merhabalar .öncelikle gerçekten büyük bir emek var ortada tebrik ederim. Benimde 1 tane A.L.A.N Corsa Super Carbonıo var, ilgi duyduğum bir marka .gözüme batan birkaç seyi söylemek istiyorum. öncelikle polisaj olayı alemınyumu resmen eritiyor gidon bu olaydan baya nasibini almış,dövmeler yazılar neredeyse silinme noktasına gelmiş.çok dikkatli çalışıp bol cila bastırmadan yaparsak malzemenın üzerindeki eloksalı yazıları veya damgaları eritmeden kaldırabiliriz. bir diğer konuda component seçimi. süper record çok prestijli ve pahalı bir settir ve A.L.A.N aleminium modeli setin yılı ve kadronun yılı hemen hemen uyuyor. ama setin tamamını geçirseydiniz keşke carbon jantlar ve 8 likollar olmamış bence. o jantların yerine mavic veya italyan Fiamme klasik tubular bir çember set olsaydı güzel olurdu..componentlerde çizikler olunca olunca mecbur eloksalı kaldırmak zorunda kalıyoruz.boyasıda çok güzel olmuş başarılı buldum hem işçiliği hemde renk seçimini. gidon ve boğazda güzel. sonuç olarak güzel bir bike olmuş.umarım yazdıklarımı iyi yorumlarsınız. ben bir bisiklet topluyorsam o componentler A dan Z ye İtalyan olmasını isterim . tekrar elinize sağlık..