Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Red Bull Geç Kalma, Erken Gel

mtb şartı var mı ? şehir bisikleti ile katılamıyor muyuz ?

Scudo
@Schwarzeagle

mtb şartı koşulmadı. hatta etap açıklamalarında merdiven inişlerinde ön amartisörü olanlar kolay inecektir yazıyo. yani buradan mtb şart olmadığı anlaşılıyo

Üstte ki video, mültecilerin bisiklet yarışı gibi olmuş - Eğlenceli.. :)
Yarışta herkese başarılar diliyorum, umarım kazasız belasız güzel geçer herkes için..
Video çeken olursa harika olur.

Üstte ki video, mültecilerin bisiklet yarışı gibi olmuş - Eğlenceli.. :)
Yarışta herkese başarılar diliyorum, umarım kazasız belasız güzel geçer herkes için..
Video çeken olursa harika olur.
@Schwarzeagle

Şehir bisikleti ile katılırsan cidden bisiklet elinde kalır, ilk parkuru bizzat inceledim..

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Volks ben video çekicem. hatta güzel bişeler yapmayı planlıyorum. aklımda güzel bi başlangıç videosu da var :D :kptmya::kptmya:

Kuralları okumak hepinizin faydasına...
- Yarışmaya en az 26 inch ebatlı jantlı dağ bisikleti ile katılım mümkündür, diğer tip bisikletlerle katılma imkanı bulunmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Yasın 27
yap @chnkrmz yapta izleyelim :D Keyifli ve kazasız belasız geçer umarım.. bol şanssss

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@bianchircx229
vapurla mı yoksa deniz otobüsü ile mi geçeceksiniz?

@bianchircx229 sınırlı sayıda bisiklet alma durumuyla karşılaşma ihtimali yoktur inşallah?
Çok kişi öyle gidecekse sıkıntı olabilir malum.

Ben saat 9:00'daki deniz otobüsü ile geçmeyi planlıyorum daha hızlı olacağı için. Deniz otobüsü ilk üç bisikleti ücretsiz, fazlasını 3 TL karşılığında alıyor.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Ben de nihai olarak beşiktaş-kadıköy vapuruyla karşıya geçip maltepe'deki ücretsiz feribota binmeye karar verdim. 15-16 km'lik güzel bir ısınma turu olur hem. :)
Herkese başarılar, hedefim ilk 70.

Bisikletini kapan kabataş 8.30 vapuruna gelmiş. Bende manzaraya karşı çay içiyorum :)

https://i.hizliresim.com/OZg614.png

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Eve geçince bakayım elendim 2. Etapta

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
big seven team carbon bisiklet xx1 setli xx maşalı müthiş bisiklet gittigidoyrdan 3.000 tllik hediye çeki

Geri