih Çolak tek korkum takip edeceğim kimse kalmadığında yoldan çıkma durumu.

Desenize 300 kişilik start ile Megavalanche yarışı gibi olacak ortam :)
Keşke katılabilseydim. Katılacak arkadaşlara büyük eğlenceler ve başarılar şimdiden.

@ratm Bu nedir yaa çok fena :) anlaşılan ilk başta yürümek en mantıklısı

Kaskımda geldi yarışa hazırım :)

https://i.hizliresim.com/Xo15OR.jpg

Geri