Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Relive - Gittiğimiz yolun uzaydan görünümü

Arkadaşlar bu strava da ölçümü km olarak nasıl yaptırıyoruz? Bende mil olarak ölçüyor namıssız

(link)

Scudo
@Arai
Setting -> display diye yazmış bir arkadaş, diğeride oldu demiş

evet bende yaptım oradan oldu. Mil olarak hesaplayınca insan bunalıma giriyor ne kadar az gitmişim ya diye :)

Aynen :) Bu arada nerdesiniz, rakım 3000'i geçmiş :)

Ankara Çubuk. Çubuk - Havaalanı yolunda git gel yapıyorum başka yer bulamadığımdan :(

Gidecek yer bulamamak berbat bişey, anlıyorum halinizi, gerçi ben gitcek niryer bulamayınca çıkmıyorum, hevesim kaçıyor :agla:
Ankaranın o kadar rakımı olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum

Çubuğun özellikle rakımı yüksek, rakısı bol :hrkbuya:

Bide benim ayarlar Imperial mi ne oyle ayarlıydı feet olarak hesapladığı için öyle, Metreye çevirince 1.100 metre felan Çubuğun rakım

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar yukarıda paylaştığım Honaz-pamukkale-Denizli videosu tam 3 gün sonra geldi. Galiba gelmeyecekti fakat ben iletişim menüsünden bu tur ile ilgili sorun olduğunu bildirdim. Sorunu iletirken mail adresi ad soyad ve o turun stravadaki İD numarasını istiyorlar. İd numarası stravada turunuza ait olan URL'nin sonunda yer alan rakamlardır.

Örneğin: (link)

Bu URL nin sonundaki rakamlar o turun Strava İD numarası.

Eğer sizinde böyle bir probleminiz olursa iletin çözüyorlar.

Son turumuzun videosu :

(link)

Sizinkilerin yanında esamesi okunmaz ama ;) Bu arada en yüksek hız 48,5 civarı,Strava sapıtmış biraz orda,zannetmiyorum kalın teker Mtb ile 61 km hız olsun
(link)

Aynen burası Kirsehir-Ankara yolu duble yol.

Asfalt da harika sabah ben gün aşırı bu güzergahı kullanmaya çalışıyorum tabi sabah serinliğinde

Evden işe bisikletle gidip geldim bugün. Relive ı ayarladığımı unutmuşum. Mail gelince çok mutlu oldum. :)
Bu da link; (link)

Bu arada yolun son 2-3 km sinde lastik patladı. Bisiklet elde gittim ofise kadar. :)

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
Geri