Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

@Voltan abi büyük adadaki etabın ortasında biyerde çember çizilmiş gibi gösteriyor sitedeki haritada oraya da gittiysen orası hakkında bilgi verir misin ?

Scudo
geç kalma genç gel var bide

https://im2-tub-tr.yandex.net/i?id=66d6bae96fdb680ea4b437dd4abff9f1&n=33&h=190

@Voltan

İyi ya zemin korktuğum kadar kötü değilmiş bu iş tamamen kondisyona bakıyor

@aksoyyavuz çemberi göster söylim. Çember sanırım şöyle oluyor. İlk etaptan başlıyorsun orası komple çakıl taştan ziyade ondan sonra yol bitince asfalt a geliyorsun yolun bitimi direk kilisenin karşısı yokuşuna çıkıyor oradan kilisenin yokuşunu çıkıyorsun eğimin tam dik olduğu yerden sağa dönüyorsun ondan sonra bu paylaştığım yola çıkıp yolun karşısında geliyorsun. Çember belki burası olabilir ki büyük ihtimalle de burası

Aynen sana anlattığım gibi @aksoyyavuz
Kilisenin arkasından dolaşıyorsun. İlk giriş in sonunda sola sert yokuş var sonrası video da ki yol. Ondan sonra yokuş iniş 500 metre düzlük sonra komple yokuş aşşa iniyorsun. Sağ tarafı takip edin yok inerken ;)

(link)

ya beyler sizce bu yarış için bu bisiklet işimi görür mü?

Ben lastik konusunda düşünceliyim MTB lastiğimimi taksam Rubena Stop thorn mu kalsa üstünde

Bende de yol lastiği vardı CST 2.0@bianchircx229
Bisiklette RR500S di. Kesinlikle MTB lastiği takmanı öneririm.
İlk başlangıç yeri komple çakıl, ondan sonra ki parkur yani kilisenin arka tarafı kesin ihtiyaç olacak yer ki Büyük Ada etabın en kolayı diye söylüyorlar.
Diğerlerinde ihtiyaç olacaktır, MTB şart bence..

@Voltan Ben MTB lastiğiyle girdiğim yerlere bu lastiklede girdim MTB küçücük dikenden patladı Rubena taşı çakılı fırlattı attı :) Ondan çok kararsızım

Bence zamanın varsa, Cumartesi günü git Adaları tek tek dolaş. ( Pazar gitme eziyet çekersin ) Gittim pazar günü lanet olsun, ada dan soğudum.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@Voltan peki yarış günü nasıl olacak acaba insanlar olacak mı yoksa redbull kapattırıyor mu parkur boyunca yolu :) 300 bisikletçi kıyım yapar insanlara :)

@Voltan Bakmak lazım dediğin gibi

@Yasın 27 Muhtemelen kapattırır ama başta kaçmaya çalışmak mı yoksa arkadan kazaya belaya karışmamak mı lazım bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: Yasın 27
Vallahi olayın orası beni de işkillendirdi. Tam o çemberin çizildiği yer faytonların toplandığı yer. Kıyım en çok orada yapılabilir hatta kaza bile olma ihtimali yüksek kapatılmazsa. İkisinde de yokuş inip yokuş çıkılıyor. Size tüyo, kiliseye doğru çıkan yokuşta ki yola ne kadar erken girerseniz o kadar zaman kazanırsınız.
Çünkü, video nun ilk başladığı yerde bazen sağ tarafta ki yol kayboluyor ve belli olmuyor.
Yolun hep solundan gidin ;) Daha belirgin daha iyi..
Adam geçmek biraz zor sprtint atmak gerekir, dallar ağaçlar zarar verebilir dikkatli olmak gerek @Yasın 27

@bianchircx229 valla dostum ben direk Allah ne verdiyse yardırıcam :)

@Voltan dostum ben olayda rampa çıkışlarının belirleyici olduğunu düşünüyorum birde kondisyon.tur yaparken tüm batı karadeniz dağlarını aştım sinopa kadar.bayır çıkarken 2 ye 5-6 ile çıkıyorum.ama o cube nature de dağ bisikleti ile nasıl olacak hiç bir fikrim yok :) yarışa kadar 3 kilo vericem baldırlar 70 cm vicud hafif baldırlar güçlü olursa rampaları 20yle çıkarım

Çok MTB kondisyonum yok ama hızlı girildiği taktirde 16 18 ile çıkıyorum. Ama uzun süre o kadar çıkmak zor olur.
Eğer hızını alabilirsen ilk kilisenin yokuşu hmm 200-300 metre var ortalama altı üstü yani @Yasın 27

Ben çıkıp bizim buradaki deve bağırtandan bir tırmanayım bugün :)

Geri