Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Restorasyon bitti (Alan 1979)

@sahbaz061
Begeni icin tesekkürler.
Boya meselesine gelince, yesil, mavi ve bir kac baska boya bilgisayar üzeri denedi ve kombinasyonlara hic biri dizayn olarak uyum saglamadi ve kadroya di renk olarak uymadi. Bu tür dizaynlari bilgisayar üzerinde denemeler yaparak karar veriyoruz ve en güzel yakisan ise beyaz oldu. Sedefli beyazada esim karar verdi sonucta esimin icin restore ettim bisikleti ve kendisine hediye ettim. :)

@umudo123
Rica ederim, sizi umarim yazdiklarimla üzmedim ve kimseyi de üzmek istemem.:(

@ÇaNakkaLeRuHu
Batuhan bey,
Bu güzel yorumunuz icin gercekten size cok tesekkür ederim.:)
Bahst ettiginiz bisikletin Fotografini özelden atarsaniz ve detaylarini yazarsaniz size seve seve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.:harika:

Yeni projelerin devami insallah gercek klasik kadrolar buldukca gelecek.

DIPNOT: Aman isinizi birakip klasik parca isine girmeyin, sonra pisman olursunuz.:koptum::koptum: Inanin sadece biskletin üzerindeki arka ve ön aktariciyi bulana kadar canim cikti, bulunca da normal bi bisiklet parasi istiyorlar. Sanki bana bulunmaz hint kumasi satiyorlar. :D:D

Scudo
Buna klasik de denmez ; Ancak "KLA Efsane' denir sayin muratcim bey :D

Müzelik bi eser olmuş. Binmenin zevkide farklı olur buna
Hocam nasıl başardığınızı anlamadım ama elinize sağlık çok bilgisiz olduğumu anladım ben frenleri zor ayarladım geçen gün :(

@Murat Cömez

Yok yanlış anladınız işimi bırakırmıyım hiç yani hobi anlamında demek istemiştim. Nerden bulunur nasıl alınır piyasası nedir ? Mesleki ayrıntılar hususunda altyapı yani. Emin olun tecrübelerime dayanarak söylüyorum her malın daha ucuza ve işinizi görecek kalitede olanı muhakkak bir yerlerde vardır. Malzeme tek el değil ise tabi. Başarılar..

Tek kelimeyle kusursuz....

@TuTKuN
Bigisiz oldugunuzu hic bir zaman söylemeyin ve sadece ben bunu basaririm diye yola cikin. Isterseniz herseyi basara bilirsiniz.:harika: Tekrar tesekkürler.:)

@ÇaNakkaLeRuHu
Yanlis anlamadim sadece saka yaptim. Tabiki isinizi birakmayacaksiniz.:) Siz is hayatnizi da basarilarinizin devamai dilerim.:harika:

@Atıl Güven
Tesekkürler, kusursuz dediginiz de bisiklete yine baktim ve yine bir hata buldum. Chainsuck lari biribirine tuturan parcayi takmaya unutmusum.:utan:

Yanlis anlamadim sadece saka yaptim. Tabiki isinizi birakmayacaksiniz.:) Siz is hayatnizi da basarilarinizin devamai dilerim.:harika:

Yalnış anlamadığınızı bende anlamıştım bende şaka yapmıştım fakat gülücüğüm çıkmamış telefon ile göndermiştim...:kyfmyrn:

Merhabalar Murat bey,

Yapmış olduğunuz bütün güzel çalışmaları ben de yakından takip ediyorum. Yine ortaya çok güzel bir eser çıkartmışsınız.

İyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim. (Hoş insan bu temizlikteki bisikleti sürmeye kıyamaz...)

Saygılarımla,

Bi proje daha tamamlandı ve duvardaki yerini aldı, darısı başımıza. Eline sağlık Murat abi her zamanki gibi harika.

İşte bu jantlar harika olmuş. Öncekilerden çok daha güzel görünüyor. Tek kelimeyle bayıldım.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez çok güzel olmus yeni jantlarıyla ellerinize sağlık. (Gözüm garajda ki bianchi'ler de kaldı.)

Geri