Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Restorasyon bitti (Alan 1979)

Scudo
tebrikler yüreğinize ve emeğinize sağlık bu güne kadar cok bisiklet gördüm ama böylesi güzel bir calışma ilk sizden görüyorum yakından gelip görmek isterdim nasip değilmiş kolay gelsin iyi calışmalar

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Eehehehe :D Allah bozmasn insaAllah bu dostlugumuzu nazarlardan saklasin

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Şaheser Diyebiliyorum kelimeler kifayetsiz ben hasta oldum. Bisikletin Güzelliği Kadar o kadroyu, frenleri, gidonu, hatta suluk kafesini bulabilmek yeni ve çalışır hale getirebilmek yakıştırmak ayrı bir zanaat tebrik ediyorum.

Bu garaj giresunda ise ben gerçekten bir yakından görmek isterim. çokta anladığımdan değil göz zevki için.

Emeğinize sağlık

valla çok ugraştım bir kusur bulup çemkiriyim diye ama nafile. Nediyim ellerinize yüreğinize sağlık.
iyi günlerde kullanın.

• Beğen
@İLKER TAŞ
Begendiginiz icin ve güzel yorumunz icin tesekkürler, insallah birgün nasip olursa beklerim. :harika:

@Ahmet.YILDIZ
Size de ayrica övgünüz icin cok tesekkür ederim. Ziyaretinizi ben de cok isterdim ama garaj malesef almanyada. Birgün yolunuz Stuttgarta düserse kesin bekler ve sizi en iyi sekilde agirlarim. Ama yaz tatillerin de giresuna gelince sizinle yine de tanismak isterim.:)

@Homer
Tesekkürler.:)

@Üye Adı
Tesekkürler, size bir konuda yardimci olabilirim ben mesela hata buldum, arka fren papuclarinin somunlarini polisaj yapmaya unutmusum.:koptum: Dikatli bakin göreceksiniz.:harika:

Tesekkürler, size bir konuda yardimci olabilirim ben mesela hata buldum, arka fren papuclarinin somunlarini polisaj yapm,aya unutmusum.:koptum: Dikatli bakin göreceksiniz.:harika:
onu görebilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım ama lastik değiştirmeyi öğrendim. aferim bana. ;)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Sizin gibi insanlara hayranım, elinize sağlık harika bir şey yapmışsınız.

Oncelikle cok begendigimi soyleyeyim, ellerinizi emeginize saglik. Ve gercekten guzel bir is cikarmissiniz.
Ancak karbon jantlar o polisajli komponente gitmemis. Piril piril jantlarla orijinalligini daha guzel yansitirdi. Bu nedenle 10 uzerinden 9 :)
Ben piril piril bisikletlere karbon aksesuarlari yakistiramiyorum.

Bence bunu duvara asıp tablo gibi seyretmek lazım.

@atasoy
Ibrahim bey, Güzel yorumunuz icin size tesekkür ederim.:)

@Kuzey Ege
Kuzey bey begendiginize sevindim, Carbon jantlara gelince size katiliyorum ve restorasyon konususnda da belirtigim gibi bu jant setini idarelik Campagnolo Shamal jant setini bulana kadar taktim. Shamallari buldugum an hemen degitirecegim.:)

@atasoy
Bende duvara astim ve yolda falan basina birsey gelmesin diye koleksiyon odasinda duvarda tablo olarak yer aliyor.:)

Hocam çok tatlı olmuş ya güle güle kullanın çok beğendim

çok güzel bisiklet olmuş elinize sağlık hayırlı olsun harfleri tek tek çıkartmak yerine hepsini bir sticker çıkartsanız daha hoş olurmuş bana göre

Tebrikler muhteşem bir çalışma.Tebriğimi bir de bizim oraların ağzı ile söyleyecek olursam : 'Zalımsın dezzemoğlu':koptum::islik::harika:

@umudo123
Tesekkürler, harfleri tek tek cikratmanin sebebi orjinali öyle oldugu icin. Bu tür restorasyonda delme takma olmadigi icin yada kutu boya ile boyanmadigi icin orjinaligine de dikkat edildigi icin öyle orjinal cikartmalar yapildi.
Hatta ben ingiltereden orjinal sandigim ve aldigim harfleri @Doğukan Aksu kardesim yanlis oldugunu fark edince bana Orjinalini cikartarak türkiyeden yolladi. Benim aldigim harflerin araliklari biraz daha dardi. Yani okadar orjinalligina dikkat edildi.
(Kesinlikle yanlis anlasilmasin, kutu ile boyanan yada orjinaligine dikat edilmeden restore edilen bisikletlere lafim yok. Sadece bunda olmayacagini belirtmek istedim)

@OsmaniyeRehber
Size de ayrica tesekkür ederim güezel yorumunuz icin.:)

Gerçekten çok çok güzel olmuş rengi de çok güzel fakat elinizde vardır belki ondan yapmadınız ama ben yeşil rengi veya maviyi daha çok yakıştırırdım bu kadroya. Bu rengi neden tercih ettiniz?

Gıda paketleme makinası yapan bir firmada satınalma müdürüyüm. Yani işim satınalmak ama sanırım artık sektörü değiştirip ilgimi klasik bisiklet parçası satınalmasına yöneltmeliyim diye düşünüyorum bu projeleri gördükçe :) Geçenlerde bir klasikte ben gördüm resmini çekip size atmak isterim (hala yerinde duruyor ise) uygun olursanız uğraşmaya değermi diye. Bu işi kesinlikle bırakmayın ve ruhumuzu okşamaya devam edin İnşaallah. Yeni projelerinizi bekliyoruz...

• Beğen
Geri