Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

Of aynından bitanede ben alıcam yolum düşsün decathlona şart koşmuşlar :) kaca aldın kardeşim

Scudo
@bianchircx229 ben hala daha iyi dağ bisikleti bakıyorum ne zaman antrenman yapıcaksam bir hafta kaldı :D

sınava bir hafta var biraz ders çalışayım
yarışa 1 hafta var biraz idman yapayım
arasındaki farkı bulun arasında fark yok aslında 1 haftalık okumayla 1 haftalık idmanla olcak iş değil bunlar arkadaşlar ne kadar ekmek o kadar köfte :)

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Merhaba Arkadaşlar Fatih ben, 32 yasındayım.Boluda yaşıyorum, 6 aylık MTB geçmisim var, 27.5 Cube Reaction 2.2 conti lerle yarısmaya katılacağim, 7 ayda Bolu dağlarında Gölcük, Abant, Yedigöller, Kartalkaya ve Yayla yollarında yaklasik 1500km bisiklete bindim. ilk yarıs tecrübem olacak, gecen ay yaptıgımız Bolu Bisiklet Festivaline katılan arkadaşlar varmı aranızda, inşallah redbull organizasyonunda kısıtlı zaman da olsa kazasız belasız güzel zaman geçirmek dileğiyle, selamlar.

Forumdan gidenler için o günün öncesi whatsapp grubu gibi bişey mi kursak ? Hiç bişey olmasa bile destek oluruz birbirimize tanışmış oluruz

• Beğen
Tepkiler: fatih1414
@bianchircx229 cok mantikli bir fikir destek diyince aklima geldi 29 jant bisikletle katilsam lastigim patladiginda sambiyer degisimi yapabilirler mi yoksa sadece 26 jantlara gore mi vardir

biz de arkadaşlarla katılacağız. yalnız ben kaza korkusuyla hep en arkada kalacakmışım gibi hissediyorum. start işi sıkıntı olacak ya, startta önde olabilsem aslında sıkıntısız devam ederim gibime geliyor, ama kalabalık canımı sıkacak gibi.
parkur geçiş yapmaya müsait mi? değilse zaten yandığımızın resmi.

bir de marathon plus 1.75'i çıkarıp mtb lastiğine geçmem doğru olacak galiba, haksız mıyım?

@hashus1099 lastikler mantikli bir secim olacaktir
Bunun yaninda buyuk ada etabinin bir kismi youtube da var ordan izleyip karar verebilirsiniz

Geri